Gigabyte'ın güncel anakartlarına sahip olan kullanıcılar EasyTune uygulamasını zaten biliyorlar. Pek çok iddialı anakart üreticisi gibi Gigabyte'ın da anakartlarının yanında verdiği özel hız aşırtma uygulaması olan Easytune ile kullanıcılar Windows ortamında işlemci ve anakart ayarlarını değiştirebiliyor ve gözlemleyebiliyorlar. EasyTune 5 Pro'nun yrni versiyonu ile artık hem Nvidia hemde ATi tabanlı ekran kartlarını overclock edebilmek yani saat hızları ile oynayabilmek te mümkün olacak. Gerçi bu işler dışarıda 3. parti uygulamalar olsa bile üretici firmaların da komplike çözümler sunmaları güzel. Hatırlanacağı üzere son olarak Gigabyte'ın en büyük rakibi olan Asus da SmartDoctor uygulamasının yeni versiyonunda GeForce 8 serisi ekran kartlarının shader hızlarının bağımsız olarak ayarlanabilme özelliğinin üzerine durmuştu.
güzel iş çıkartıyor gigabyte ama asustan sonra
Daha dün indirdim gerçekten özellikle görünüm olarak mükemmel.
bu haber çok iyi teşekkürler
gigabyte bu işi iyi yapıyor!!!
bu haber çıkmadan önce ben yüklemiştim. gerçekten güzel bir yazılım
Ben eski sürümünden memnun degildim ama bunu gpu için bi denemek gerek...
Haber için teşekkürler fx57. Son sürat devam eden üretim hızı yanında haliylen yazılımlar geri kalıyor. Üreticilerden yazılım yeni yazılım uygulamaları görmek sevindirici.
bu program benim tarihi eser konumunda olan ga-8st800 ümde çalışırmı. anakart kutusu içindeki cd de bunun eski olanı var.kullanıyorum.
haber için teşekkürler, benim merak ettiğim voltajı nasıl değiştireceğiz....... bi türlü çözemedim
Haber için teşekkürler. İleride gigabyte'a geçersek kullanırız. Şu an XFX'ten oldukça memnunum.
yararlı olur ...
indiriyorum
Haber için teşekkürler.
DS3 için indireyim ben de.
Benim 6yıllık anakartımdada(cd'de) easytune3 var :D bende indireyim bakalım çalışcamı...
arkadaşlar enişteme gigabyte anakart var bu programı yükledim 3800 x2 işlemci var overclock kısmı aktif değil üzerine gelip tıkladığım zaman bi hata veriyo ismini tam hatırlamadığım ama içinde power sözcğü geçiyordu analam veremediğim şeklde anakart GA-M61VME-S2 (Rev. 2.0) modeli