Şimdi Ara

Gittigidiyor Dolandırıcı Üyeden Taraf Oldu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
7.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Site hangi durumda nasıl davranacağını iyice sapıttı.Tam terside benim başıma geldi.Sorunlu ürün geldi iade etmek istedim satıcıya tertemiz kutusuyla yolladım tek kusuru olmadan ancak satıcı çizik var o var bu var gibi çeşitli bahanelerle ürünü bana kitlemeye çalıştı.Bu gibi durumlarda aracılık görevini yapamıyor site.Eğer sen sürekli satışyapan bir satıcı olsaydın adamlara çok kazandırdığın için senin tarafında olurlardı kanaatimce.Tüketici hakem heyetine ve bimere başvurmanı öneririm.Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.

    gittigidiyor 2 3 senedir berbat durumda.

    satıcılara olumsuz yorum yazıyorsunuz hemen siliyorlar. yanlış ürün geldi diye iade kaydı oluşturuyorum satıcının kararına bağlı diyorlar. zaten adam akıllı site olsa telefon desteği olurdu. yıllardır telefon destek hattı yok. kimse bunlara dur demiyor.

    Aynen hocam. Gittigidiyor dan urun alcaklar, iade konusunda olayin tamamen saticinin keyfinde oldugunu bilsin ve alarak 2 kez dusunsun.

    Son 2 gunde , 2 ayri sipariste yasadigim sorun sonrasi urunu gidip atasim geldi.



    Urundeki ilan aciklamasindan farkli urun gonderen, Power bank aldigim satici, hic kutusunu bile acmadigim urunu, powerbanklerde iade almam diye reddetti. Gondersen bile , kargoyu reddedirim dedi. Gittigidiyor ise, hakkinizi yasal yollarla arayin dedi. Saka gibi dimi ? Ee hani musterinizin arkasinda duruyodunuz , sifir risk sistemi vardi dedim. Efendim biz saticiya gerekli uyari yapariz merak etmeyin dedi. Ee ben dolandirildim bi nevi benim zararim nolcak ? Efendim yasal yollara basvurmanizi oneririm dedi sadece gg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • avrupa değilde brezilya bizi kıskanıyor. brezilya gibi bir halk olmamıza çok az kaldı. bayağı az kaldı. 3 5 yıla polisin yanında elimizden telefonu kapıp boynumuzdan kolyemizi koparıp alacaklar.
  • Geçmiş olsun.

    ilamsız icra takibi başlatın.
  • O da birşey mi, Ben 64 gb micro sd kartı sattım, kart adama gitti adam sorun bildirdi kargo poşeti boş çıktı diye ve parasını geri aldı çatır çatır. İnsanı dinden imandan çıkartıyor bu adiler. Sizin dolandırıcı alıcılara karşı hiçbir hakkınız yok bilesiniz.
  • Benim 2 kez hesabımdan alışveriş yapıldı. Telefon yok tabi, maille sorunu çözmeye çalıştık. En sonunda bana haber vermeden hesabımı komple kapattılar. Bulabildikleri çözüm bu oldu. Kesinlikle uzak durulması gereken bir platform.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olmaya çalışan ve düşüncelerini paylaşan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnsan başına gelmeyince gerçekten göremiyormuş firmaların gerçek yüzlerini.
  • öncelikle geçmiş olsun. umarım uygun bir çözüm bulabilirsiniz ancak siz de karşı tarafta durumu ıspatlayamazmışsınız gibi geldi bana. bu durumda yasalar tüketici (yani alıcının) yanında duruyor. gelişmeleri buradan paylaşırsanız seviniriz.
  • Valla sırf bu ve buna benzer sebeplerden ötürü get gittigidiyor vb. aracı firmalarla satış yapmıyorum. Ne var ne yok önceden söylerim kabul ederse ya elden ya da ilk önce para sonra kargo şeklinde.
  • İkinci el bölümünde satışa koyduğum ürünler için Gittigidiyor üzerinden ilan açmam isteniyor sırf bu nedenle açmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mete_bey

    Geçmiş olsun.

    ilamsız icra takibi başlatın.

    itiraz eder,benim böyle bir borcum yoktur diye.. olan 50tl işlem bedeli ve harcına olur..
  • tam bir cinayet sebebi arkadaş. giden para gözüne gelmez bi yerden sonra ama enayi yerine koyulmak adamın canını fena halde sıkar.
  • Aylardır hatta yıl oldu burada gittigidiyor un ne kadar dandik olduğunu, nice insanın mağdur olduğunu söyledik, söylediler. Bulaşmayın abicim, gidin dava açın bu haysiyetsizlere.
  • Gittigidiyor kötü
    N11 kötü
    Hepsiburada kötü
    Sanalpazar kötü
    Hizlial kötü

    Hepsi kötü kabul, nereden alışveriş yapıcaz? Satıcıların notları ve yorumları da manipüle edilirken , hem alıcılar hem de satıcılar mağdur oluyor. Türkiye'de internetten alışveriş yürümüyor arkadaş.
  • phantasm P kullanıcısına yanıt
    D&R'de kötüymüş

    https://forum.donanimhaber.com/d-r-bkm-express-e-ozel-15-tl-indirim--126304647

    Nereden alış veriş yapacağımı şaşırdım yahu
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    çok temizmiş kanka ya geri iadeye bile uğraşmadan yemiş seni. bişey olmaz 50 100 le kimse batmaz öteki tarafta hesaplaşırız bakalım kim kimi kandırmış.
  • VEBAL kullanıcısına yanıt
    hocam senin bu gönderdiğin resimleri okuyunca ben bile çok sinirlendim bide senin halini düşünemiyorum aslında adresi varsa ben olsam kapısına kadar giderim bir sürü delillerim var sonuçta yol parası falan göze alırım sırf o ürün onda kalmasın gerekirse çöpe gitsin ona yaramasın sonuçta dolandırıcı birde gg böyle şeylere nasıl izin veriyor gerçi kimsenin umrunda değil adamların mantığı site açık kalsın yeter zaten müşteri hizmetleri de boşa duruyor orada çünkü otomatik mesajları var kopyalayıp her seferinde bir değişiğini yolluyorlar yani kendileri birşey bilmiyor ordaki komutları direk yazıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 18 Mayıs 2017; 13:56:48 >
  • İkinci elde elden teslim harici sistem kullanmıyorum. Direk sahibindene ilan verip elden alışveriş öneriyorum şanslıyım ki Ankarada yasiyorum alıcı kolay bulunuyor. ikinci el de aldigin verdiğin nasil durumda belli olmadigindan ispat acısından sıkıntı oluyor. kim bozuk gönderdi kim bozdu da gönderdi problem. su siralar letgo diye bisey var orasi tam fiyasko dolandiricilar kol geziyor. ikinci elde ya elden alip satican yada sadece en güvenilir satıcıdan alacaksın. Ama şu durumda bile hakem heyeti problemi çözer o da en az 6 ay sürüyor(ankarada). savciya dolandirildim diye gitsen o daha da sıkıntı 2 sene sürüyor. iki sistemi de kullandım valla uzun sürdü ama hiç hakkım yenmedi. gec de olsa adalet yerini buluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gitti gidiyordan 29.05.2017 de 5 parça ürün için 120,69 kuruş ödeme alındı . Kredi kartımdan cekilmesine ragmen ürünler hala sepette görünüyordu . Müsteri hizmetleriyle 4 gündür konusuyorum yok para göndermemissiniz dekont gönderin dekont gönderiyorum beklemeniz gerekir deyip oyalıyorlar . birde baktım ki sadece bu hafta 16.740 şikayet var sikayetvar sitelerinde siz siz olun gitti gidiyordan alısveriş yapmayın ben yaptım bin pişman oldumGittigidiyor Dolandırıcı Üyeden Taraf Oldu




  • iade sistemleri rezalet. GG telefonu vs yok. saticidan baska muhatap bulamiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.