Şimdi Ara

Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
0
Favori
41.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk trailer çıkınca bayağı beğenmiştim indiriyorum ama yorumlarını alayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

malum oyun bende full ekran olmuyor sızdede oylemı?

alt+enter yapmayı dene

yok hocam ole degıl aslında tam ekran fakat 4 taraftan sıyah bosluk bırakıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

malum oyun bende full ekran olmuyor sızdede oylemı?

alt+enter yapmayı dene

yok hocam ole degıl aslında tam ekran fakat 4 taraftan sıyah bosluk bırakıyor

Çözünürlükle alakalı olabilir. 1280x720, 1920x1080 gibi çözünürlükleri dene.
  • zaten dırek 1280de acıyor ben 1920 yapıyorum goruntu netlesıyor tum ayarları dx11 full yapıyorum yınede delı edıyor benı 4 taraftan sıyah bosluk oluyor :D aynı sorunu company of heroes da yapıyordu kalıteyı bır sevıye dusurunce sorun duzelıyordu bunda yemedı :D
  • quote:

zaten dırek 1280de acıyor ben 1920 yapıyorum goruntu netlesıyor tum ayarları dx11 full yapıyorum yınede delı edıyor benı 4 taraftan sıyah bosluk oluyor :D aynı sorunu company of heroes da yapıyordu kalıteyı bır sevıye dusurunce sorun duzelıyordu bunda yemedı :D

Ati kontrol panelden scaling options kismindan duzeltiyorum ben, oyun acikken masa ustune don dedigim kisimdan yap
  • deneyen yokmu? ss yorum

single için konuşuyorum tabi
  • İlk iki bölümü oynadım. Gayet zevkli. Stealt ilerlerken oyun çok güzel. Tabiki multisini bekliyorum ama en azından oynanış nasıl onu görmüş oldum
  • Ulan yuh be. Para verip orjinal alıyoruz steamden ama oyunun çıkmasına 1 hafta kala korsanı düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

İlk iki bölümü oynadım. Gayet zevkli. Stealt ilerlerken oyun çok güzel. Tabiki multisini bekliyorum ama en azından oynanış nasıl onu görmüş oldum

Aslında senaryo modunu 2-3 kisi birlikte mi oynasaydık, daha zevkli olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

İlk iki bölümü oynadım. Gayet zevkli. Stealt ilerlerken oyun çok güzel. Tabiki multisini bekliyorum ama en azından oynanış nasıl onu görmüş oldum

Oynanıyormuymuş öyle orijinal olmadan. İlginç :) GRO iyi ya Uğur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kopya oyun ile Co-Op olmuyor, çıktığında diyorum ben

GRO iyi elbet ama 4 harita içinde dön dolaş beynim sulandı benim, ayrıca bundaki karakter/silah modellemeleri, animasyonlar ve özellikle scope'lar çok iyi olmuş, bu şekilde GRO'da olsaydı tadından yenmezdi.

• oyun bsc'nin video incelemesinde güzel görünüyordu merak edip indiriyorum şimdi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kopya oyun ile Co-Op olmuyor, çıktığında diyorum ben

GRO iyi elbet ama 4 harita içinde dön dolaş beynim sulandı benim, ayrıca bundaki karakter/silah modellemeleri, animasyonlar ve özellikle scope'lar çok iyi olmuş, bu şekilde GRO'da olsaydı tadından yenmezdi.

gro bu şekilde olsa gro mu olurdu

• O da doğru ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

zaten dırek 1280de acıyor ben 1920 yapıyorum goruntu netlesıyor tum ayarları dx11 full yapıyorum yınede delı edıyor benı 4 taraftan sıyah bosluk oluyor :D aynı sorunu company of heroes da yapıyordu kalıteyı bır sevıye dusurunce sorun duzelıyordu bunda yemedı :D

hocam setting.ini tarzı bir dosyası varsa oradan bir bak
  • Senaryo modunu yeni bitirdim. Oyun taktiksel gibi gözükse de biraz fazla çizgisel. Düşmanların yerleri oyunun akışını bozmamak için belirlenmiş, oyunun sadece izin verdiği yerlerde gizli bir şekilde gidebiliyoruz, bazı kısımlarda aksiyona girmemek imkansız oluyor. Ayrıca adı Ghost Recon olan bir oyundan çok daha geniş Breach sistemi beklerdim, CoD'dan pek farkı kalmamış. Ama Ghost üyelerinin kendi aralarındaki diyalogları ve özel operasyonların gizliliği, işleyişi hoşuma gitti fakat yine de kurtarmamış. Sonuç olarak Ghost Recon adını zedeleyen bir oyun olmuş bence.
  • PC sürümü için ufak bir inceleme, Umarım beğenirsiniz.

http://oyunmuhabbeti.net/oynuyoruz-ghost-recon-future-soldier-pc.html

• oyun fena değil ama sanki gereğinden fazla kasıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

oyun fena değil ama sanki gereğinden fazla kasıyor gibi

aynen,optimizasyon çok çok kötü
  • Merhaba arkadaşlar
    Şu kenarlarda ki siyah çerçeve olayı bende de var. Çözüm yolunu bilen var mı? Bu arada monitör 24 inç hdmi kablo ile bağlantılı, mönitörle alakalı olabilir mi acaba? Aynı oyunu laptop ta denedim öyle bir sorun olmaı çünkü. Lütfen yardım....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.