Şimdi Ara

GG'deki Sennheiserler İle İlgili Son Nokta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
19.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkçası sahte oldugu konusunda bende şüphelenmeye basladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

satıcı kesinlikle yalan söylüyo.neymiş gümrükte sorun çıkmasın diye ürünler poşette geliyomuş yok ya o kulaklık kutusuz olarak dünyanın hiç bir yerinde üretilmez onu poşete koymak için ilk önce kutulu olarak satın alması gerek ve bu kulaklık kutulu ve garantili olarak en ucuz 38euro'ya satılıyo.yani adam 38euro verip kulaklığı alıyo kutusunu açıyo kulaklığı alıp bir poşete koyuyo sanada 14milyona satıyo, vayyy anam vay.sahte olmasa zaten adam keser faturasını verir garantisini.kuyruklu yalandan başka hiç birşey değil.
    yurdışından getiriyomuş hadi ordan, sadece kargo parası 15milyon yapar zaten.

arkadaşım senin hiçmi bilgin yok bu yurt dışı konularında? yok kargo parası 15 ytl falan bunlar boş bikere, air mail diye birşey var internette bazı siteler (meselawww.dealextreme.com) kargo parası almıyo çünki airmail taşımacığıyla yolluyor, istersen 1 dolara bişey al yine 1 dolara geliyor sana, hadi bunu geçtim 38 euro dan bahsediyorsun, sence bu ürünün maliyeti 38 euro mu? üstüne nekadar fiyat farkı koyduklarından haberin yokmu ( ki bence %200 civarı), bu nedemek oluyo benim teorime göre 12-13 euro maliyet (ki buda değil daha düşük tabiki) ve bu ürünler hangi fabrikalarda üretiliyo?

kısacası boşuna kandırma kendini alıp giydiğin converse marka ayakkabılar amerikada 10-20 dolara satılırken ülkemizde 100 ytl den aşağı bulmak çok zor, bu dediğimi düşünürsen yurt dışından maliyet fiyatına üstüne çok kar koymadan ve direk fabrikadan alımın çok çok çok daha ucuz olabileceği düşüncesi sana daha mantıklı gelmeye başlıyacaktır, sakın ola sana tepki olduğunu zannetme bunları sadece bilgi paylaşımı açısından yazıyorum ve umarım yardımcı olurum.

• İyi de nasıl oluyo da adam direk fabrikasından satın alabiliyo ? Sennheiser buna nasıl izin veriyo bir de.. ? yoksa defolu yada biraz olsun hatalı üretilen seri falan mı acaba ?
  • walla orasını hiç merak etmiyorum doğrusu nerden aldığını bende tam olarak bilmiyorum ben olsam adam yerinde bende söylemem:)
  • demong kardeşim bu ürün madem orjinal niye bu adam buna fatura kesmiyo niye garantisini vermiyo o zaman.ayrıca fabrikasından alması imkansız sennheiser böyle bişeye asla müsade etmez, ya dalga falan mı geçiyosunuz kim ki bu adam babası sennheiser damı çalışıyomuş.delirdiniz mi arkadaşlar adamı öldürürler yine sokmazlar fabrikaya.yani fabrikadan alması imkansız yalan bu yok böyle bişey.
  • Evet fabrikadan alıp böle ucuza garantisiz saattırmazlar .. bu sennheiserın çıkarına ters... ama dediğim gibi bu getirilen kulaklıklar hatalı üretim gibi de bişi olabilir..
  • Arkadaşlar ürünler sahte kutuya yazıya bakmayacaksınız. Açacaksınız içini o kadar merak ediyorsanız göreceksiniz malzeme kalitesindeki farkı, sadece o filtreye bakmanız bile yeter.
  • konu gereksiz yerlere taşınıyor, eğer benden başka 1-2 arkadaş daha lırsa yada almışsa buraya yorumunu yazar ve son nokta konur, artık gereksiz yere konuşmayalım en iyisi
  • arkadaşlar demong arkadaşın cx300'ü aldığı kişi benim soru soruma ilk cevap veren kişidir
    ve cevabı yukarıdadır.
    he, şöyle demişsiniz: yok fabrikasından mı alıyor diye falan.
    şunu düşündünüz mü hiç?
    amerikada 10ile 90gün arası mı ne hiç bir mazeret belirtmeden aldığınız ürünü iade edip paranızı alabilirsiniz.
    sağlam şekilde iade edilenlerin kasası değiştirilip piyasaya oem olarak (poşetlerde) sürülür ki fiyat yükselmesin (kutu olsa %20 rahat farkeder fiyat)

bunun hakkında ne düşünüyorsunuz...
    adam orjinal diyor. demong gayet güzel ses diyor, yukardaki mesajlardan birinde alıcı iki kişiye daha yönelttiğim soruların cevapları güzel...
    belki de benim dediğim gibi olabilir.
  • faturası ve garantisi olmadığı sürece kutulu bile satsa nafile.ayrıca hem kutulu olup hem sahte olanlar bile var ve onlarada fatura kesilmiyo ve garanti verilmiyo.işte bu yüzden oem ürün bile olsa alınmaz zaten.
  • sound blaster sırf muhalefetsin ya
    tabi insanda kuşku kalıyor ama kullananlar çok memnun.
    gg'den alacam bakacam valla 80lira veremicem öğrenci halimle bir kulaklığa.
    uyduruk orjinal philipslerden alacağıma 20liraya çakma sennheiser alırım daha iyi diye düşünüyorum
  • Ben de bir tane alıp deneyeceğim.. ne farkeder 20 lira zati.. Bu Sennheiser kulaklıkların orjinali Çin de en çok 10-15 usd'ye satılıyordur.. G.G da satılanlar da klon kulaklıktır.. Ses kalitelerini gerçekten çok merak ediyorum..
  • dikkat!!!
    satıcıdan satıcıya fark var...
    ben 3kişiye sorup bir isim belirledim.
    onda da elinde kalmamış.
    diğer parti 15gün sonra gelecek dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abisi1

dikkat!!!
    satıcıdan satıcıya fark var...
    ben 3kişiye sorup bir isim belirledim.
    onda da elinde kalmamış.
    diğer parti 15gün sonra gelecek dedi.

hadi yaa ben söledikten 1 gün sonra elimdeyid çok sevinmiştim, umarım seninde beklediğin gibi çıkar dediğim satıcıya sordun sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

faturası ve garantisi olmadığı sürece kutulu bile satsa nafile.ayrıca hem kutulu olup hem sahte olanlar bile var ve onlarada fatura kesilmiyo ve garanti verilmiyo.işte bu yüzden oem ürün bile olsa alınmaz zaten.

harbi çok muhalefetsin be kardeşim sen, bırak insanlar nasıl istiyosa öyle yapsın, sen illa garanti istiyosan 80 ytl verirsin paran çoktur, ben bi kulaklıkta garanti aramam doğrusu, kablosu kopunca garantiyemi verecem bide öğrenci insan için çok güzel bi olay bizim aptığımız, tok açın halinden ne anlar

• Ya beyler konu değişiyo farkındamısınız... adama muhalefetsin diyosunuz ama biyandan da tok açın halinden ne anlar diyosunuz... sonra tartışma başlıyo ... sonra tutabilene aşk olsun sizi..
  • evet tok açın halinden anlamaz ama metan'nın garantiside adam gibi garanti gerçekten.ayıptır sölemesi senin kulağın pis diye kulaklık tıkanıyo kirle ve o taraftan daha az ses geliyo diye adam alıyo kulaklığı yenisiyle değiştiriyo onuda geçtim arkadaşımın ie4'üne su döküldü bozuldu onu bile değiştirdiler zamanında.adamlar daha ne yapsın.gümrükten mal mı kaçırsın.metan dan mağdur olan bir kişi bile duymadım.
  • Arkadaşlar emin olun sahte, poşete adam ürünü koyup sattırır mı ya?
    Mantıklı düşünün, bunların satıcısı (Çinden toptancı Jason diye birisi..) adamların birisini tanıyorum ve bu poşetteki CX300 leri tanesi 3 dolardan veriyorlar..
    Gerçeğine çok yakınlar,çünkü adamın bana dediğine göre Sennheiser fabrikasından "bir şekilde" ürünü yapmak için tüm teknik bilgileri alıyorlar
    Ve ürünler gerçeğine çok benzer oluyor fark ettiyseniz sadece malzeme kalitesinde oynamalar oluyor ve tabii seste de..
    Bu şekilde bakarak aaa bu gerçek diyemezsiniz, alacaksınız Metan'a gideceksiniz, onlar size cevabını verecektir..
    Ve kalıbımı basıyorum %100 sahte çıkacaktır, adım gibi eminim...
    Siz istediğiniz kadar alın ürünleri orijinal diyin, satıcının istediğini yaparsınız, kendinizi kandırırsınız...
    Bir arkadaşta demiş 90 gün içinde geri dönen ürün oem olarak satilir demiş.
    Bu da değil , emin olun bu da değil...
    Binlerce CX300 geri dönecek hepsi de Türkiye'ye gelecek ve bu fiyattan satılacak....
    Tekrar söylüyorum
    GG gösterdiğiniz bütün ürünler, satıcıların ürünleri SAHTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 12 Ocak 2008; 1:32:54 >

• Saol sam0 içimi rahatlattın... o kadar parayı boşuna vermediğime seviniyorum... gerçi GG dekiler orjinal bile olsa garantisiz sattıkları için yine almam... karşımda muhatap isterim ben adam gibi .. zaten kulaklık olsun mp3 çalar yada başka elektronik olsun... çakma yada garantisiz, spot ürün almaya karşıyım ben... ama herkesin kendi bileceği iş tabi..
  • valla verdim ben teklif alıp bakacam.
    kaç kişiye sordum, hepsi seni mükemmel diyor.
    çakma makma kullanırım güzel ses versin yeter.
    temiz kullanırım zaten, kulaklarım da temiz ztn
    darkchildin dediği gibi herkesin kendi bileceği iş.
    ;)
  • @abisi1
    Konuyu başlatırken gayet hararetli başladınız, bende kullanıcıları sahte CX300'lere karşı uyaracaksınız sanmıştım..
    Gerçek bir bilgilendirme başlığı olur diye umuyordum..
    Ama görüyorumki şimdide
    " çakma makma kullanırım güzel ses versin yeter. "
    Diyorsunuz...
    Açıkcası size muhalefet olan birisinin bunu söylemesi gerekirdi, başlığa göre..
    Eğer çakma makma kullanırım diyorsanız GG deki tüm ürünler aynı sadece paketlemesi ve fiyatı farklı..
    İstediğinizi alabilirsiniz..

Düzenleme:
    Çakmalarında iyileri var bu arada arkadaşlar onlarında tanesi 15-20 dolardan alınabiliyor üreticilerden..
    Tabii bu dediğim fiyatlar toptan alımlarda geçerli oluyor..
    Konuştuğum adam bire bir gerçeğini üretebildiğini iddia ediyor ve fiyatıda orijinaline yaklaşıyor nerdeyse..
    3'de 2 parasına falan geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 12 Ocak 2008; 15:21:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.