NOT: Yönetici arkadaşlar beni 15 gün uzaklaştırsanız bile bırakın konu biraz dursun, bu olay sizin de başınıza gelebilir başka yardım isteyecek yer yok.
gg den Team 16gb microsdhc class10 kart aldım. Kartın üstünde yazma hızı 20mb yazsa da 5'i geçmiyor. Ayrıca video izlerkende takılıyor. 10 liraya aldığım 1gb kartta bile takılmamıştı. Ürünü bu yüzden geri gönderebilir miyim? Satış ilanında da 20mb yazma hızı görünüyordu.
Yukarı.
Yukarı.
satıcı ile görüş, ggye mesaj at durumu anlat,onay verme
satıcıya ılet sorunu onay verme. Sorun cıkarsa yoneticilere mesaj at eger taksitle aldıysan taksitli geri odeme alırsın.
Satıcı kabul etmezse ne yapacağım? Peşin aldım bu arada.
Satıcıdan çok GG yönetimine kalıyor iş aslında. Sen onay vermeyip satıcıya durum hakkında bilgi verip iade edeceğini söyleyeceksin sonra aynısını yönetimede bildireceksin. Eğer yönetim itiraz etmez ise ürünü göndericinin adresine göndereceksin. Ürünü iade alır veya almaz o onun sorunu olur. Takip koduyla beraber ürünü iade ettiğini yönetime bildirirsen tekrar sorun çözülür diye düşünüyorum. Şahsen ben öyle yapardım. Satıcıyla uzlaşmaya çalışabilirsiniz bir yöndende. İade koşullarını okuyun GG'de ona göre işlemleri yapın derim.
takipteyim up
Işin ilginç tarafı satıcı artık cevap vermiyor. Ne yapabilirim?
gg yöneticilerine msj atmayı denedin mi?
Ilk önce satıcıyla anlaşmayı deniyorum. Olmazsa gg ile konuşacağım ki olmuyor. Satıcı kabul etmezse ne yaparım?
cevap vermediğine göre büyük ihtimal iadeye yanaşmıyacak onay verdiniz mi ödemeye ?
Vermedim. Satıcı ile son kez irtibat kırmayın deneyeceğim. Sonra onay vermeyeceğim. Yalnız bu sorun bu markanın genelinde var sanırım. Sorun çıkmaz değil mi?
Yönetimle iletişime geçip onay süresini uzatabilirsiniz. Satıcıya ulaşmaya çalıştığınızı fakat geri dönüş yapmadığı için iade edemediğinizi ürünü iade etmek istediğinizi bildirin. Yönetime bildirseniz sorun çözülecek. Size parayı ödeyecek olan GG'dur satıcı değil.
ürünü garantiye gönderiyorum. Satıcınında yapacak bir şeyi yok. Bayağı konuştuj satıcıyla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme