Şimdi Ara

GG'deki Sennheiserler İle İlgili Son Nokta (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
19.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfredo hakkaten güzel bir sınav yapmışsın bilgilendirme için sağol. Ayrıca bir araya gelip bu sahte olayını çözme konusuna ben hakkaten sıcak bakıyorum. Zaten ilk adımı attım ben, en makul görünen olandan bir tane aldım bile. Muhtemelen pazartesi kargoya verecektir, salı günü elimde olur kulaklık. Ben eğer bir sorun çıkmazsa kulaklığı test edip yorumlarımı aktaracağım, bir kaçta fotoğrafını koyacağım. Eğer sende alabileceksen bir tane al, beraber değerlendirme yapalım, millette bilgilenmiş olsun.
  • Merhaba arkadaşlar...

Ben gittigidiyorda da ürün satan bir abimden geçen sene 1 adet cx300 aldım ve gerçekten orjinalliği konusunda en ufak şüphem yok..Hatta kulaklıkta bir sorun oldu ve sağ kulaklık çalışmamaya başladı bunun üzerine sorgusuz sualsiz değiştrdi kulaklığımı...

Bu sene de cx300ümüm kablosunun kopması üzerine kendisinden IE4 aldım orjinal poşetinde geldi ve ses seviyesi olarak harika düzeyde olduğundan dolayı (daha önce cx300 kullanmış olarak yorum yapıyorum) yine orjinalliğinden en ufak şüphem yok..

IE4 ten sonra geçöen günde sırf sesini merak ettiğim için JBL reference 220 aldım yine aynı abimden...Hatta elinde yoktu benim için getirtti..

Sonuç olarak GG da satılan bütün ürünler sahtedir veya değildir demek pek adil olmaz...
    Hatta bence abisi1 in ilk soru sorupta çok iyi cevap aldığı kişi bile olabilir.. Çünkü kendisi aşırı ilgili aşırı kibar bir insan..Belki onlarca IE4 satmıştır ama ben dahja bir kişiden (GG yorumları) kötü bir şey okumadım ki bende burdan aynı yorumu hiç düşünmeden yapabilirim :)

Tavsiye ettiğim abi ile ilgili yorumlara burdan ulaşabilirsiniz..
    http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=irresistable

NOT: yazdıklarımdan sonra sakın ha aramızda bir ilişki olduğunu düşünmeyin:) Serkan abiyle (invincble) ilk kez bu site üzerinden alışveriş yapıp tanışmıştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.berkay -- 14 Ocak 2008; 11:06:37 >

• Demek istediğimde böyle bir şey. GG'de sahte mutlaka vardır ama hepsi diyerek diğer insanlarıda silip atmak tamamen yersiz ve insanların ticari emekleriylede oynadığınızı düşünüyorum.

Bilgi önemlidir ama daha önemlisi doğru olmasıdır. Lütfen tanımadan bilmeden uydurma yapmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D.berkay

Merhaba arkadaşlar...

Ben gittigidiyorda da ürün satan bir abimden geçen sene 1 adet cx300 aldım ve gerçekten orjinalliği konusunda en ufak şüphem yok..Hatta kulaklıkta bir sorun oldu ve sağ kulaklık çalışmamaya başladı bunun üzerine sorgusuz sualsiz değiştrdi kulaklığımı...

Bu sene de cx300ümüm kablosunun kopması üzerine kendisinden IE4 aldım orjinal poşetinde geldi ve ses seviyesi olarak harika düzeyde olduğundan dolayı (daha önce cx300 kullanmış olarak yorum yapıyorum) yine orjinalliğinden en ufak şüphem yok..

IE4 ten sonra geçöen günde sırf sesini merak ettiğim için JBL reference 220 aldım yine aynı abimden...Hatta elinde yoktu benim için getirtti..

Sonuç olarak GG da satılan bütün ürünler sahtedir veya değildir demek pek adil olmaz...
    Hatta bence abisi1 in ilk soru sorupta çok iyi cevap aldığı kişi bile olabilir.. Çünkü kendisi aşırı ilgili aşırı kibar bir insan..Belki onlarca IE4 satmıştır ama ben dahja bir kişiden (GG yorumları) kötü bir şey okumadım ki bende burdan aynı yorumu hiç düşünmeden yapabilirim :)

NOT: yazdıklarımdan sonra sakın ha aramızda bir ilişki olduğunu düşünmeyin:) Serkan abiyle (invincble) ilk kez bu site üzerinden alışveriş yapıp tanışmıştım :)

walla bana inandırıcı geldi. Zaten fiyat da kabul edilebilir düzeyde. MAntıklı bir fiyat. 58 ytl sabit fiyat. Bütün bunlara bakarak ürünü şu anda aldım. Bakalım kargolanmasını bekliyorum. Ürün bana ulaştığında ,zlenimlerimi sizinle sizinle paylaşırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mxnxmnxxx

quote:

Merhaba arkadaşlar...

walla bana inandırıcı geldi. Zaten fiyat da kabul edilebilir düzeyde. MAntıklı bir fiyat. 58 ytl sabit fiyat. Bütün bunlara bakarak ürünü şu anda aldım. Bakalım kargolanmasını bekliyorum. Ürün bana ulaştığında ,zlenimlerimi sizinle sizinle paylaşırım.

satıcının profilindeki nerdeyse tüm yorumları okudum herkes memnun kalmış orjinal diyenlerde olmuş orjinal değil diyenlerde geldiğinde bilgilendirirsen sevinirim zaten tek olumsuz yorumu var o da aşağıdaki kişiden gelmiş

carismania:
    arkadaşlar ürün orjinal değil bizzat metana götürdüm bariz sahte..sesler dağınık orjinal değil ama sahtesini bile güzel yapmışlr
    irresistable cevabı : 150 Parçadan fazla IE4 ürün satışımız oldu ilk defa böyle bir yorum ile karşılaştık.IE4'ün Dünyada sahtesi üretilmedi ne yazıkki -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 14 Ocak 2008; 17:52:34 >

• quote:

carismania:
    arkadaşlar ürün orjinal değil bizzat metana götürdüm bariz sahte..sesler dağınık orjinal değil ama sahtesini bile güzel yapmışlr
    irresistable cevabı : 150 Parçadan fazla IE4 ürün satışımız oldu ilk defa böyle bir yorum ile karşılaştık.IE4'ün Dünyada sahtesi üretilmedi ne yazıkki -

Hımm kafa karıştırıcı
  • Adamda sanki sahteyi kendi üretiyor, nerden biliyormuş üretilip üretilmediğini yahu, kendi piyasada bulamayınca üretilmedi mi oluyor?(ki yoruma göre bulmuş sahtesini )
  • hehe adama bak sen yaw :D
  • Neredeyse forumun hepsini okudum.
    Öğrenciyim ve " Alıyorum " denemekte fayda var.
  • Yarın sabah muhtemelen bana ulaşacak kulaklık ama öğleyin finalim var o yüzden görüşlerimi akşama doğru aktarmak zorunda kalacağım. Üşenmezsem fotolarla da destekleyeceğim. Yarın ola hayrola.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar...

Güzel de.. cx300 kulaklığı orjinal kutusun da değil de vakumlu poşette satıyor.. fiyatı da 59 lira üstelik!! Aynı ürünü bir çok satıcı 30-40 lira fiyat düzeyinde satıyor zaten!!
    Sennheiser niye vakumlu poşette garanti kağıtsız ürün satsın.. Bana hiç mantıklı ve inandırıcı gelmiyor.. Vakumlu poşette ürün alacaksam en ucuz satandan alırım.. Çünkü hepsi aynı!! Creative'leri de böyle vakumlu poşette inanılmaz ucuz fiyata satıyorlar..
    Ayrıca orjinal Sennheiser kulaklıklar Türkiye de sadece metan memşeili değil; Media markt ta bu kulaklıkları bayağı ucuza satıyor
    Örneğin ben geçen gün D&R'dan 19.6 liraya bir mx200 aldım.. Aynı ürün media markt'a 13.5 liraymış... Kimbilir 70-80 liraya satılan metan menşeili cx300, media markt'a kaça satılıyor?? En kısa zaman da gidip bakacağım..

• SAnırım bir yanlışınız var bana gelen 2 cx300 de orjinal kutusunda hiç açılmamış olarak geldi..

IE4 te kendi poşetinde yedek silikonlarıyla beraber geldi...

Fiyat olarakta diğerleri gibi aşırı "saçma" ucuz ürünler değiller..
  • frux arkadaşım önceki yazılarımızı okuduysan artık bu sahte olayını araştıracağımızı alım yaparak kendi çapımızda araştıracağımızı görmüşsündür. Hatta o önceki yazılarda artık milletin "bu böyle saçma, şöyle imkansız" demelerindende bıktığımızı, zaten birazda bu yüzden bu araştırmaya giriştiğimizi görmüşsündür. Artık lütfen konuya katkısı olmayacak "inandırıcı ve mantıklı gelmiyor" laflarıyla buraya gelmeyiniz. Zaten bizlerde su katılmamış saflar değiliz. Bunlar %100 orjinaldir diye bir lafta etmedik, evet fiyatlar mantıksız olabilir ama denemekten ne çıkar yahu, araştırıyoruz işte. Mal zaten salı sabahı elimde olacak, o zaman en sağlıklı yorumu yapabilecek kişide ben olacağım. Ben görüşümü söylerim, sizde ona göre yorumunuzu yaparsınız o zaman. Kimseye gıcığım falan yok, ama sürekli insanların bize saf muamelesi yapmasından da sıkıldım artık, muhabbette yapamıcaz artık...

• beyler böyle şeylere itibar etmeyin muhtemelen bunlar yan sanayi ürünüdür ve muhtemelen çin yada uzak doğu kökenlidir adamların elinde teknoloji var ve orjinaline benzer bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama ne kadar benzer onu tabi kendileri bilir

bir kere ürün orjinalse mutlaka garantisi olması gerekir diyelimki üretici garanti vermedi yinede kanunen 1-2 sene garantisi vardır peki bu arkadaşlar orjinal ürün olduğunu iddia ettikleri ürüne garanti veremiyorlar çünkü büyük olasılıkla bunlar taklit şikayet durumunda hakklarında olasılıkla işlem yapılır tüketiciyi öyle efendim bunlar orj. kim demiş taklit diye kandıramazsın zaten o yüzden şikayet ettinizmi sorun çıkarmadan değiştiriyorlar taklit ipod larda olduğu gibi muhtemelen 3-5 dolara bavulla getirdikleri ürünleri

tane hesabıyla satıyorlar (karlı iş :) öğrenci vb arkasaşlar böyle ürünlere yönelmesinler mümkünse 20liraya 20lira eklesinler ikinci el ama orjinal bulmaya çalışsınlar garantisi olup olmadığını sorsunlar 15-20lira için değmez böyle işlere girmeyin kaç tane örneği var bunları alarak paranızı çöpe atmış olmuyorsunuz başınızada dünya kadar bela açmış oluyorsunuz (bknz forum)

• arkadaşlar başka bir başlıkta da yazmıştım, buraya da yazayım;
    bende orjinal mx200 var. arkadaş GG'den 17 YTL'ye vakumlu olarak cx300 aldı. bizde satıcının orjinal demesine ve kullanıcı yorumlarına güvenip almıştık. orjinal cx300 görmedim ve dinlemedim ama aldığımız kulaklığın kablosu bendeki mx200'den daha kaliteliydi. orjinal olmadığını anlayabileceğiniz belki de en önemli fark kulaklıklardaki marka logosunun çabuk silinecek gibi durması. orjinallerde böyle bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

ama ses kalitesi açıkçası MX200'den kat ve kat üstündü. baslar çok iyidi. yüksek seste hiç bozulma olmuyordu. (tabi kullandığınız mp3 çaların ses şiddetine göre değişir). uzun süre farklı ses seviyesinde ve farklı parçalarla denedim ama çok iyiydi. muhtemelen bu yüzden de kullanıcılar orjinal diyordu.

Sonuç olarak GG'da satılanların nerdeyse tamamı sahte ama adamlar çok iyibir sahte cx300 yapmış. tabi bunları hangi firmanın yaptığı da önemlidir herhalde. her sahte aynı olacak diye bir şart yok. çünkü bazı arkadaşlar da sahte olanların çok vasat olduğunu yazmış. ama 20 YTL civarında kulaklık almak isteyen arkadaşlar varsa, (bu aralıkta çok fazla seçenek yok) bence sahte de olsa CX300 çakmaları gayet iyi bir seçim olurdu. memnun kalırsınız merak etmeyin. umarım aynı ürün denk gelir tabi

bu arada küçük bir hatırlatma, siz buradan sürekli olarak "bu fiyata orjinal mal satılmaz, orjinalı 60-70 YTL, adam niye 15-20 YTL'ye orjinali satsın" derseniz, adamlar fiyatı yükseltir. zaten ses farkını kolay kolay anlamıyorsunuz (iyilerinde) birde yüksek fiyata alırsınız, ondan sora insanları ikna etmeye çalışırsınız orjinal diye. halbuki sadece kendinizi kandırırsınız.

zaten hiç anlamıyorum insanları. neden ucuz malların her zaman kalitesiz olacağını söyleyip durular ki? tamam belki ucuz etin yahnisi bol olur diye bir atasözümüzde var ama, bu her şey için geçerli değil bence. örneğin vakko-beymen gibi insanların çok kaliteli diye nitelendirdiği markaların, kendilerine ait üretim yerleri yok. bu firmalar fason üretim yapıyor. toplu yaptırınca da örneğin sizin 100 YTL verip aldığınız ipek kravatı 15 YTL'ye mal ediyorlar. Ama 15 YTL'ye Vakkoya-beymene kravat yapan adamdan aynı kalite kravat alıyorsunuz insanlar dudak büküyor. bir marka bu kadar mı önemli? üstüne "w" ya da "vakko" yazınca fiyatın bu kadar çok mu artması gerek. aynı kravat işte. ne farkı var?

bu kulaklık içinde, sonuçta bu fiyata performansı cidden çok iyi. çok kaliteli. adamlar sahteyi güzel yapmış bu kadar basit. ama yukarıda anlattığım gibi, adam kulaklığın sahte olduğunu yazarsa, iyi de olsa kimse satın almaz. insanların bu psikolojisi nedeniyle satıcıda yalan sözyleme yolunu seçiyor.

bu yüzden bence önce kendi düşünce tarzınızı değiştirin. çünkü siz 20 YTL'ye almam kesin sahte, işe yaramaz derseniz adam fiyatı 50 YTL'ye çıkarır. o zaman kesin gerçek diye herkes alır. Lütfen adamların ekmeğine yağ sürmeyelim.

• Tüm forumdaki arkadaşlara ilk olarak sennheiser'a göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve duyarlılıktan dolayı firma olarak teşekkür etmek isterim.Türkiye de yaşamak hakikaten zor olsada insanlarımız bunu en kısa yoldan kolaylaştırma çabası içerisinde oldukları için bir çok günlük hayatımızı etkileyen sorunlar ile uğraşmak zorunda kalıyoruz.Ancak aslında herkesin birbirinin hayatını zorlaştırdığının farkında değil.Yani siz bişiyleri kolay yoldan elde etmek için yapmış olduğunuz girişimlerin diğer tarafta başka insanlara zarar verdiğini unutup ama aslında aynı şekilde bu zarar gören insanlarında yine kendi işlerini kolay yoldan yapabilmek için girişimde bulunmalarının ise bir şekilde sizin hayatınızı zorlaştırdığını unutmamak gerekir.Zira burdan aslında insanoğlu zaten kendi kendini harap ediyor.
    Arkadaşlarım mesajımdan anlatmak istediğimi anladığınızı umarak.Bu sitede siz değerli müzik severlerin ve kaliteye emeğe değer verenlerin bu mesajı dikkate alarak bu ortamda bulunan herkese ulaştıracağınıza eminim.Neyin gerçek neyin sahte olduğunu her zaman anlamamız mümkün değil Ancak bazı şeyler vardır bellidir bunlar vergisini tam tamına ödeyerek bir çok insana iş kapısı açan firmaların büyük zorluklar ile devletin prosüdürlerini tam olarak uygulayarak vergilerini ödeyerek satışa sunmaya çalıştığı hatta tanıtımlar için ciddi mali külfetlere giren firmalar..Ve bunların hiç bir değerinin olmadığını düşünerek bu firmaların emeklerinin aslında gereksiz olduğunu ve bu satına almak istediğiniz ürünlerin yada şeyin o kadar bedel ödemedende elde edilebileceğini savunan insanlar sayesinde bu tip forum ortamlarında hangi markanın hangisinden iyi olduğu yada hangisinin daha avantqajlı olduğu gibi konulardan çok hangisi sahte hangisi gerçek gibi sorular ile savaşmak zorunda kalıyorsunuz.ucuz bir ürün her zaman ya sorunludur ya defoludur yada sahtedir bunu asla unutmayın.Hiç bir üretici bir malıdünyanın farklı yerlerin evet farklı rakamlara satar ama asla on katı daha ucuza yada on katı daha pahalıya satmaz..Dolayısı ile kimse kendi malına çamur sürmez ancak biz SENNHEİSER'in 17 yıldır yetkili satıcısı ithalatçısı olarak sizleri sadece ve sadece yetkili satış noktalarından alacağınız ürünlerin,üzerinde firma halogramı olan ürünlerin garanti ve kullanım kulavuzu olan ürünlerin Türkiyemiz piyasasında gerçek legal satışı olduğunu bildirmek isteriz.Bunun ile ilgili olarakwww.kulakligim.com adresini ziyaret ederek elde edebileceğiniz bayi listemizi ve size en uygun kulaklık modelini seçebilirsiniz.Ayrıca orjinal ürün beraberinde garanti getirir.kalite getirir..

Tüm arkadaşlarıma göstermiş oldukları ilgiden ötürü gerçekten teşekkür ederiz.Sorularınız ve sorunlarınız için biz MeTan LTD olarak her zaman yardıma hazırız. service@metan.com-avsar@metan.com-metan@metan.com ve 02122933750 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz.

• Biz paramız yok diyoruz, siz hala gidin cx300 e 70 ytl verin diyorsunuz. Acaba kaç kere söylememiz gerekecek bunu çok merak ediyoruz. Biz istemezmiyiz orjinal olsun ürün, garantisi falan olsun. Sanki çok meraklıyızda gidip sahtelerini alıyoruz sürekli...
  • Arkadaşlar bir diğer konuda uzak doğu yapımı ürünler bu konuyada bir açıklık getirmek gerkiyor.

Tüm firmaların bir şekilde uzakdoğuda mecburi istihdam yapmaları gerktiği günümüzün bir gerçeğidir.Uzak doğu bu konuda; sanayileşme konusunda hakikaten işçilik maliyetlerinin düşük olması gibi en önemli konudan oldukça ön plana çıkmıştır.Dolayısı ile sennheiser'da elbetteki orada imalat yaptırmaktadır ancak Ar-Ge tamamen almanyada yapılmaktadır ve seri üretim olarak irlanda ve çin de üretim yapılmaktadır.Ancak çin malı demek uzak doğu malı demek kötü yada işe yaramaz demek değil günümüzde almış olduğumuz tüm ürünler neredeyse çinde yada uzak doğuda üretilmektedir.Kabaca anlatmak gerekirse nacizane ; rekabet sektöründe bir rakip aynı kalitede ürünü daha ucuza satıyor ise sizinde ona eşit gelebilmeniz gerekir.Bundan dolayı kaliteden kısmak yerine işçilikten kısmak gerektiğinin kanısına varan üreticiler sadece üretim kısımları bu ülkelere taşıyarak bir şekilde eşitlenmiş duruma geçmişlerdir.Ama tabiki bu ürünlerin oralarda üretilmesi beraberinde sahtelerininde üretilmesine sebep olmuştur.bu kaçınılmaz ve engel olunamayan bir durum haline gelmiştir elektronik çağının yaşandığı bu ortamda.Uzak doğu ürünleri kalitesiz damgası vurulmasının sebebi bence oradan kalitesiz ve orjinal olmayan ürün taleplerinden dolayı oluşmuştur diye düşünerek paranın insanları her çağda cezbettiğinin de altını çizerek bazı gerçekleri unutmamak gerektiğini hatırlatmak isterim.

Taktir siz değerli kullanıcıların.Zira bu yazıyı yazan bende bir şekilde sizin gibi madur durumda kalıyorum hayatımda kullandığım ,hayatımı kolaylaştıran ve bana keyif veren bir çok üründe..!!!

• mertmr kullanıcımız için yapabileceğimiz hakikaten bişiy yok.Zira sahte ve orjinal olmayan ürünleri üretenlerin hedef kitlesi bir şekilde pahalı olan ancak herkesin elde edemediği ürünlerin sahtesini yaparak insanların bu zaaflarını kullanmak.Kalitesiz size zarar veren bir ürün almaktansa ;orjinalini elde edemiyorsam şayet hiç almam daha iyi...

Biz bu foruma üye olarak; insanların bazı gerçekleri anlayabilmesi nacizane fikirlerimizi paylaşmak ve sizin fikirlerinizi almak istedik.Kimseyi kırmak yada incitmek gibi bir amacımız olmaz olamaz.
  • Bence sizin için yapılabilecek çok birşey yok, çünkü sizler hiç bir şey denemeden sahteler böyle kötü şöyle kötü diyerek müthiş bir ön yargı peşinde koşuyorsunuz. Çözüm sunmak yerine sürekli sahteleri kötülüyorsunuz, ben ise en azından bir kere alayım, eğer kötü çıkarsa burdaki diğer arkadaşlarımıda bilgilendiririm, böylece bu tartışma sona erer. Burda adımı atan benim, sizse sadece tahmin yürüterek hiç almam daha iyi diyerek burdaki insanlara hiç yardımcı olmuyorsunuz. Sizin bu sözlerinizi okuduktan sonra mı insanlar sahte almayı bırakır, yoksa ben o sahte kulaklığı denedikten sonra "bunlar hakikaten kötüymüş sakın almayın ben denedim" dedikten sonra mı almazlar bir düşünün. Yinede fikrinizi çok saygılı bir şekilde söylediniz, böyle ortamlarda sohbet sizlerin sayesinde çok daha kaliteli oluyor, düzeyli ve saygılı olan her eleştiriyi dinlemeye her zaman açığım, hiç kırılmam gücenmem.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.