Şimdi Ara

Gigabyte 23.8' G24F-2 165Hz (180Hz OC) IPS 3.399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık bir aydır monitör arayışındaydım. Bu monitör ve Dell G2422HS arasında gidip geliyordum. Bu monitör İtopya'da 3.799 TL iken Dell 3.599 TL idi fakat o zaman parayı denkleştiremediğim için alamadım ve stok bitti. 2 hafta stok bekledim gelmedi. Tabii bu monitörün fiyatı da 3.799'dan 4.533 TL'ye çıktı. Son bir kaç gündür de 4.629 TL idi. Yaklaşık bir saat önce fiyatı 3.399 TL'ye düştü. Bu fiyatın daha da altına düşeceğini sanmıyorum. Kendim için sipariş verdim.

satış linki:

www.itopya.com
    GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017

inceleme linki:

displayninja
    Gigabyte G24F 2 Review 2022: Budget Gaming Monitor
    https://www.displayninja.com/gigabyte-g24f-2-review/

• G-sync desteği var mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K isteyenler için bu gözüme fena gelmedi ama monitör ustaları daha iyi yorum yapacaktır

www.itopya.com
    GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB HDR VA QHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/gigabyte-27-g27qc-a-165hz-1ms-2xhdmi-dp-2xusb-hdr-va-qhd-curved-gaming-monitor_u13517
  • 2k için fiyatı düşen fırsat monitör varmı arkadaşlar

• aLTaR_07 kullanıcısına yanıt

Evet var. Display port kablosu ile bağlayıp G-Sync+HDR+180Hz kullanabildiğini yazan var başka bir forumda.

• 2k 27" monitör için kendimi hazırlıyordum buda baya iyi görünüyor ve fiyat iyi gibi 3k lara düşme şansı olmaz mı acaba Amazon.com da şuan indirimde bu ürün 149$ görünüyor.

• börü06 kullanıcısına yanıt

Bu düşünülebilir hocam incelemesi fena değil. Yalnız panel işi şansa kalmış bazılarında LG bazılarında BOE panel geliyormuş. O yüzden ben de tam karar veremedim.

Kuponla 5398TL

İnceleme:

trendyol.com
    HP X27q Qhd Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/hp/x27q-qhd-oyuncu-monitoru-p-368354583?boutiqueId=61&merchantId=107870

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt

Keşke olsa :) Amazon.com, Amazon.de, Newegg fiyatlarının doğrudan TL karşılığına satıldığı günleri keşke görsek... Ama genelde distribütörler mal maliyeti hesaplarken yurt dışından aldığı fiyat+gümrük vergisi+kur farkı+kâr olarak hesaplar. Satarken de üstüne kdv eklenir. 149 USD karşılığı 2750 liraya satabilmesi için firmanın dolar 12-13 lirayken o ürünü almış olması gerekir gibi düşünebiliriz.

• Hocam hp hiç aklımda yoktu soktunuz ama fiyat iyi değil. 4k hedefliyorum. Bu fiyata bazı eksiklerine kabulüm mükemmel monitör yoktur zaten.

@jaseenstyle hocam keşke olsa paramız pul olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 8 Kasım 2022; 21:31:38 >
  • 4k monitörlerde fırsata denk gelen varmı? ( yüksek Hz'li )

• İyi günlerde kullanın. Ben de bir süredir araştırıyorum. Sonu yok cidden. Gönlüm Dell'de kaldı onu almadım stok bitti bir daha gelmedi. Bunu da uygun fiyata yakalamışken aldım. Almasaydım genel fiyat seviyesi 300-400 lira artacaktı iyice sinirim bozulacaktı.

• jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    Onun standı ve tasarımı bundan çok daha güzel bence de. Ben de onu tercih ederdim. Dell ve gigabyte indirime girmişti geçen aylarda, hatırlıyorum ben de. Keşke alsaydık o zamanlar. Stand haricinde teknik açıdan üstünlüğü var mıydı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Friedrich0 F kullanıcısına yanıt

Denk sayılırlar aslında. Bunda USB girişleri var. Onda yok. Bu 180Hz olabiliyor. O 165Hz. Belki onun renkleri bundan daha iyidir. İkisinin de birbirine üstün olduğu noktalar vardır illa ki. Fiyat aralığına bakınca hangisi içine siniyorsa onu almak lazım. Neyse gelsin görelim. 75Hz TN panelden geçince her ikisi de görsel açıdan devrim olacak zaten benim için :)

• İncelemelerde fiyatına göre beğenilmiş. Hoparlörü de olsa anında alacaktım fakat olmadığını öğrenince bu modelle arasında kaldım.

itopya.com
    Philips 24M1N3200ZA/00 23.8" inç 165Hz 1ms Gsync/ FreeSync Premium Yükseklik Ayarli IPS Gaming Monitör | ITOPYA
    https://itopya.com/philips-24m1n3200za00-238-inc-165hz-1ms-gsync-freesync-premium-yukseklik-ayarli-ips-gaming-monit_u20098#bYorum
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt

Bu da seçenekler arasında idi fakat yeni bir monitör olduğu için incelemelerinin az olması ve kronik sorununun olup olmadığı bilinmediği için diğerlerine yöneldim. Ama bunu alacak olsaydım tam pivot özelliği için tercih ederdim. Hoparlörü için değil. Bu tip monitörlerden ses kalitesi beklememek lazım. Hoparlör veya kulaklığın yanına yaklaşamaz. Müzik dinlenmez, oyun oynanmaz.

• Friedrich0 F kullanıcısına yanıt

Bunun ederi 6-7 değil. 3300-3600 bandında satılan monitördü.

• Monitörü hem pc hem de xbox series s ile kullanacağımdan casual oyun ve sıradan web browsing için iyi kötü bir hoparlörü olması benim için önemli oluyor. Pivot özelliğininin yanında kulaklık askısı da bulunmaktaymış onu öğrendim.

Fakat g24f-2'den ghosting ve input lag anlamında daha geride gibi. Daha günlük standart kullanım için tercih edilebilir.

• jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    Freesync ile G-sync farkli be abim 🥺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.