Şimdi Ara

Gittigidiyor Dolandırıcı Üyeden Taraf Oldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
7.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benden size tavsiye, siz siz olun gittigidiyor sitesinden asla satış yapmayın. Alel acele süresinin dolmasına varken iade ettiler ki, sorunla ilgilenip çözüm üretmesinler.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Her alışveriş risk taşıyor. Satıcı için de alıcı için de. Gittigidiyor'un aptalca bir özelliğine değinmek istiyorum. Satıcının iletişim bilgilerini ürün kargoya verilene kadar paylaşmıyor. Ürün kargoya verilince telefon no çıkıyor, arıyorsunuz, telefon KULLANIMDA DEĞİL. Ya da hiç bakan yok. Bu nasıl bir saçmalıktır ya hu?

    Güvenilir forum üyeleri dışında GG, Sahibinden üzerinden GET ilanları açmayı tavsiye etmiyorum. Arkadaşın başına gelen ürünü veya içinden bir parçayı değiştirme konusundan daima korkarım.
  • Şu ana kadar gittigidiyor ile bir problemim olmadı ama tabi ki bu tip sitelerin güveni sorun yaşayınca belli oluyor.

    Gavatın birine denk gelmişsiniz, Umarım mouse'u geri alıp yapanı da süründürebilirsiniz.

    İyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VEBAL

    Benden size tavsiye, siz siz olun gittigidiyor sitesinden asla satış yapmayın. Alel acele süresinin dolmasına varken iade ettiler ki, sorunla ilgilenip çözüm üretmesinler.

    Olay aslında gittigidiyor olayı değil oraya özel bir durum değil bu sorunlar bu satış tekniği bizim ülkemize uygun bir alışveriş şekli değil kesinlikle.Bizim milet başkasına pislik yapmaya zarar vermeye onu mağdur etmeye bayılıyor özel bir hobisi gibi olmuş insanların bu durum, bunun için dolandırıcı olmaya gerek yok.Yani sen düzgünce ürünü yolla usulüne uygun hareket et bir şey değişmez yinede bu olaylarla karşılaşırsın çünki cin fikirli şerefsiz kaynıyor memlekette bunlar normal insan hepsi emin olun ama bu satış tekniğiyle başkasının malına zarar verme mağdur etme pislik yapma feşisti bir insan guruhu türedi.Yani siz gözünüz gibi baktığınız bir ürünü bilmediğiniz birine yolluyorsununuz neymiş efendim bu kişi alacakmış beğenirse onay verip oda kaç günde sonra para sizin hesaba geçecekmiş böyle bir satış şekli bu ülkede olabilirmi?

    Ben bundan yaklaşık 7 sene önce ptt kargoyla kapıda ödemeyle artvinde birine asus tablet gönderdim adam çok ısrar etti yalvardı dedi kapıda ödemeyle gönderin alayım ben böyle bir satışım yok risk var bu tarz satışta dememe rağmen ısrarı sonucu gönderdim 3-4 gün sonra adam aradı dedi ürün geldi ptt kargoda açtım baktım ürün kırık olduğu için almıyorum kusra bakma diye neymiş efendim görevlinin yanında açmış bakmış tutanak tutturmuş muş sonuç olan benim ürünüme oldu adam ben almıyorum dedi sıvıştı hemen satıştan,o tableti kutusuyla göndermiştim kutusunda en ufak ezik bile yok yani kutusunda öyle kırılması mümkün değil adam kesin kargoda kontrol ederken çıkardı baktı o arada elinde düşürdü çatlattı almıyorum dedi kesin böyle oldu aradım ptt biz bilmiyoruz dedi nerde olduğunu nasıl olduğunu bu olayın,ee kim kırdı bu sıfır gibi çiziksiz tableti o zaman?tablet geri geldi sağ üst çerçeve kırılmış nasıl sinir olmuştum anlatamam olan sizin malınıza olur dostlar bu tarz satışlara girmeyin alırken telefonda size yalvarırlar ses tonları zeki müren gibi olur böyle bir şey olduğundada hemen sıvışırlar yurdum insanı bu işte hiç kurumları boş yere suçlamayın onların hepsi tüccar aldığı komisyona bakar.

    Ben sahibinden comda birebir elden satışlarda bile ne uyanıklar gördüm adam aspiratörü alıp ertesi gün arayıp beğenmediğini söyleyip geri getirmek isteyenleri ulan sanki ben mağazayım adama iade garantili ürün satmışım

    Yine bir gün üsküdarda elden telefon aldım parasını verdim neyse ayrıldım eve dönüyorum adam 10 dakika sonra geldi yanıma demezmi verdiğin paralar sahte ver telefonumu geri al paralarını ne mallar ne salakaklar var gitmiş atm yatırmaya çalışmış verdiğim paraları düzün koymayınca atm almamış onu bile bilemicek kadar beyinsiz.İşte bu adamlara ürün satıyorsunuz elden satışta bile bu kadar uyanıklık yapanlar gittigidiyorda neler yapmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 13 Mayıs 2017; 14:53:16 >




  • Satıcı olarak değil ama gene mağdur olduğum bir durumda gittigidiyor üzerinden çok uğraşmama rağmen kendilerinden hiç olumlu dönüş alamadım.
    Annemin kredi kartı ile 2 adet 2400 TL'lık alışveriş yapılmış gittigidiyordan (2ncisini banka ile görüşünce öğrendik), 3D onayı olmadan yapılan bu alışverişlerden 1 tanesine onay vermiş GG ve satıcı da ürünü kargolamış. Haliyle de annemin kredi kartından 2400 TL çekilmiş. Olayı işlemden 12 gün sonra öğrendik, ekstre gelince. Savcılığa yapılan şikayet ve YKB'nin parayı ödeyin sonra olumlu karar çıkarsa dilekçenizden iade ederiz demesi üzerine BDDK'ya yapılan şikayetler ile birlikte biz o miktarı + KK faizini ödemeden ekstreden düşmesini sağladık yaklaşık 1 aylık bir süreçte. Ancak tüm bunlar olurken, savcılığa vs... gidilirken GG'a ulaşmanın zorluğunu geçtim, ne 3D olmadan 2400 TL'lik işlemi onaylanmasındaki hatayı söylüyorlar ne de alıcıya (burada dolandırıcı oluyor) ait hiç bir bilgiyi. Benim parasını ödediğim ürünün ne olduğunu ve nereye alındığını soruyorum, bunda nasıl bir gariplik olabilir ki? Yok savcılık isterse o zaman verirlermiş bilgileri, ben zaten o bilgiler ile savcılığa başvuracağım işte. En azından ben cep telefonu mu bari onu söyleyin, savcılığa dilekçede belirteceğim deyince ''evet'' dediler de sadece o bilgi ile gittik.
    Netice: Savcılıktan bir sonuç çıkmadı, halbuki GG bizle paylaşsa idi en azından peşini bırakmazdık savcılık takibinin. Bildiğiniz korudu yani dolandırıcıyı, kendilerinin 2400 TL'lik işleme 3D'siz
    onayları yetmiyor gibi.
    Dediğim gibi paramızı geri alabildik, 3D onayı olmadan işlem yapıldığı için haklı bulunduk.

    Umarım dediklerinde haklısındır ve bir şekilde mağduriyetin giderilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 13 Mayıs 2017; 21:23:15 >




  • Belanir kullanıcısına yanıt
    Sizin kredi kartının gg sitesinde tanımlımıydı acaba,çünkü ben ne zamanki kredi kartını tanımladım o zamandan beridir telefona onay kodu gelmeden alış veriş yaptım ve bu durumdan ben çok rahatsız oldum ve sonrasındada tanımlanmış kredi kartı nı kaldırdım sildim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VEBAL

    Arkadaşlar kişinin adres bilgileri vs hepsi mevcut, telefonları açmıyor, gittigidiyor üzerinden kullanıcıya mesaj gönderemiyorum, mesajlarımı engelledi. Gittigidiyor daha süresi bile dolmadan para iadesi onayı verdi, kendilerine kaydettiğim videoyu gönderdim buna rağmen ne kullanıcıyı engellediler ne de kendilerinden kaynaklanan sorunumu çözdüler. Az bi ücret değil, tüketici hakem heyetine henüz vermedim, ne yapacağımı bilmiyorum. Ankara'da oturan hırsız dolandırıcı birisi. Şikayetvar sitesi üzerinden de gittigidiyor sitesi hakkında yazdım. işte yazdığım şey https://www.sikayetvar.com/gittigidiyor-saticilarini-magdur-ediyor-sikayetciyim

    Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun,Savcılığın olayı her türlü çözeceğini sanıyorum,hamachiden age of empires oyununu oynuyorduk ve oyunculardan biriside savcı idi,kendini bilmezin birisi savcı arkadaşa küfür edince(tabi onun savcı olduğunu bilmiyordu hiç kimse) ip adresinden evinden aldırdı onu polisle,yani illaki savcılık onun her bilgisine rahatça ulaşabilir




  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sana ve cevap verip yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Bir şirketin müşteriye ne kadar değer verdiğini kendilerinden sorununu çözmelerini istediğinde anlıyorsun. Gittigidiyor paramı götürdü. Gerekli yasal işlemleri yapacağım.
  • Kardeş çok geçmiş olsun. Bu işi yapanı yanına bırakma tabi ama, burada hırsızın hiç mi suçu yok derken, Gittigidiyor'a onayı durdurun dediğin halde iadeyi gerçekleştirmişse BURDA ASIL SUÇLU GİTTİGİDİYOR SİTESİDİR.



    Meseleyi burada bırakma, videoyu ve transferi durdurduk demelerine rağmen dolandırıcıya iade ettikleri paranın belgelerini ekşisözlük vb tüm forumlara yükle!



    Medyanın gücünü arkana al, gerekirse rezil et!



    Allah yardımcın olsun. Gerçekten üzüldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

    Kardeş çok geçmiş olsun. Bu işi yapanı yanına bırakma tabi ama, burada hırsızın hiç mi suçu yok derken, Gittigidiyor'a onayı durdurun dediğin halde iadeyi gerçekleştirmişse BURDA ASIL SUÇLU GİTTİGİDİYOR SİTESİDİR.



    Meseleyi burada bırakma, videoyu ve transferi durdurduk demelerine rağmen dolandırıcıya iade ettikleri paranın belgelerini ekşisözlük vb tüm forumlara yükle!



    Medyanın gücünü arkana al, gerekirse rezil et!



    Allah yardımcın olsun. Gerçekten üzüldüm

    .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rindaasd

    Sizin kredi kartının gg sitesinde tanımlımıydı acaba,çünkü ben ne zamanki kredi kartını tanımladım o zamandan beridir telefona onay kodu gelmeden alış veriş yaptım ve bu durumdan ben çok rahatsız oldum ve sonrasındada tanımlanmış kredi kartı nı kaldırdım sildim

    Yok hocam tanımlı değildi, hatta bırakın tanımlamayı annemin kredi kartı ile GG üzerinden alışveriş dahi yapılmamıştı öncesinde. Nasıl oldu da onay verdiler zaten bir türlü anlamadım, hatta ulaşamadığımda artık sinirden olsa gerek 1900 TL'ye LG G5 telefon aldım bilerek saçma bir isimle 3D onayı olmadan ve 2 dakika sonra aradılar böyle bir alışveriş yapılmış kart sahibi başka onay veremiyoruz dediler, sordum öyleyse onay verdiğinize nasıl verdiniz o zaman diye suratıma kapattılar telefonu.
  • fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    Asıl suçlu gittigidiyor vs. değil asıl suçlu beşpara etmez hukuk sistemimiz. Bu adam savcılıga gitse cebinden en az bir maus kadar para çıkacak saatleri günleri gidecek,1-2 sene bekleyecek ne için parasını geri almak için. Suçluya ne olacak neredeyse hiçbirşey cezalar caydırıcı olmadıgı sürece,hukuk sistemimiz bu kadar yavas islediği sürece bu olaylar artarak devam edecektir.
  • Şikayetvar sitesinde de yayınlamıştım, savcılık vs arkadaşın dediği gibi uzun sıkıntılı bir süreç, ama bu yapılana asıl onay veren siteyi gözler önüne sermek asıl amacım.
  • Dava açın fazlasıyla alırsınız ve Gittigidiyor'a dava bile açabilirsiniz böyle saçmalık olmaz!
    N11'i bu yüzden kullanıyorum en azından en küçük sorunda ilgileniyorlar.
    Tüketici mahkemesine gidip ücretsiz olarak başvurabilirsiniz geçmiş olsun hocam.
    Ayrıca kanıtlarınız varsa yükler misiniz böyle firmalardan uzak duralım.
    Karşı tarafa noter'e gidip ihtar çektirin o korkuyla sizi arayacaktır.
    Ayrıca Tüketici mahkemeleri eskisi gibi pasif değil 3 ay içinde faiziyle ücret iadesi aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Mayıs 2017; 9:23:35 >
  • Arkadaşlar tşk ederim, mail adresi verirseniz video paylaşabilirim. Video da çok sinirliydim, sesimden anlaşılıyor :))
  • Ben gittigidiyordan alışveriş yaparken genelde mağazanın muadili n11 de de oluyor. Alacağım ürün n11deki yorumlarına bakıyorum ve ondan sonra gittigidiyordan alıyorum. cebtetep yüzde 20 indirim var dıye bebek bezı alışverişim oldu yoksa ne alırım ne satarım gittigidiyordan....O alışverişde olumsuz bir yorumum oldu onu bile yayınlamadılar. Gittigidiyorun bir çağrı merkezi bile yok saçmalık . Ayrıca n11 de sorun yaşarsanız donanımhaber forum ekibi sayesinde çok güzel çözümler sunuyor.

    Neysee sözü uzattık Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ..
  • KrmTgc kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun arkadaşım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surfcasting

    Vay be neler oluyor şu dünyada hayret ettim doğrusu.
    Peki sahibinden sitesinde durumlar nasıl ordada oluyor mu böyle şeyler.

    Get ile sağlam telefon yolluyorsun adam onu alıp bozuk telefonu iade ediyor . Para alıcıya geri dönüyor senin elinde bozuk telefon kalıyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef öyleymiş ben de yeni öğrendim. Aklımızdan şeytanlık geçmediğinden böyle şeyleri düşünemiyoruz pek.

    Bakalım ben de Sahibinden com da kullanmadığım bazı ürünleri satılığa çıkardım, buradaki haberi okuduktan sonra şehir içi elden teslimi seçtim ne olur ne olmaz.
  • Rezillik ya. Ben olsam kendileriyle muhattap olmam, direkt GG'u mahkemeye veririm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.