Şimdi Ara

Adobe Flash - Youtube Hatası - Toolbar -Anasayfadam.com - Virüslerini Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1- Normal Toolbar Kaldırma

    1. IObituninstaller Kullanarak Toolbarı Kaldır


    2. Eğer Bir Sonuç Alamassanız Masa üzerindeki chrome simgesine sağ tıklayıp özellikler kısayol "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" -google.com.tr renkli Yazıyı Silin ve Böyle Yapın

    "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"


    3-Masaüstündeki Kısayolu Silip ''C:\Program Files\Google\Chrome\Application'' Klasörüne Girip chrome.exe yi Masaüstüne Kısayol Olarak Gönderin


    4- Eğer Bir Sonuç Alamassanız Virüs Programınız İle Taratın



    2- Adobe Flash v.s Yani ( Eklentilere bastığınızda Ana sayfaya Yönlendirilmesi)
    Merhaba Sorununuz Şu Ki qvo6 Virüsü Eklentiler Bölümüne Girmeye Çalıştığızda qvo6 Engeller

    Chrome'nin Görev Yöneticisini açıp ve ordan flash player'i Sonlandırın

    Regedit'i Açarak

    HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Policies > Google > Chrome >

    Burada jkssruaksfhc İle Karışık Olan Dizini Silin Ve Sorununuz Çözülmüştür

    yada

    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADINIZ\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions adrsine gidin.

    Orda yüklediğiniz tüm eklentiler vardır. Bu dosyalardan biri o virüslü eklentidir. O dosyaların tamamını silin, bu tüm eklentilerinizin kaybolmasına sebep olur fakat onları sonradan yükleyebilirsiniz. Görev Yöneticisinden Tüm Chrome'ile ilgili sonlandırın Eğer Olmuyorsa Unlocker Programı İle Silmeyi Deneyin

    3. Facebook Virüsü

    Face Hesabıma Virüs Bulaştı Nasıl Silerim,

    Güvenlik yazılımı şirketi Kaspersky, internet kullanıcılarını ciddi anlamda tehdit eden iki yeni tehlikeyi duyurdu. Networm.Win32.Koobface.a ve Networm.Win32.Koobface.b olarak bilinen trojan, Facebook ve Myspace hesabınızı ele geçiriyor ve yoluna devam ediyor. Bu tehlikenin kurbanı olan kişi, hiçbir şeyin farkında olmuyor.

    Facebook Virüsü Nasıl Çalışıyor?

    Virüs bulaştığı andan itibaren, siz çevrimdışı olduğunuz anda çalışıyor ve arkadaş listenize otomatik mesaj atıyor. Buraya dikkat! Çünkü siz çevrimiçi olduğunuzda mesaj atmadığınızdan arkadaşlarınızı uyarma imkanınız da olmuyor. Virüs facebookun meşhur application kod merkezinden oluşturduğuuygulama sayfasından yayılıyor.



    Sohbet kutunuza, çevrimiçi olduğunuz zaman “Foto” şeklinde mesaj atan virüs içeren linke tıkladığınız anda sizi aşağıdaki görüntüde bir web sayfasına yönlendiriyor. Bakınız buradaki tuzak nasıl: fotoğrafın başka bir yere kaldırıldığını ve yönlendirme linkinden öğrenilebileceği mesajı bizleri karşılıyor.

    Peki Bu Virüslerden Nasıl Korunulur?

    Kaspersky, sorunu erkenden tespit ederek gerekli güncellemeleri yapmış durumda. Kaspersky gibi diğer güvenlik yazılım şirketleri de veritabanlarına bu 2 tehlikeyi ekliyorlar. Bu gibi sorunlarla karşılaşmak istemeyen kullanıcılar, antivirüs yazılımını mutlaka güncellemeli hatta güncelleme işini günlük ve otomatik olarak gerçekleştirmeliler.

    Facebook virüsünü temizlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

    1 – Aşağıdaki uygulamaları görev yöneticisinden kapatınız:

    fbtre6.exe mstre6.exe

    2 – Aşağıdaki registry kayıtlarını siliniz.:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Run\”systray” = “c:\windows\mstre6.exe”

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Run\”systray” = “C:\Windows\fbtre6.exe”

    HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\ Navigating


    3 – Aşağıdaki dosyaları siliniz.

    C:\\Windows\\fbtre6.exe C:\\Windows\\fmark2.dat

    Ya da daha kolay bir yol olan, Malwarebytes ile otomatik olarak temizleyebilirsiniz.


    Tarayıcıları v9.com virüsünden temizleme

    İnternet Explorer'ı v9.com virüsünden temizleme: İnternet Explorer'ı açın, çark / dişli şeklindeki "Araçlar" butonuna tıklayın (veya klavyeden Alt+X e basabilirsiniz). Açılan menüden"İnternet Seçenekleri" tıklayın. "Gelişmiş" sekmesinden Sıfırla düğmesine tıklayın. Açılan pencerede Kişisel Ayarları Sil onay kutusunu işaretleyin. İşlem tamamlandıktan sonra Tamam'a tıklayın ve İnternet Explorer'ı kapatın. Explorer kısayoluna sağ tıklayıp Özellikler'e tıklayın. Kısayol sekmesinde Hedef kısmında yalnızca "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" yazdığından emin olun.
    Mozilla Firefox'u v9.com virüsünden temizleme: Firefox'u açın, ekranın üst kısmındaki "Firefox" butonuna tıklayın. Yardım menüsünün altındaki Sorun Giderme Bilgileri ni tıklayın. Açılan sayfanın sağ üst köşesindeki "Firefox Tarayıcısını Sıfırla" butonuna tıklayın. Açılan pencerede Sıfırla butonuna tıklayın. İşlem tamamlandıktan sonra Firefox kendini yeniden başlatacaktır. Firefox kısayoluna sağ tıklayıp Özellikler'e tıklayın. Kısayol sekmesinde Hedef kısmında yalnızca "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" yazdığından emin olun.
    Google Chrome'u v9.com virüsünden temizleme: Chrome'u açın, Tarayıcı araç çubuğundaki Chrome menü butonuna tıklayın, açılan menüden Araçlar'ı, daha sonra Uzantılar'ı tıklayın. Açılan sayfada "Proxy Tool, PortaldoSites Toolbar, Yontoo, BrowserProtect" vb. bilinmeyen eklentileri geri dönüşüm kutusu ikonuna tıklayarak kaldırın. Daha sonra tekrar Chrome menü butonuna tıklayın, açılan menüden Ayarlar'ı tıklayın. "Arama Motorlarını Yönet" butonuna tıklayıp açılan menüde Google'ı varsayılan yapın ve v9.com'u kaldırın. Daha sonra anasayfanızı değiştirmek için Ayarlar sayfasındaki "Başlangıçta" bölümünde "Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç"ı işaretleyin. Yanındaki butondan dilediğiniz sayfayı ayarlayın. Chrome kısayoluna sağ tıklayıp Özellikler'e tıklayın. Kısayol sekmesinde Hedef kısmında yalnızca "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" yazdığından emin olun.

    Adım 2: Windows'u v9.com virüsünden temizleme

    Windows Xp'yi v9.com virüsünden temizleme: Başlat menüsünü açın, buradan Kontrol Paneline tıklayın. Açılan pencereden Program Ekle/Kaldır'ı seçin. Buradan v9.com ile ilgili tüm programları kaldırın.
    Windows Vista ve Windows7'yi v9.com virüsünden temizleme: Başlat menüsünü açın, buradan Kontrol Paneline tıklayın. Açılan pencereden "Program Kaldır"ı seçin. Buradan v9.com ile ilgili tüm programları kaldırın.
    Windows 8'i v9.com virüsünden temizleme: Metro kullanıcı arayüzüne gitmek için Windows anahtarına tıklayın. Ekranda sağ tıklayıp, Tüm Uygulamalar'a tıklayın. Kontrol Paneline tıklayın ve buradan "Program Kaldır"ı seçin. Buradan v9.com ile ilgili tüm programları kaldırın.
    Adım 3: Anti-virüs programıyla bilgisayarı tarama

    MalwareBytes programı ile bilgisayarınızı derin bir taramadan geçirin.

    Bu 3 adımdan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın, v9.com virüsünden ve v9.com arama motorundan tamamen kurtulmuş olacaksınız.





    4- Youtube Bir Hata Oluştu

    Spotflux Programı İle Çözebilirsiniz

    Yada

    CClaner İle Temizle
    Advanced SystemCare 6.2 İle Gizlik Sorunlarını Tara
    Önbelleği Silin


    Not: Buraya Tıklayıp Aktif Hale Getirin


    Hiçbiri Çözüm Etmediyse


    1. AdwCleaner
    2. Junkware Removal Tool
    3. Malwarebytes Anti-Malware Free
    4. HitmanPro

    Eğer Hiçbir'i Çözüm Etmiyorsa Bunu Kullanın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowKinq -- 10 Eylül 2013; 9:39:04 >







  • Güncel
  • Teşekkürler .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timuricen -- 12 Haziran 2013; 11:49:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timuricen

    Teşekkürler .

    Önemli Değil Dostum
  • Yönlendirme Sayfalarını Bu Video da anlatılan şekilde Sayfalara Uyarlayabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.