Şimdi Ara

Gigabyte H97M-D3H anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte H97M-D3H anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamTheOne76 -- 26 Mayıs 2016; 9:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IamTheOne76 kullanıcısına yanıt
    Resimde farklı yazıyor sanki

istersen bedavaya ver yine almam.Millet ne yapsın artık 1150 soketi.
  • Mesajı yanlış yere atmışım pardon :)
    Sorma Üstadım bende bin pişman oldum bu kartı aldığıma.
    Aldığım fiyat o, ben düşük satıyorum. Bu kartın sıfırını sahibinden.com da 430 satanı gördom ordan gaz aldım hocam. :)
    Merhaba,

Pişman olma sebebinizi öğrenebilir miyiz? Teknik bir sorun yaşıyorsanız yardımcı olmak isteriz.
  • 1150p islemciler cooook pahali,Buna taktigim g3240cpu berbat otesi. Resmen rezillik. Birazda acemiligime denk geldi,bu pindeki amakartlar adami batirir. Bu kart resmen elime yapisti kurtulamiyorum. Ucuza da vermek istemiyorum. Sayin Gigabyte turkiye bana yardimcimi olmak istiyorsunuz o zaman bi karti benden alin.

• 1150pin anakart kullanicisiyim fazlasiyla memnunum g3240 alana kadar bitane gigabyte h81m s2pv veya msi h81m p33 alip i3 islemci alsaydiniz dogru duzgun performansa sahip olurdunuz sorun 3240da anakartta degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Z77x-ud3h-Satıldı
    11 yıl önce açıldı
    GA-990XA-UD3 R5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki belirtmedim belirteyim, gigabyte markasini ve diger bircok markayi severim. Sorun cpu pin yapisi. Derdim pinle markayla degil. Tekrar belirteyim acemiligime denk geldi, dediginden daha mantikli seceneklerde mevcut simdu bunlarin bi baskasinin bana demesinin yada benim aklima.gelmesinin bi anlami yok. Olan oldu durumu duzeltmeye cabaliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.