Şimdi Ara

giriş sayfası sorunu herşeyi denedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen bir sürü yorum var konu var oku demeyin olmuyor 2 gündür ugraşıyorum
    Tam anlamıyorum bilgisayardan yanlış birşeyde yapmak istemiyorum
    daha önce olmuştu ama kolay kurtuldum
    mozilla ve internet exp kullanıyorum 2 sindede değiştiriyorum ancak do seacher diye bir sayfa beni karşılıyor değişmiyor
    regeditten girip değeri 0 mı yapmadım 1 mi yapmadım ellemi yazmadım en son bir program indirdim combofix başladı taramaya birşeyler yaptı finished dedi kapattım anlamadım ne yaptığını ama hala sorun çözülmemiştir en sonda spy hunter diye bir şey indirdim birsürü dosya çıkarttı İngilizce anlamıyorumda korktum o kadar dosya pc dosyalarınıda bulmuşsa siler felan dedim bir sorun olur bir yardım edin önceden böyle bir virüs kolay atlatmıştım bu aynı anda hem mozillayı hem exp lorere ele geçirdi ne yapmalıyım nasıl kurtulabilirim açılış sayfasında do searches diye bir şey çıkıyor garip garip reklamlar

• Ekle kaldırda desk 365 diye bir şey yok ve klasörde aratınca checkrun tarzında bir dosyada çıkmıyorki silim
    ve exp özellikler yapınca hedefe goople sonraısnı siliyoruzya do seaches açılıyor bende ful siliyorum uygula tamam diyorum çıkıyorum bir daha girdimide gene hedef kısmında do seaches sayfası açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexone11 -- 10 Kasım 2013; 14:19:24 >
  • Aşağıdaki linktekileri adım adım deneyin.

Yapamadığınız bir aşama olursa bildirin, yardımcı olmaya çalışayım.

DoSearches kaldırma
  • nexone11 N kullanıcısına yanıt
    anasayfam.com için hazırladığım video izliyebilir ve nasıl temizlendiğine dair fikir sahibi olabilir sizde bu metod ile kadlırabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.