< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 16 Şubat 2024; 22:56:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (13. sayfa)

-
-
Merhaba Bein Connect ve Todd Canlı Yayın Açmama Durumu Var mı?
Comnet bir çok canlı yayın kanalını açmıyor. Verdikleri IP Bein Connect VPN Gibi Algılıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ip tv, bein todd hepsi açılıyor. şahsen sorun yaşamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 16 Şubat 2024; 23:36:48 > -
Poyraz'dan memnun kalmadınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@gigaspeed merhabalar Firmamla görüştüm lakin herhangi bir bilgi vermemişsiniz Şuanda Bulunduğum İnternet Sağlayıcı Çok Kötü..
Memnunum, 1.5 yıldır kullanıyorum soru yaşamadım. Alternatif olarak buna da geçebilirim. 35mbps için 50 tl daha ucuz.
Merhaba,
Geçiş işlemlerinde 48 saatlik resmi bekleme süresi mevcuttur. Bu süreç içerisinde dönüş sağlanmazsa, tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Onay geldiği takdirde, geçişlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız.
Saygılarımızla -
Gigaspeed mantıklı geliyor lokasyon olarak izmitte olması da güzel benim için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pm bakabilirmisiniz?
1 günlük deneyim, memnunum. Gerek normal sörf şeklindd kullanım gerekse iptv tarafında eski iss lerden farksız şekildd performans. Teşekkürler.
Meraba bu operatörü kullanan fiber kullanıcılar varmıdır memnun musunuz? Hangi bölgede daha iyi performans veriyor Marmara Ege?
Pazar günleri geçiş süreci devam ediyor mu? Fixnet geçiş talebimi onayladı, internetim ne zaman aktif olacak?
-
speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/159047641771000mbit olan internet 19.02.2024 tarihinde 100mbit'e düştü upload 57mbitlerde.
Çok ilginç.
-
599.90 öde 1000 yerine 100 al. Pes vallahi.
Gigaspeedin kendi konu başlığı vardı. Türk telekom altyapısı kullananlara taşınmış. Neden?
-
Merhaba,
Ethernet kablolarınızda bir problem olabileceğini düşünüyoruz. Eğer probleminiz devam ederse, 0580 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakarak, sorununuzu çözmemiz için yardımcı olabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Şuanda Geçeli 3saat Felan Oldu Gayet Güzel Sıkıntısız Snr Marginiyle Oynayabiliyorum Bu Harika Birşey Ping Fazla Oda Sunucusu Kocaelinde Olduğu İçin İstanbulda İkamet Ediyorum
-
@gigaspeed Bir Sorum Olacaktı Türk Telekoma Fiber Başvurusunda Bulunabiliyormusunuz Evimin Çevresinde Fiber Kablolar Var Türk Telekom Yapmıyor Dilekçe vb verdim ancak takmadılar işletmeniz bize dilekçe vermesi fln dediler ama bide sizden dinleyelim
-
Sorun halledildi.
speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/d/90a9051f-f274-4d64-834d-a11b38c9c997
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X