Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
447.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efyuar24

Gevey konusunda kafam iyice karıştı kimisinde 3G sorunlu vs vs...
    Bana 3G sorunsuz çalışsan,arama,mesaj atabileceğim kısacası simfree telefonlardaki gibi olan gevey hangisi söylermisiniz?

Merhaba,

Tum geveylerde 3G sorunsuz calisir (112 adimlari sonrasi), arama ve mesaj da calisir. Simfree gibi telefonu kullanamazsiniz. Supreme Sari jailbreak yapmadan en iyisidir, jailbreak ile ugrasmak isterseniz Gevey Ultra yada bakabilirsinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: webunlocked

quote:

Orijinalden alıntı: m.A

Arkadaşlar bir sorum olacak yeri burasımı bilmiyorum nereye yazacağımı söylerseniz oraya da yazabilirim. Elimde amerikadan alınma iphone4 var sim kilitli. Bunu satmak istiyorum acaba ne kadar eder bilgisi olan varmı?

Sifirsa takriben 800-1000 TL arasi olur. Tabii kayitli ise. Kayitli degil ise alan kullanamacagindan dolayi, pasaport kayit yaptirabilecek bir alici bulman lazim.

ÖLDÜÜÜRRRRRR, bide sıfırsa 800. ikinci else 600den iphone 3g fiyatına satarsın artık.

1200 üzerinden pazarlık yap hocam. Ucuza verme sakın 800e falan aman diyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 6 Temmuz 2011; 20:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.A

Arkadaşlar bir sorum olacak yeri burasımı bilmiyorum nereye yazacağımı söylerseniz oraya da yazabilirim. Elimde amerikadan alınma iphone4 var sim kilitli. Bunu satmak istiyorum acaba ne kadar eder bilgisi olan varmı?

Sifirsa takriben 800-1000 TL arasi olur. Tabii kayitli ise. Kayitli degil ise alan kullanamacagindan dolayi, pasaport kayit yaptirabilecek bir alici bulman lazim.

ÖLDÜÜÜRRRRRR, bide sıfırsa 800. ikinci else 600den iphone 3g fiyatına satarsın artık.

1200 üzerinden pazarlık yap hocam. Ucuza verme sakın 800e falan aman diyeyim..

1000 lira iyidir. 1.200'e simfree satıyorlar. İkisi için de kayıtsız olarak konuşuyorum.

• 1200 üzerinden pazarlık. bence 1100 en uygun fiyattır.
  • Supreme Sari ve Gevey Ultra arasındaki tek fark jailbreak mi? Ben jailbreak'li kullanacağım
  • ben de ilk çıkan gevey'lerden kullanıyordum.
    çeşitli sebeplerle birkaç defa çıkarıp taktım kartı, çoğu meraktan.
    sorunsuz çalışıyordu fakat bazen kafasına göre sinyal kayboluyordu; bunun nedeni, çıkarıp takarken gevey'in turbosim kısmının yamulması ve deforme olmasıydı. elimle birkaç defa düzelterek yeniden taktım, stabil çalışıyordu fakat ben yine gereksiz yere hattımı çıkarıp takınca birkaç kere daha, artık tamamen işlevsiz hale geldi turbosim.
    şimdi ankara'dan yeni bir gevey alacağım. konuya da epey uzak kalmışım. dolayısı ile kim iyidir, hangisi kötüdür bilmiyorum.
    forumdan şimdi edindiğim bilgilere göre sarı supreme en iyisi fakat sahibinden.com'dan baktım ve ankara'da sarı supreme bulamadım.
    kırmızı supreme var ve sanırım onu almam tavsiye olunacak.
    birinci nesillerde hâlâ satışta, ondan almamın da bir sakıncası yok sanırım. çünkü ben 3g'yi aktif olarak kullanıyorum ve supreme kullanırken de her defasında 112 aramam gerekecek 3g için.
    yine de eğer detaylı bilgi sahibi kimse varsa, bana "şunu al" derse sevinirim.
    ayrıca, ankara'da sarı supreme satan varsa, bilgilerini alabilir miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Arkadaşlar bugün çıktım bir Gevey aldım ancak Ankara esnafı işte orjinal mi çakma mı bilinmez... Rehberde ekli numaralar bizi aradığında ilk arama ekranında isimleir yazmıyor mu tüm Geveylerde?

Gevey ler ile yurt disi gibi gorunuyor hat, bu sebepten +9 ile kayit gerekli gibi duruyor. Benim tum teller +9 zaten, sorun olmuyor

Evet ben de sadece bu çözümü buldum ve oldu.

Hazır Gevey varken elimde Sunsky'dan hepsinden birer tane alıp beklemeyi düşünüyorum, ne de olsa telefon çalışıyor artık beklemek sorun olmaz. Yardım eden herkese çok teşekkürler.

Merhaba,

Valla hepsinden alip demene gerek yok, hepsi denendi :)

Yazdim daha once ama kisaca Supreme Sari lar en iyisi Turkiye icin. 112 yi bir kez yapip hattinizi hep otomatik alabilirsiniz. Sadece 3G gelmez turkiye de otomatik, 112 lazim yine onu aktive etmek icin. Supreme Sari larin Pro versiyonu da cikiyor sanirim, kartinizi kesmeden takabileceksiniz, ayni Gevey Pro gibi

Micro sim aldım artık proya gerek yok :) Aslında Gevey'imden epey memnun kaldım, bir kere kapatıp açtım da kurulumu yapma da hiç zor değil vazgeçtim sanırım bu işten. Teşekkürler ilgilenen herkese.

• arkadaşlar konuyu geriye doğru baya bi okudum ve bir şeyi tam olarak anlamadım.

gevey'in jailbreak ile alakası nedir? jailbreak çalışmasını negatif etkiler gibi bir durum söz konusu mu?

bir de bu ultra gevey jailbreak ile bir program kullanıyormuş, onun performansı nasıl?
  • Arkadaşlar bana 2 adet Gevey lazım(mümkünse sarı olan) yardımcı olabilecek varsa(abartılı ticari kar gütmeden ltf) PM atabilir mi ?Elden almak isterim (İstanbul)
  • http://www.slickgate.com/gevey-supreme-red-2nd-generation-unlock-iphone-4-dia-112-once-and-forget-it_p2321.html

Yukarıdaki siteden Kırmızı Supreme (3. nesil) geçen nihayet elime geçti. Sarı Gevey'i o gelene dek kullandım ancak 3G çalışmıyordu. Değiştirince artık 3G sorunum da kalmadı. Alacaklara kırmızı supreme'i tavsiye ederim.

Sanırım Sunsky'deki de aynısıdır:
    http://www.sunsky-online.com/view/212895/Supreme+GEVEY+Sim+Unlock+for+iPhone+4++WITHOUT+ANY+OPERATION++Auto+Detection+Unlocking++No+Need+to+Dial+112.htm#shippingWayList

• 3G'yi çalıştıramayan arkadaşlar hangi hattı kullanıyorsanız.müşteri hizmetlerini arayıp 3g'yi açtırmanız gerekebilir.
    benim başıma geldi şimdi hangi geveyi takarsam takayım hiç sorun yaşamıyorum.
  • slm arkadaslar herkes dogru bildigini soluyor ancak ben hala anlamadım suan turkiye için en uygun gevey hangisidir bilen varmı, 112 aramaya gerek kalmıycak gevey hangisidir...herkese tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmus_28

3G'yi çalıştıramayan arkadaşlar hangi hattı kullanıyorsanız.müşteri hizmetlerini arayıp 3g'yi açtırmanız gerekebilir.
    benim başıma geldi şimdi hangi geveyi takarsam takayım hiç sorun yaşamıyorum.

Kırmızı ve sarı supreme geveylerde 3G sorunu yok mu yani ? Ben 1. nesil gevey kullanıyorum. 3G açınca bazen tek dişe düşüyor ama galiba o bulunduğum yerden dolayı. Onun dışında bu geveyde 3G sorunu olduğunu düşünmüyorum. Supreme sarı ve kırmızı geveylerde böyle mi ?
  • arkadaslar ben normal gevey kullanıyordum sonra sarı supreme aldım memnun kalmadım bu yeşil kutulu olanlardan geveypass aldım.gerçekten simtray falan çok kaliteli iğne falan cıkıyor kutudan şık bir kutusu var.ama işlev yine tam değil.adımları uygulayıp şekebeyi otomatikte alıyorum.aramalarda ve 3G de sorun yok.ancak telefonu kapatıp 5 dakika bekleyip actıgımda sebeke sesici otomatik de osla manuel de olsa buluyor.sorun yok.3G de geliyor.ancak benim mesajlarım gidiyor arama yapabiliyorum,bana mesajlar gelmiyor birileri beni arayınca ulasılamıyor diyor.ne zamanki açılışta kabul et deyip 112 işlemlerini baştan yapıyorum aramalar ve sms ler normale dönüyor.ama reboot ettiğim an bu sıkıntı baslıyor.yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.
  • Gevey ios 5.0 dada çalışıyr mu
  • Arakadaşlar 1300 tl ye yurtdışından 32 gb geldi, satış esnası firma üzerine basa basa sim kilitsiz dedi, alan arkadaşım birçok firmanın hattını takıp sorunsuz kullandı. Ama tr de hiçbir hattı tanımıyor. Böyle saçmalık olurmu bir telefon sadece bir ülkedemi çalışır ?. Gerev denilen şey çok sorunluymuş, kullanmadım bilmiyorum ama her aramada 112 çevirmek gerekiyormuş, Pasaporta işli 0 makina öldü fiyatına satmak istemiyorum.
    Yazılımla sim kırdırmayı sorduk kapanınca tekrar aktif olmaz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 11 Temmuz 2011; 2:16:03 >
  • Arkadaşlarsanırım biz başımıza dert almışız neredeyse yorumlara şöyle bi baktım iphone ile mesaj alınca yada biri bizi arayınca ulaşabiliyorsa buna sevinir olmuşuz. Yada hat kesilmediğinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efyuar24

Supreme Sari ve Gevey Ultra arasındaki tek fark jailbreak mi? Ben jailbreak'li kullanacağım

Merhaba,

Hayir.

Ultra larda Jailbreak ile yuklenen yazilim sayesinde tum 112 li islemler telefon her KAPATILIP acildiginda tekrar yapiliyor. Senin yapmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vemx

arkadaşlar konuyu geriye doğru baya bi okudum ve bir şeyi tam olarak anlamadım.

gevey'in jailbreak ile alakası nedir? jailbreak çalışmasını negatif etkiler gibi bir durum söz konusu mu?

bir de bu ultra gevey jailbreak ile bir program kullanıyormuş, onun performansı nasıl?

Aslinda Jailbreak ile de calisiyor, ama bu garanti degil cunku Jailbreak standart birsey degil, cok cok degisik kurcalamalar yapabiliyor sistem firmware ina.

Ozetle suna dikkat edilmeli: Resmi FIRMWARE ve BASEBAND uyumlu degilse, yani Baseband i koruyarak update yaptiysaniz, YANI 4.3.3 te olup 04.10.01 baseband de degilseniz, Sinyaliniz NORMAL olsada TEK BAR ceker gorursunuz her zaman. Gevey calisiyor mesela bunda. Ama daha baska seyler de yuklerseniz, Gevey calismayabilir. Jailbreak dipsiz bir kuyu oldugu icin calisip calismayacagi ne kadar kurcaladigina bagli olabilir

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.