Bildirim
ASUS P5B-MX/WiFi-AP hakkında sorum olacak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tabiki var.Ama en fazla 2 aygıt bağlayabilirsin...Harddiskin zaten master olarak ayarlıdır.(Değilse jumperden master yap)Diğer sürücünüde jumperdan slave olarak seç. -
quote:
Orjinalden alıntı: ekrem1984
ASUS P5B-MX/WiFi-AP model anakartı almak istiyorum iyi bir anakarta benziyor yalnız bir şüphem var bu anakartta bir adet ide girişi var ve ben ide girişli olan hdd imi değiştirmek istemiyorum( param yok da) bu ide girişine aynı anda cd-rom,dvd-rw ve hardiskimi bağlama şansım var mı?
SATA => IDE çevirici kullanırsan bu sorununu çözersin. malumunuz üzre SATA kabloyu IDE ye çevirir kendisi. 10-15 ytl civarındadır. iyide kardeşim o anakartı alacağına onboard olmayan bir wifi alsan daha iyi olur. daha onu kullanan yokki. yani ilk çıkan her zaman risklidir.aldığına pişman olabilirsin. asus iyi markadır ama sonuçta elektronik bir alettir o. -
haklısın zaten ben de almadım yorumlara göre alacağım dediğin gibi nem wi-fi olmayan bir anakart alacağım. çizgi elektr. forumunda da bu anakartta problem yaşayanlar olmuş almaktan vazgeçtim o zaman yeni bir soru sorayım ob ekren kartı olan bir anakart alacağım ve fiyatı 65-90 $ arasında olacak gigabyte gms2 kullanan bir arkadaşım var iyi bir anakarta benziyor başka önereceğiniz anakart var mı bi zahmet -
işlemcin ne bilmiyorum ama benim sana tavsiyem ASUS M2A-VM 690G S940 ANAKART. ÜZERİNDE 128 MB. HDI SES VE GÖRÜNTÜ çıkışlı bir anakart. intel versiyonu vramı bilmiyorum. ben amd kullanıyorum. üzerinde pci express 16x var. amd ve ati birleşmesinin en büyük meyvesi. normal onboard ekran kartlarından %70 daha fazla performans veriyor. fiyatı 150 ytl civarı.(kdv dahil.) hiç düşünmeden almanı tavsiye ederim. -
intel dual core 3.0 ghz işemci almayı düşünüyorum ve intel tabanlı bir anakart almayı düşünüyorum ve bana ob vga olan bir model istiyom ban yetiyo ob anakart istediğim oyunları da oynuyom neden 40-50 $ fazla veripi normal bir ekran kartı alayım bana pes6,pes5 ve counter strike yetiyo oyun olarak ve bunları çok rahat oynuyom bendeki anakart ile eski anakartım Asus P4 R 800 vm ve işlemcim P4 2.4 uygun çözüm bana yetiyo
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bazı sitelere giremiyorum
- disk boot failure insert system disk and press enter
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- cable not connected ne demek
- machine check exception
- bios nasıl açılır
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- vram nedir
- root nasıl kaldırılır
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X