Şimdi Ara

Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
0
Favori
41.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyunu kurdum fakat xp de olmuyr diye windovs 7 kurdum.fakat ondada acilmadi.service pack 1 kurulu degil diyemu hata veriyor acaba.

sistem ozellikleri: pentium d 3000
    2 gb ram
    hd 4730 ekran karti
    denenen isletim sistrmleri :xp sp3 .vista ve windovs 7 .sanirim service pack yok ama emin degilim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 25 Haziran 2012; 13:33:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

arkadaslar oyunu kurdum fakat xp de olmuyr diye windovs 7 kurdum.fakat ondada acilmadi.service pack 1 kurulu degil diyemu hata veriyor acaba.

2 gb ram
    hd 4730 ekran karti
    denenen isletim sistrmleri :xp sp3 .vista ve windovs 7 .sanirim service pack yok ama emin degilim ??

Fix dosyası var onu oyunun içine atmanız gerek.
  • crack dosyalarinin hepsini oyuna attim.fix dosyasi yoktu o nerede ?
  • Beyler bir sorum olucak.Silahlara taktığımız optiklerde mesela Tac Scope dürbününün üzerinde de bir tane holograpich sight'a benzer bir şey daha var.
    Bunun gibi 2.optiği kullanamıyormuyuz ?.Syndica'te mesela vardı.2 optiğide silahta aktif olarak kullanıyorduk.Biri 4x biri 1x ti.
  • quote:

arkadaslar oyunu kurdum fakat xp de olmuyr diye windovs 7 kurdum.fakat ondada acilmadi.service pack 1 kurulu degil diyemu hata veriyor acaba.

2 gb ram
    hd 4730 ekran karti

Ekran kartından dolayı hata verdiğini düşünüyorum.Zaten oyunu açmayı başarsan bile oynayamazsın.

Bu arada Gtx 460 ile oyunu deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

quote:

2 gb ram
    hd 4730 ekran karti

Ekran kartından dolayı hata verdiğini düşünüyorum.Zaten oyunu açmayı başarsan bile oynayamazsın.

E8400 3.0 ghz

3 gb ram ve hd 4730 ile 1440x900 medium ayarlarda bazı sahneler dışında kasmadan sorunsuz oynuyorum.Sorunun ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum.

• bende de ati 5850 ekran kartı , ddr 3 1333 mhz 4 gb ram , i5 2,66 işlemci bunlara ait orta sınıf anakart var.oyunu dx 11 li şekilde bütün ayarlar full olarak rahatca oynayabiliyorum.bu konfigarasyon kıstaslarına göre herkez full oynatma kriterelerini belirleyebilir.tabiki oyun korsan şuan.almak için fikir edinmek maksatlı.oyun single oynadığım kadarıyla fena değil gibi.multisini merak ediyom eğer oda böyle atmosferde olursa orjinal alınmayı hak eder.ayrıca görüntüde sorun yaşayanlar var galiba .altta , üstte siyah şeritlerle ilgili.bendede oyun ilk açıldığında o şekildeydi.grafik ayarlarını 1280*1020 yapınca geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraham48 -- 25 Haziran 2012; 22:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

quote:

2 gb ram
    hd 4730 ekran karti

E8400 3.0 ghz

3 gb ram ve hd 4730 ile 1440x900 medium ayarlarda bazı sahneler dışında kasmadan sorunsuz oynuyorum.Sorunun ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum.

O halde sorun donanımsal değil.Farklı cr.ack deneyebilir.

• Ubisoft oyunlarında siyah bantlar klasik haline geldi resmen, 16:9 oranına göre ayarlıyorlar çıkardıkları oyunları ama benim monitör 16:10, haliyle az da olsa altta ve üstte siyah bant kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

bende de ati 5850 ekran kartı , ddr 3 1333 mhz 4 gb ram , i5 2,66 işlemci bunlara ait orta sınıf anakart var.oyunu dx 11 li şekilde bütün ayarlar full olarak rahatca oynayabiliyorum.bu konfigarasyon kıstaslarına göre herkez full oynatma kriterelerini belirleyebilir.tabiki oyun korsan şuan.almak için fikir edinmek maksatlı.oyun single oynadığım kadarıyla fena değil gibi.multisini merak ediyom eğer oda böyle atmosferde olursa orjinal alınmayı hak eder.ayrıca görüntüde sorun yaşayanlar var galiba .altta , üstte siyah şeritlerle ilgili.bendede oyun ilk açıldığında o şekildeydi.grafik ayarlarını 1280*1020 yapınca geçti.

Anlaşılan Crysis 3'e kadar gtx 460 ile devam edeceğim.Oyunun grafikleri nasıl Max Payne 3'e göre tatmin edici mi?

• oyun steam de indirilebilir durumda beyler.
  •  Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI)
     Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI)

herşey full bikaç resim koyalım

ek:fxaa açık vede bulanıklık efekti kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 25 Haziran 2012; 23:54:49 >

• Ambient Occlusion acikken FPS'yi cok dusuruyor. AO kapaliyken diger ayarlar en sonda 60 FPS sabit, AO acikken diger ayarlari medium bile yapsam 40 FPS falan ve mouse hafif agir hareket ediyor o gozume battigi icin AO'yu kapattim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh4dy_081991 -- 26 Haziran 2012; 3:57:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

bende de ati 5850 ekran kartı , ddr 3 1333 mhz 4 gb ram , i5 2,66 işlemci bunlara ait orta sınıf anakart var.oyunu dx 11 li şekilde bütün ayarlar full olarak rahatca oynayabiliyorum.bu konfigarasyon kıstaslarına göre herkez full oynatma kriterelerini belirleyebilir.tabiki oyun korsan şuan.almak için fikir edinmek maksatlı.oyun single oynadığım kadarıyla fena değil gibi.multisini merak ediyom eğer oda böyle atmosferde olursa orjinal alınmayı hak eder.ayrıca görüntüde sorun yaşayanlar var galiba .altta , üstte siyah şeritlerle ilgili.bendede oyun ilk açıldığında o şekildeydi.grafik ayarlarını 1280*1020 yapınca geçti.

Anlaşılan Crysis 3'e kadar gtx 460 ile devam edeceğim.Oyunun grafikleri nasıl Max Payne 3'e göre tatmin edici mi?

max payne daha denemedim ama orginal bf 3 var ondada full a çok yakın oynuyorum grafik ayarlarını.bf3 kadar tatmin edici bence.göze çarpan çirkin grafikler yok.önemli olan multisi bf3 kadar iyi olabilecekmi.you tube deki multi videolara baktığımda haritalardaki çarpışan eleman sayısı az gibi.bf3 ten alışık olarak böyle bir durum olursa keyfi biraz düşürebilir.

• Oyuna dh ilgisi az gibi daha çok önüne geleni öldür türü oyunlar ilgi görüyor dh de ne yazık ki .

• GTX480 ile son ayarlarda oynuyorum bazı sahnelerde fps 45 lere düşüyor 30 fps bile gördüğüm oldu
  • Oyuna giremiyorum beyler.

Oyunun yüklü olduğu yerdeki FutureSoldier veya gu exelerine tıkladığım zaman bir tepki gelmiyor bilgisayardan. Launcher'a basınca da:

System error.

Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.(2) CreateProcess failed.

Böyle bir hata alıyorum yardımcı olacak var mı?
  • Yükleme aşamalarını özet geçebilir mi biri?

Yamaları falan yüklediniz mi?
  • Oynayan hiç yok mu yahu? Bi yardım etseniz ne olur ki?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.