Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
631.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GIBIRNET

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz size ulaşabilmemiz için isim soyisim iletişim numaranızı pm üzerinden paylaşabilir misiniz. Bu durumda sizlere yardımcı olmak isteriz.


    İyi günler dileriz.

    Gibirnet'e geçmeti düşünüyorum. Fakat şu gece hergün kesintilerin yaşanması canımı sıktı. Geceleri internet olması benim için önemli açıkçası . Ve neden bir yanıt verilmiyor anlamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akon -- 7 Ocak 2021; 18:41:29 >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

    Eee comnette aldığın hatayı paylaşabilir misin? Yoksa sende herkeste sorun var diye efendim beklemek çözüm mantığında mısın?

  • akon kullanıcısına yanıt

    Cevap verilmiyor çünkü daha öncede yazmıştım. Sorunun nereden kaynaklı olduğunu hala anlamadılar hatta ben tüm detayları verdığım halde. Gece saatlerinde gibirnetin radius sunucuları ölüyor ve telekomdan hiç bir şekilde alakalı değil.

  • bu sabah erkenden (saat 7 de) bir indirme yapmam gerekti ama indirme sırasında hız 200-300KB/s geçmedi, speedtestte 15 16 mbps çıkıyordu. şuan tek tesellim ping falan değil akşamları kafa dağıtmak için twitch e youtube a girince kaynak donmasın yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schipht -- 8 Ocak 2021; 13:43:48 >
  • Kâr oranını arttırmak için bugün masraftan kaçarsanız yarın bu müşterileri de bulamazsınız haberiniz olsun @GIBIRNET Gözünüzü seveyim şu geceleri kesilen internete bir çözüm bulun. İnsanları mağdur etmeyin. Kaç para ulan bir sunucu !? GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • Kahramanmaraş içinde gıbırnet hizmeti alıp gece kopmaları yaşayan var mı? Yoksa bu kopma herkesi mi etkiliyor?

  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

    ne alaka tt adsl kulanıyorum daha 2 gün önce gece çalışmadan dolayı 1-2 saat kesildi ve dsl ışığım yanıyordu ve modem arayüzünde sinyal değerileri gayet stabildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruker -- 7 Ocak 2021; 23:27:14 >
  • faruker F kullanıcısına yanıt

    Çok haklısınız... TT, çalışma duyurusu yapmadığı halde 2 gündür bölgemde ve diğer sorun yaşayan arkadaşların bölgelerinde aynı saat aralıklarında altyapı çalışması yapıyormuş şimdi sizden öğrendim... PPPoE hatasıda o yüzdenmiş... GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • faruker F kullanıcısına yanıt

    Adsl modemin o zaman için verdiğı LOGlama kısmından hatayı paylaşabilirsen güzel olur - ancak anlaşabilir kimden sorun kaynaklı olduğunu.


    Böyle rastegele efendim ama bende ışık yanıyordu! Yuh yanı! Ne alaka. Modemin ışığına göre durumunu anlayabilirsen inanılmaz başarı.


    Hemen yeteneksiz Türkiye yarışmasına katılabilirsiniz efendim. GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brood -- 8 Ocak 2021; 0:18:18 >
  • telekomda çalışma olsa dsl sinyal gider diye kesin bir yargıyla konuşmuş arkadaş bende her telekom çalışmasında dsl sinyali gidecek diye bir şart olmadığı anlatmak için örnek verdim. ışık yanıyordu sorun şundan vs. gibi bir yorumda bulunmadım. bu mizah seviyesiyle yetenek sizsinize siz katılın derim.GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • faruker F kullanıcısına yanıt

    Yalnız arkadaş Yeteneksiz Türkiye demiş bu yeni yarışma galiba... GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • Arkadaşlar faturalar ne zaman kesiliyor? 25 aralıkta gıbırnet'e taşıdım hattı ve o zamandan beri kullanıyorum ancak henüz bir fatura çıkmadı. Online işlemlerde falan gözükmüyor. Kesim tarihi her ayın 1'i değil mi?

  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Her ayın son günü kesiliyor, 5 gün için fatura çıkarmamışlar bu ay sonu çıkar faturanız, SMS geliyor fatura çıkınca
  • Gibirnet genel olarak nasıl ? Ben Ankara'dayım, ping sorunu, internet yavaşlaması , gece bağlantı kopması vs sorunları var mı? Ping benim için önemli , oyunlarda ping sorunu yaşatır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25 engelli indirimi devam ediyor mu?

    Bir de kardeş için de geçerli mi?

    Gecerliyse akşam başvuracağım
  • GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet

    Bu nasıl oluyor? Turknet 35 mbit bağlanabiliyorum şu an. Geçiş istesem ne sorun olur 100 mbit pakette ne hız alabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turktelekom da 88 mbps hızı stabil alırken aynı hatta gıbır da kopmalar yaşadığımdan 75 e kadar indirdim.


    Nadir de olsa arada bende de kopmalar oldu ama yeniden geliyor bende 1-2 günde 1 oluyor. oyunda olunca can sıkıcı olabiliyor.

  • Merhabalar:


    Değerli müşterimiz genel bir açıklama yapmak isteriz kesintilerle ilgili firmamızdan kaynaklı kesinti söz konusu değildir. Yerleşik operatör tarafından bölgesel olarak bakım çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Bu süre zarfında kesintiler ön görülebilir fakat firmamızdan kaynaklı şu ana kadar bir kesinti ön görülmemiştir ve iletişim kopukluğu sağlanmaması açısından sürekli sunucularımıza optimize çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Bu konuyla ilgili alt kısımda iletmiş olduğumuz planlı bakım çalışmaları konusundan bölgenizde bakım çalışması olup olmadığını kontrol sağlayabilirsiniz.


    https://gibir.net.tr/planli-calisma-duyurulari



    Anlayışınız için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.





  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Forum yönetimi ile irtibata geçerek "firma yetkilisi" rütbesi alır mısınız? Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.