Şimdi Ara

Giresunda Yaşayanlar Bir Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günü görüşmesi için giresunda olmam gerekiyor,giresun terminalden aksu mahallesine nasıl giderim,ORSAN TEKSTİLE?

Ayrıca giresun nasıl bir şehirdir,yaşantı zormudur?kiralar nasıldır?denizi girilebilir mi?yoksa mutemadıyen bırılerın boğuldugu hırçın dalgalımıdır?

• Hiçbir giresunludan yanıt gelmemiş,en azından insanının vurdumduymaz oldufunu anladık,
    İstanbul–giresun otobus ıle kaç saat tutuyor,buna dair bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum terminalde indikten sonra sahile çıkıp Seka-Etbaşoğlu dolmuşuna binersin. Zaten sorarsan söylerler hangisi olduğunu. Otobüs firmasının servisi bırakır mı bilmem.

Giresun da yaşantı kolaydır. İnsanı rahattır. Kimse senin hayatına karışmaz. üccüzbeşşüz zıppppptıçıktı olaylarına girebilirsin.

Kiralar biraz pahalı gelebilir şehir merkezinde. 3+1 daireler ortalama 400 tl diyelim.

Denize rabi ki girilir. ayıp ettin. boğulma olayları da her yaz oluyor tabi. Karadeniz bazen böyle olaylara sebebiyet verebiliyor.

İstanbul-Giresun 14 saat olması lazım otobüsle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

dostum terminalde indikten sonra sahile çıkıp Seka-Etbaşoğlu dolmuşuna binersin. Zaten sorarsan söylerler hangisi olduğunu. Otobüs firmasının servisi bırakır mı bilmem.

Giresun da yaşantı kolaydır. İnsanı rahattır. Kimse senin hayatına karışmaz. üccüzbeşşüz zıppppptıçıktı olaylarına girebilirsin.

Kiralar biraz pahalı gelebilir şehir merkezinde. 3+1 daireler ortalama 400 tl diyelim.

Denize rabi ki girilir. ayıp ettin. boğulma olayları da her yaz oluyor tabi. Karadeniz bazen böyle olaylara sebebiyet verebiliyor.

yanıtlar için teşekkurler

olur da kendimi işim bittikten sonra dönüş otobusune atamazsam,gunubirlik konaklayacağım yer tavsiyesinde bulunabilir misin?şöyle orta yollu nerede kalınabılınır?çok pislik olmadan çok da lux olmadan,

bir de bu durumda gunu birlik gezılecek yerlerde var mıdır?

ayrıca termınalde ınıp sahıle çıkarsın dedıgıne göre,termınalden sahıl yurume mesafesınde değil mı?termınalden sahıle gıtmek ıcın herhangı bır vesaite bınmıyoruz değil mı?

• kirası uygun 3+1 400 tl bence
  • @yirmisekizli söylenecek her şeyi söylemiş

şu vakitler tam deniz zamanları.. mutlaka denize gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

kirası uygun 3+1 400 tl bence

normal diyelim,nerede bir meslek yuksekokul nerede unıv varsa ev sahıplerıne gun doguyor mınımum 400tl kırayı dosuyorlar

şu an turkıyenın 3-4 buyuksehır harıc kıraları bu sevıyede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

@yirmisekizli söylenecek her şeyi söylemiş

şu vakitler tam deniz zamanları.. mutlaka denize gir

sen de gıresunda mısın?1-2 sorum daha olmustu yırmısekızlıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

dostum terminalde indikten sonra sahile çıkıp Seka-Etbaşoğlu dolmuşuna binersin. Zaten sorarsan söylerler hangisi olduğunu. Otobüs firmasının servisi bırakır mı bilmem.

yanıtlar için teşekkurler

olur da kendimi işim bittikten sonra dönüş otobusune atamazsam,gunubirlik konaklayacağım yer tavsiyesinde bulunabilir misin?şöyle orta yollu nerede kalınabılınır?çok pislik olmadan çok da lux olmadan,

bir de bu durumda gunu birlik gezılecek yerlerde var mıdır?

ayrıca termınalde ınıp sahıle çıkarsın dedıgıne göre,termınalden sahıl yurume mesafesınde değil mı?termınalden sahıle gıtmek ıcın herhangı bır vesaite bınmıyoruz değil mı?

hayır binmene gerek yok.. terminal hemen sahilin yanında

• teşekkurler
    terminalden sahile çıkıyorum ve akabınde Seka-Etrbaşoğlu dolmuşuna biniyorum ve Orsan tekstilde iniyorum diyorum,Orsan tekstil Fizik Tedavi hastanesinin yanındaymış dolayısıyla bu minibusler oradan da geçiyorlar???

peki gunu birlik hangı otelde kalınır yada ogretmen evı var mıdır,veya kızılay konukevı fikrin var mı?
  • Sehir merkezinde oteller var.Kucuk sehir oldugu icin mesafe birbirine yakin fiyatlari sorabilirsin.Ogretmenevide var orayada bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam üniversitenin sosyal tesisi var gürede fiyatı uygundur. herkese açıktır. orta hallidir.

fizik tedavinin karşısına seka-etbaşoğlu gidiyor mu arkadaşlar gerçekten? orada kız yurdu var kyk'nın arkadaşlar. güreden çift dolmuş gidiyorlar. öyle olsa terminalde iner sekaya binerlerdi. şimdi deb-boy bulup ordan kırmızı başlı transporterlara biniyorlar. şu hastaneden kalkanlara.

gideceğiniz yer giresunun en ters en uzak yeri hocam. özel mesajınızı gördüm cevap vermek istedim ama o taraf hakkında pek bilgim yok kafa karıştırmayayım.

şimdi hatırladım seka dolmuşlarının önünde fizik tedavi de yazıyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 23 Ağustos 2013; 22:47:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

hocam üniversitenin sosyal tesisi var gürede fiyatı uygundur. herkese açıktır. orta hallidir.

fizik tedavinin karşısına seka-etbaşoğlu gidiyor mu arkadaşlar gerçekten? orada kız yurdu var kyk'nın arkadaşlar. güreden çift dolmuş gidiyorlar. öyle olsa terminalde iner sekaya binerlerdi. şimdi deb-boy bulup ordan kırmızı başlı transporterlara biniyorlar. şu hastaneden kalkanlara.

gideceğiniz yer giresunun en ters en uzak yeri hocam. özel mesajınızı gördüm cevap vermek istedim ama o taraf hakkında pek bilgim yok kafa karıştırmayayım.

şimdi hatırladım seka dolmuşlarının önünde fizik tedavi de yazıyordu..

YANİ SON DURUMDA YUKARIDA ANLATILAN YOL GUZERGAHI DOGRUDUR DEĞİL MI?TERMINALDE INIP SAHILE GELIP SEKA-ETBAŞOĞLUNA BINIYORUM

PEKI UNIVERSITENIN GUREDEKI O TESISINE NASIL GIDILIR?TERMINALDEN INME DURUMUNA GORE ANLATIRMISIN,ILK OLARAK ORAYA GIDIP,ÜSTÜME BAŞIMA ÇEKI DUZEN VERMEK GEREKEBILIR?ZIRA İŞ GORUSMESI İÇİN ORADA OLACAĞIM,GECE YOLCULUGUN DAGINIKLIGI ILE GITMEYEYIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.