Herkese iyi forumlar, GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magi34 -- 10 Ağustos 2022; 10:48:28 > |
GIGABYTE 23.8' G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD 3.799,00 TL

-
-
İyi forumlar bu firmadan birşey alırken iyi düşünün modemin kutusunun üstündeki jelatini açtım diye iade almadılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu dönemde almadılar diye birşey olamaz verin tüketici hakem heyetine onlar uğraşsın mahkeme giderlerini ödediklerinde akılları başına gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24"
IPS
165hz
3800tl
mükemmel uyum. İhtiyacım olsa kaçırmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 10 Ağustos 2022; 12:13:56 > -
2K 27'' IPS monitör alınca yanına da böyle bir FHD alasım var ama işte var bir hayalimiz bu ülkede :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 10 Ağustos 2022; 13:4:20 > -
İnanın haklı olduğum bir davayı kazanamadım üstelik 5 yıl sürdü ve karşı tarafın avukat ücretini ödedim uğraşmak gelmiyor içimden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam amazon indirimlerinden 2 hafta önce 27 inch 2k ips 144 hz 3600 tl ye aldık 50 tl de kupon verdi bu yanmasada ısıtır cinsten
Hocam tüketici hakem heyetini kaybetsenizde ücret ödemiyorsunuz araştırabilirsiniz
Satın aldım kargoya verildi
Gün içerisinde inşallah teslimat sağlanır
Hangi monitör acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ViewSonic VX2705-2KP-MHD 27" QHD, IPS, 144HZ, 1MS, Freesync, 2xHDMI, 1xDP, Oyuncu Monitörü
Tavsiye edilir bu monitor iyi panel kullanmışlar. Hem oyun hem de diğer işlerde beklentileri karşılar. Bende vardı oldukça memnun kaldım.
-
Ürünü alan varsa içerisinden çıkan HDMI kablosunun versiyonunun kaç olduğunu söyleyebilir mi? 2.0 ise 180 hz alabiliyorlar mı?
-
Display Port daha sağlıklı olacaktır.
-
-
Hocam çok iyi fiyatmış bize denk gelmez böyle şeyler suan en ucu 6000 olmuş :(
DP girişi yok ve 1 hafta önce 3500 liraymış monitör. Bilmediğimden soruyorum olayı ne bu monitörün?
-
Dp girişi var, olmasa nasıl o hz i verecek :)
Yukarıdaki arkadaş dp kablodan bahsetmiş, giriş yok sandım.
Fiyat konusunda fikriniz nedir, monitör fiyatları çıkmış son günlerde, bu düşer mi acaba geri?
-
1600 tl ye almıştım oldukça memnunum. 1 sene kadar önce
Benzer içerikler
- eset internet security 90-day trial key
- phanteks t30
- terabox nedir
- arctic freezer 36 duo
- gemini pro öğrenci
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X