Şimdi Ara

Giuletta Alsam Satış Çok mu Zor Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle klasmanların farklı olduğunu belirtmek istiyorum aracı yazın abimle kışın tek başıma kullanacağım.

Alfa romeo giueletta düşünüyorum çok tarz bir araba (fakat 2.eli pek yok gibi satışı çok zormu olur ?)

159 düşünüyorum aynı şekilde 2007 model dizel.2 side çok güzel fakat elimde kalmasından korkuyorum

insignia düşünüyorum ama 20 yaşındayım beyaz alsam bile büyük gelir gibi.

ne yapmalıyım arkadaşlar ? giuletta elimde kalır mı ?

• Aşk evliliği yapılırken ayrılma düşünülmez Mantık evliliği yapıcaksan zaten alfa alınmaz....
  • kardeş doğru diosun ama tutup 47 milyara 2.el alacam ben bu 42-43 milyara gününde gitmezse almak istemiyorum.örnek ben 50 milyara aldım bunu alıp seneye sattığımda 10 bin tl zarar etmek istemiyorum 3-5 bin tl sorun değil....
  • seneyte satacaksan alma zaten o aracı git golf al kar bile edersin
  • Guiletta düşünüyorsan daha uzun süre kullanmalısın,al sat arabası değildir..başka bir şey düşün bence
  • ben sanmıyorum satacağımı mükemmel bir araç o kırmızı deri koltuklu olan özellikle yakıt tüketimide çok iyi ama insanoğlu işte memur değiliz sonuçta garantimiz yok ekonomi bir anda batıpta satmak zorunda kalabilirim.o yüzden araştırma yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giuletta -- 8 Mayıs 2011; 20:39:46 >
  • İkinci el kaygın varsa Alfa makul bir tercih olmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-1-4-tb-multiair-distin-47975787/mega-foto/?photo=5

bu araç benim memleketimde satılıyor o yüzden giueletta diyorum alanlar milyoner değil sonuçta yani bu forumdan alıpta satan arkadaş olmadımı deneyimi olan yokmu alma konusunda çok ciddiyiz salı günü mutlaka birine karar verecez astra felan hiç etkliemiyor beni bu aracı görmeden önce hoş geliyordu.
  • her ikinci el araç artık biraz zor satılıyor. peynir ekmek gibi giden golf 4 bile 2 haftada anca ciddi alıcıları çekiyor. alfa arayan adam bilinçli tüketicidir. 1 2 ay fazla beklersiniz en fazla ama satarsınızı illaki. heleki temiz az km yapmış araç ise gider.. çok çok zarar ettirmez madem 3 lira sorun degil alabilirsiniz kesinlikle.
  • Kardeşim paran varsa al bu aracı,şayet param olsa bu sınıfta alacağım tek araç giulietta olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Aşk evliliği yapılırken ayrılma düşünülmez Mantık evliliği yapıcaksan zaten alfa alınmaz....

Olayın özeti budur. Bir de aşk, her zaman aynı kalmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Aşk evliliği yapılırken ayrılma düşünülmez Mantık evliliği yapıcaksan zaten alfa alınmaz....

Haklısın o yüzden 1.6 FSI Passat almak lazım. Aksi düşünülemez bile. Hatta düşünülmesi teklif dahi edilemez.

• alfa romoe volvo saab subara alınca eğer arabayı bayiden dışarı çıkarttıysan koltuğa oturup gaza bastıysan %10 sil direk
    biirde yeterli servis yok parçaları çok ama çok pahalı bunlarıda düşün bence
  • walla millet bu arabanın neresini bu kadar beğeniyor anlamış değilim
  • quote:

quote:

mantık evliliği de bir süreden sonra sıkıcı bir hal alabilir.
  • yalnız bu julyet arkadan yandan çok guzelde önden fluence benziyor yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

walla millet bu arabanın neresini bu kadar beğeniyor anlamış değilim
  • of şu golfçülerden passatçılardan jettacılardan börk geldi artık hemen her konudalar yaa yok onu alma golf al aman elinde patlar passat al...bırakın kardeşim millet ne istiyosa onu alsın sinir ettiniz beni ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

quote:

Haklısın o yüzden 1.6 FSI Passat almak lazım. Aksi düşünülemez bile. Hatta düşünülmesi teklif dahi edilemez.

1.6 FSI Passat bildiğin görücü usulü.

• gerçekten çok güzel araba ama konsol görüntüsü hoşuma gitmiyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.