Şimdi Ara

Gıda Mühendisi Yurtdışı Master

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben Afyon kocatepe üniversitesi Gıda mühendendisliği bölümünden mezun oldum ve yurtdışında yüksek lisans yapmak istiyorum.Aklımda Polonya var.Sizce gıda mühendisliği üzerine mi bir master yapmalıyım yoksa MBA , işletme gibi bir alan üzerine mi ? Veya aklımda olan bir diğer seçenekte yeniden avrupada yazılım yada bilgisayar mühendisliği üzerine lisans yapmak , sizce Türkiye de 4 sene üniversite bitirip aldığım diplomayı hiçe sayıp lisans yapmak mantıklımı ? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

• Anladığım kadarıyla okuduğun bölümden memnun değilsin hocam, bence bilgisayar alanına ilgin varsa onla ilgili master yap tekrar lisans la 4 sene uğraşma, masterı iyi bir şekilde geçirirsen kendin çabalarsan lisans farkınıda bir nebze kapatırsın gibi. Bu sektörde zaten bu işin okulunu okumamış(alaylı) çok var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDifference-

Anladığım kadarıyla okuduğun bölümden memnun değilsin hocam, bence bilgisayar alanına ilgin varsa onla ilgili master yap tekrar lisans la 4 sene uğraşma, masterı iyi bir şekilde geçirirsen kendin çabalarsan lisans farkınıda bir nebze kapatırsın gibi. Bu sektörde zaten bu işin okulunu okumamış(alaylı) çok var.

Hocam benimde aklimda var bu fakat tr gıda muhendisligi diplomamla polonyada yazılım veya bilgisayar muhendisligi diplomasi alabilirmiyim ? Bir fikriniz var mi bu konuda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rig3L kullanıcısına yanıt
    Gıda mühendisliği diplomamla yazılım veya bilgisayar mühendisliği diploması alabilirmiyim derken ne demek istediğinizi tam anlamadım. Lisans gıda olup masterı bilgisayar alanında yapabilirmiyim gibi bir şey mi soruyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDifference-

Gıda mühendisliği diplomamla yazılım veya bilgisayar mühendisliği diploması alabilirmiyim derken ne demek istediğinizi tam anlamadım. Lisans gıda olup masterı bilgisayar alanında yapabilirmiyim gibi bir şey mi soruyosunuz?

Aynen onu soruyorum.
  • Rig3L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben linkedinde denk gelmiştim, lisansı çok alakasız olup masterı computer science alanında yapan. Ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir tabi iyi araştırmak lazım.
  • -TheDifference- kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon numaram onayli olmadigi icin,cevap veremiyorum.Kusura bakmayin.Onceden yazabiliyordum ama artik pm atilmiyor.En azindan bende oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.