Şimdi Ara

Giveaway: Zemana AntiLogger – 380 gün Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir bu sürümü kullanıyorum bu yazılımı norton ile birlikte kullanıyordum norton lisans sürem bitince yanına çekilişten kazandığım Emsisoft Anti-Malwareyi kurdum uzun zamandır ikisini birlikte kullanıyorum sorun çıkarmadılar zemana antilogger zemana antiMalwarenin üst sürümüdür isteyen deneyebilir lisansı ise sayfaya sıkıntı çıkar diye eklemedim
    elimde 180 günlük lisans vardı linkteki ilk lisansı denedim kabul etti 380 gün verdi
    https://net-load.com/giveaway-zemana-antilogger-380-days-license-for-free/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 9 Ağustos 2018; 22:41:52 >

• Teşekkürler.
  • 550 gün kalan malware vardı, üstüne bunu kurmayayım mı şimdi
  • öğleden sonra almıştım konu açacaktım vakit bulamadım sonrada unuttum key bu herkese aynısını veriyor

GIVEAWAY-4245-5487
  • key işe yaramıyor sanırım bitmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler kurdum ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de 700 küsür günlük key vermişti bu firma. Yaklaşık birkaç ay sonra geçerlilik süresini 100 güne mi ne çekmişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesinde "Made in Turkey - Yerli Güvenlik Yazılım" logosunu görünce terettüd ettim. Uzun süreli kullanıcı yorumları varsa takip edelim durumu.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    gerek varmı kullanmaya?
    böyle yazılımlar koruyayım derken sistemi zorluyor genelde yavaşlatıyor. verdiğinden daha fazlasını tüketiyor bilindik antivirüsler normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Sitesinde "Made in Turkey - Yerli Güvenlik Yazılım" logosunu görünce terettüd ettim. Uzun süreli kullanıcı yorumları varsa takip edelim durumu.
    benim kullandığım ve bildiğim 2009 senesinden bu yana var antimalware olanı sonradan çıktı 2009 senesinde lisans hakkında bilgi almıştım destek biriminden kısa sürede dönüş yapıyorlardı
    https://www.chip.com.tr/forum/zemana-antilogger_t95560.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 10 Ağustos 2018; 2:38:40 >

• 380 gün aktif oluyor teşekkürler.
  • Kod hala çalışıyor, neden biten fırsatlara geldi?.
  • forumda acaip işler dönüyor konuyu açtığımdan 1 saat geçmedi taşıdılar daha yararlı bilgi paylaşmam bu forumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.