Şimdi Ara

Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
0
Favori
41.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft, son Ghost Recon oyununun da piyasaya sürülmesinin ardından, seriye devam edeceklerini açıklamış, ancak konu hakkında bilgi vermemişti. Görünüşe göre firma, Ghost Recon ismini "gelecek" kavramıyla birleştirerek günümüzden uzak bir zaman dilimindeki operasyonları önümüze serecek.

Ubisoft, "Ghost Recon Future Soldier" markasını lisanslamış ve açıklama olarak da hem konsollar, hem de kişisel bilgisayarlar için "oyun yazılımı" yazıyor.

Şimdilik başka bir bilgi yok, ama yeni bir GR oyununun geleceğinden eminiz.

MerlininKazanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 13 Şubat 2013; 12:45:19 >

• Obaa gelsin gelsin
  • Ghost Recon: Future Soldier Trailer

• Call of Duty serisi sayesinde FPS oyunları standartları baya yükseldi. Buda rakiplerine yansımaya başlıyor. Kazanan yine oyuncular.
  • Graw 2 nin konsol ile pc versiyonu arasındaki fark fifanın konsol ve pc versiyonu arasındaki farktan bile büyüktü neredeyse. Knosolda harikaydı PC de ortalama bir oyundu. Umarım bu oyun da öyle olmaz.
  • Çok severim graw ı multisi güzel olursa orjinal bile alınır fizik desteği de üst düzey olur tahminimce
  • bisoft Paris kreatif direktörü Olivier Dauba, yaptığı açıklamayla Future Soldier hakkında merak edilen birkaç noktaya açıklık getirdi:

"Eski tarz bir Ghost Recon Advanced Warfighter yapmak istemedik. Tam olarak böyle bir oyunun aynısını yapmanın hiçbir anlamı yok. Herkesin bu yeni oyundan kalite beklediği açık ve biz de önceki oyunlarda olduğu gibi kaliteli bir oyun yapacağız.

Gerçek bir yenilik bugünlerde pek sık çıkmıyor ortaya. Bizim amacımız oyun alanını tamamen değiştirmek; daha önce diğer oyunların gitmediği bir yer olacak bu. FPS oyunlarından henüz keşfedilmemiş birçok şey var arkadaşlar ve biz sizi yarının savaşına götüreceğiz."

thgtr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Call of Duty serisi sayesinde FPS oyunları standartları baya yükseldi. Buda rakiplerine yansımaya başlıyor. Kazanan yine oyuncular.

+1942
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Call of Duty serisi sayesinde FPS oyunları standartları baya yükseldi. Buda rakiplerine yansımaya başlıyor. Kazanan yine oyuncular.

+1
  • Oyunun PC versiyonu iptal edilmiş. Ubisoft kendi alışveriş sitesi ve birçok önsipariş sitesinden oyunun pc versiyonu kaldırılmış. Ubisoft PC için free to play olacak olan Ghost Recon Online ı düşünüyormuş. Ya da en iyi ihtimalle konsol versiyonlarından sonra çıkarabilirler. Tabi bu Ghost Recon Online nın PC de tutup tutmayacağına bağlı.

http://n4g.com/news/789947/pc-version-of-ghost-recon-future-soldier-cancelled
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Oyunun PC versiyonu iptal edilmiş. Ubisoft kendi alışveriş sitesi ve birçok önsipariş sitesinden oyunun pc versiyonu kaldırılmış. Ubisoft PC için free to play olacak olan Ghost Recon Online ı düşünüyormuş. Ya da en iyi ihtimalle konsol versiyonlarından sonra çıkarabilirler. Tabi bu Ghost Recon Online nın PC de tutup tutmayacağına bağlı.

http://n4g.com/news/789947/pc-version-of-ghost-recon-future-soldier-cancelled

Co-Op için bekliyordum oyunu ama neyse artık teşekkürler haber için.

• Oyunun PC sürümünün iptali kararı geri çekildi. Oyun yeniden PC'ye geliyor.
    http://worthplaying.com/article/2012/1/10/news/84702/
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Oyunun PC sürümünün iptali kararı geri çekildi. Oyun yeniden PC'ye geliyor.
    http://worthplaying.com/article/2012/1/10/news/84702/

Haber için teşekkürler...

• Çok büyük beklentilere düşmeyelim bence
  • Ghost Recon serisi güzel bir oyun ve gittikçe kendini gelitiriyor bu oyunda oyun içi videolarına baktım çok güzel olacak
  • OYUN İÇİ VİDEOSU GERÇEKTEN GÜZEL :)

• Konsollarda Multiplayer betası başladı, benim gibi multiplayer modunu merak edenler aşağıdaki live stream yayınlarını izleyip oyunun multiplayer modu hakkında fikir sahibi olabilirler.

Live Stream:
    http://www.twitch.tv/search?query=future+soldier#stq=future soldier&stp=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 21 Nisan 2012; 1:21:30 >

• Ghost recon future soldier en sevdiğim oyunlar arasında
  • Multiplayer mekanikleri Ghost recon online'la hemen hemen aynı mı yoksa bana mı öyle geldi ?
  • hemen hemen aynı gorunuyor.ghost recon onlınede sevmedıgım abartı seyler ınsalah bunda olmaz.mesela: koruma kalkanı,kalkan ıle hızlı kosup vurma ve radyasyon atma gıbı asırı abartı teknolojıler ınsallah bunda yoktur.yıl olarak ve teknolojı olarak ılerde olsun ama bu kadarda abartı olmaz ınsallah.onun harıcınde grafık olarak PC de iyi işler cıkarıcakları umuyorum.sılah cesıtlılıgı ve modernızasyonunu ızledıgım vıdeolardan mukemmel buldum.sılahı vıdasına kadar parcalıyor ve sana gosterıyor.sılahın atesleme sıstemınde igne,tetık ayrıca dıs kısımda namlu ucu,dıpcık,kundak,nısangah,catal ayak ne dersen degıstırebılıyorsun sevdım hatta bayıldım.droıd hava aracı var mobıl ınsansız hava radarı gıbı bır araç bu takım oyunu tatıktık konusunda bayagı etkılı bır arac.makınelı tufek taretıde gordum bır vıdeoda yere kurulan cınsten.Kamerada ayrı bır guzellık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.