Şimdi Ara

GIF'li Biyografim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Benim adım Kanser. Sabah 5-6 ya kadar uyku tutmaz ve bazen bilgisayar başında bazen de düşünerek zaman geçiririm. Hocayı beklerim ayıp olmasın diye ve birkaç şey isterim Sonra uykum gelir 12 saat aralıksız uyurum. Bomba patlasa duymam, o şekil. Burada tanıdığım çok kişi var Tanımadıklarımla da şimdiden tanışacağım için çok mutluyum

Ankara' dan yeni geldim 8 gün sonra okulum açılacak Üzgün değilim Ama biran önce gelip geçse iyi olur Kopyaya karşıyım Ama bazen yardımlaşmak önemli

Bazı hayallerim var Bunları gerçekleştirmek için biraz beklemem ve bayrağı görmem gerek

Bilgisayar oyunlarını severim Ama çoğu oyunda çıkmaza gelince çok sinirlenirim kırıp atmam an meselesi Sürekli birşeyler öğrenmeye çalışıyorum hakkında Bilgimiz yoksa, fikrimiz de olamaz yoksa

Bir aralar telefona çok yatkındım ama sanırım öküz artık öldü Anlayan anlar

Herkes gibi benim de dertleşmeye ihtiyacım oluyor Bunu çoğu zaman kendi kendime halletmem daha iyi oluyor Nasıl mı Herkesten koparak ve gizlice

Çoğu kişiye bu konu saçma gelebilir Ama ben herkesin söylediğine kulak asmayacak kadar güçlüyüm

Çok aşık olurum O kadar çabuk unuturum Ama bazı şeyler var ki; o kadar gereksiz, o kadar saçma olsa bile unutulmuyor Her güzel şey gibi ona da veda etme zamanı geliyor

Sevmek, birileriyle tanışmak güzel Sizin için yanlış olacak düşüncelerinizi gerçekleştirmeyin yeter

Çoğu şeyi söylenmeden anlayabilirim, hissedebilirim Bazı gerçek düşüncelerimi duyanlar şaşırır Bazıları onaylar Bazıları da iplemez bile

Bilmiyorum bu söyleyeceğim söz doğru mu ama Hayat acısıyla da tatlısıyla da güzel
    Tek gereken; ondan zevk çıkarmak

Yeri gelince sevinmek yeri gelince üzülmek yeri gelince sevmek yeri gelince de nefret etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 22 Ekim 2010; 7:46:26 >

• Güzel olmuş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demeter07 -- 22 Ekim 2010; 7:45:52 >
  • güzel cesaret yaşına göre yaşıtlarından daha gerçekçisin tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demeter07

Güzel olmuş hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

güzel cesaret yaşına göre yaşıtlarından daha gerçekçisin tebrikler..

•  GIF'li Biyografim..

• @Bluedevil86

Farkında mısın ? Son dört konuya attığın mesajların ikisinde bu resim var.

Olsun teşekkürler yine de..
  • Güzelmiş hoşuma gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzelmiş.Akıcıydı.

Bluedevil86 o yeni mi çıktı
  • güzel olmuş panpa
  • gif olsunda kimin umurunda çok beğendim
  • başarılı
  • Absolutely
  • 3 den fazla Simle kullanmak yasak Kesin Ban Yersin
  • yardırmışsın yaa tebrikler
  • msn den özet geç benim smileylerle
  • Yorumlara teker teker teşekkürler :))
  • güzel olmuş eline sağlık
  • Özet Geç Lan !!

. . Dicektım en başta ama 2 cumlesını okuyunca bırakamadım hepsını okudum Guzel olmuş elıne saglık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.