3D Mercury Nasıl Bilirsiniz Arkadaşlar Artıları - Eksileriyle Birde Sorun Olcak Bu Konuda Pek Bilgi Sahibi Değilim Danışmak İstedim Şimdi Bu Kasayı Aldıgımda Suyu Bittiğinde Yapabilceğim En Sağlıklı Yöntem Nedir Ayrıca Kutu İçeriğinde Gelen Sıvı Ne Kadar Bir Süre Dayanır ?(Günde 15 Saat Kullanmayla)..Bazı Sitelerde Saf Su Kullanabilirsin Diye Gördüm Sadece Saf Su Bu Sıvının Yerini Alabilir Mi Bu Konuda Beni Aydınlatırsanız Sevinirim Arkadaşlar Yani Tam Olarak İşin Doğrusu Nedir Sıvı Bittiğinde Ne Yapcam:S..Bir De Bu Case'e Power Supply Olarak High Power 1000 Watt Modeli(High Power Ürünlerinde Rock Solid Serisi Diğerlerine Göre Uzun)Takmayı Düşünüyorum Sorun Yaratır mı Çünkü Kasanın Sogutma Bileşenleri Üstte Yer Alıyor Yani Üst Kısımda Uzun Power Supply Taktığımda High Power Gibi Sorun Yaratırmı Şimdiden Çok Sağolun.. Yorumlarınızı Bekliyorum...
cevap yok mu :S
şöyle bir cevap var, tabi OC yapmayacaksan, yani sistemini çok zorlamayacağın için su soğutmaya ihtiyacın olmayacaksa
ilginç bi tasarım,alt soldaki resim araba motoruna benziyor,kaliteli ve pahalı
Peki Arkadaşlar Bu Ksayı Aldım Diyelim Su Sogutması İçinde Gelen Sıvı Bittiğinde Ne Kullanıcam ve Tahmini Bu Sıvı Ne Kadar Sürede Biter Günlük 15 Saat Kullanmayla
Su soğutma içindeki sıvı bitmez. Ancak 7-8 ay sonra değiştirmenizde fayda vardır
bu kasayi bende begendim ama fiyati ne kadardir? sessiz midir? kullananlar ya da bilgisi olanlar anlatirsa cok sewinirim