Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben sahsen Ultra yi kullanmadim ama okudugum ve review lari izledigim kadariyla Ultra yi onermem, cunku Jailbreak zorunlu. 112 li adimlari jailbreak araciligi ile yuklenecek yazilim ile otomatiklestiriyor. Jailbreak ile ugrasmak istemeyen arkadalar Gevey Pro veya supreme sari iyidir. Jailbreak ile ugrasmak isterseniz tabii ultra da is gorur gibi duruyor
  • @Razorback,

Aman abi, yazilim unlock kalmasi icin hiiiiiccc yenileme :D zira 10+ ay oldu, yik yok dev team den
  • Arkadaşlar bugün çıktım bir Gevey aldım ancak Ankara esnafı işte orjinal mi çakma mı bilinmez... Rehberde ekli numaralar bizi aradığında ilk arama ekranında isimleir yazmıyor mu tüm Geveylerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webunlocked

@MaedHrOS

Yanlis bilgilendirme yok, ben kendi kullandigim tecrubelerimi aktariyorum. Senin calismayinca digerleri calismiyor demek degil.

Bir de hattin nedir? Turkcell mi, Avea mi? Vodafone mu? Bulundugun sehir?

Otomatik alinca sinyalleri 3G nin de kapali olduguna bak.

otomatik alma diye birşey zaten yokki, ilk kullanım esnasında 112 arayarak hattın gelmesini sağlıyorum kapatıp açıyorum no service diyor cihaz carrier menusunden manuel seciyorum hat direk olarak geliyor ve internet falanda sorunsuz..sonra tekrar otomatiğe alınca her kapatıp açışta hat direk olarak geliyor ve internetde sorunsuz çalışıyor ama manuel/otomatik olayını yapmadan kesinlikle gelmiyor dediğim gibi 5 tane gevey oldu elimde sürekli test ediyorum.

internet otomatik gelmiyorsa birde benim yöntemi dene istersen. önce manuel sonra otomatik.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Arkadaşlar bugün çıktım bir Gevey aldım ancak Ankara esnafı işte orjinal mi çakma mı bilinmez... Rehberde ekli numaralar bizi aradığında ilk arama ekranında isimleir yazmıyor mu tüm Geveylerde?

Buna ek olarak son bir soru soracağım.
    Bugün Gevey'i alırken adam 4.3.2'yi 4.3.3 yap 4.3.2'yi takip ediyorlar tarzında bir şey söyledi, bu ne demek oluyor?
  • Arkadaşlar buwww.sunsky-online.com dan China Post kargo ile kaç dolara kadar gümrük olayı yok tecrübeli arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

Eski model gevey kullanıyorum ilk çıkanlardan...
    Geçtiğimiz günlerde şarjı bitti ve telefon kapandı.
    Klasik bir şekilde tekrar çıkarttım sim tray i taktık başlattım telefonu, fakat sürekli sim kart takılı değil hatası alıyorum.
    çıkar tak tekrar denedim çince yazılar geldi kabul ettim. Sinyal gelmesini beklerken geçersiz sim ve kart takılı değil hataları alıyorum sürekli.
    Sİm kartmı bozuk acaba yoksa ben mi hatalı birşeyler yapıyorum.

4.2.1--3.10.01 JB siz telefon...

Yokmu yardım edebilecek.
  • quote:

Arkadaşlar bugün çıktım bir Gevey aldım ancak Ankara esnafı işte orjinal mi çakma mı bilinmez... Rehberde ekli numaralar bizi aradığında ilk arama ekranında isimleir yazmıyor mu tüm Geveylerde?

Gevey ler ile yurt disi gibi gorunuyor hat, bu sebepten +9 ile kayit gerekli gibi duruyor. Benim tum teller +9 zaten, sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

@MaedHrOS

Yanlis bilgilendirme yok, ben kendi kullandigim tecrubelerimi aktariyorum. Senin calismayinca digerleri calismiyor demek degil.

otomatik alma diye birşey zaten yokki, ilk kullanım esnasında 112 arayarak hattın gelmesini sağlıyorum kapatıp açıyorum no service diyor cihaz carrier menusunden manuel seciyorum hat direk olarak geliyor ve internet falanda sorunsuz..sonra tekrar otomatiğe alınca her kapatıp açışta hat direk olarak geliyor ve internetde sorunsuz çalışıyor ama manuel/otomatik olayını yapmadan kesinlikle gelmiyor dediğim gibi 5 tane gevey oldu elimde sürekli test ediyorum.

internet otomatik gelmiyorsa birde benim yöntemi dene istersen. önce manuel sonra otomatik.

Merhaba,

Enteresan, ben de manual hic yapmadan Sari Supreme lerde hat otomatik geliyor. 3G kapaliyken de hic gitmiyor, 3G acikken sinyal kaybi olabiliyor. Evet, 112 yi bir kere yapma zorunlulugu var maalesef.

Senin onerdigin Manual / Oto olayini hic denemedim, once manual sonra oto yapinca 3G de sorunsuz geliyorsa, cok iyi. Peki sadece bir kere Manual / Oto yapmak yetiyor mu? Sonra istedigin kadar kapat/ac, 1-2 hafta sonra dahi, 3G de otomatik geliyor mu sende?

Oyleyse denemeye deger

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Arkadaşlar buwww.sunsky-online.com dan China Post kargo ile kaç dolara kadar gümrük olayı yok tecrübeli arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler...

100 Euro civari zannedersem gumruk yok, kayitli ucak posta ile gelirse adi postaya gireceginden gumruge tabii olmayacaktir.

Tek kacmamasi gereken nokta, 15-20 gun surebilir postanin gelmesi, haberin olsun
  • quote:

quote:

Gevey ler ile yurt disi gibi gorunuyor hat, bu sebepten +9 ile kayit gerekli gibi duruyor. Benim tum teller +9 zaten, sorun olmuyor

Evet ben de sadece bu çözümü buldum ve oldu.

Hazır Gevey varken elimde Sunsky'dan hepsinden birer tane alıp beklemeyi düşünüyorum, ne de olsa telefon çalışıyor artık beklemek sorun olmaz. Yardım eden herkese çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 2 Temmuz 2011; 15:36:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Arkadaşlar buwww.sunsky-online.com dan China Post kargo ile kaç dolara kadar gümrük olayı yok tecrübeli arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler...

100 Euro civari zannedersem gumruk yok, kayitli ucak posta ile gelirse adi postaya gireceginden gumruge tabii olmayacaktir.

Tek kacmamasi gereken nokta, 15-20 gun surebilir postanin gelmesi, haberin olsun

Teşekkürler cevap için...

23$ lık china post ile dün sunsky dan alışveriş yaptım...
    Ama hala kredi kartımda açık provizyon olarak görünüyor ödeme miktarım.
    Sunskyda ise kargo yola çıkmış görünüyor. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba? hafta sonuna denk geldi diye olabilir mi? Pzartesi iş gününü beklemelimiyim? Çünkü bildiğim kadarıyla açık provizyonlarda karşı taraf onay vermezse 1 hafta içinde o işlem iptal oluyor... Cevaplar için teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

@MaedHrOS

Merhaba,

Enteresan, ben de manual hic yapmadan Sari Supreme lerde hat otomatik geliyor. 3G kapaliyken de hic gitmiyor, 3G acikken sinyal kaybi olabiliyor. Evet, 112 yi bir kere yapma zorunlulugu var maalesef.

Senin onerdigin Manual / Oto olayini hic denemedim, once manual sonra oto yapinca 3G de sorunsuz geliyorsa, cok iyi. Peki sadece bir kere Manual / Oto yapmak yetiyor mu? Sonra istedigin kadar kapat/ac, 1-2 hafta sonra dahi, 3G de otomatik geliyor mu sende?

Oyleyse denemeye deger

manuel/oto yaptım 10 defa kapatıp açmışımdır hatta yarım saat bekletip açtım direk olarak herşey normal çalışıyor sendede normal çalışacaktır bande hiçbir şekilde hat gelmiyor manuel/oto yapmadan 1-2 haftalık deneme yapamadım supremelerin çalışma mantığı hoşuma gitmedi manuel/oto olayı falan..tabiki 1 kere yaptıktan sonra belkide 1 ay normal çalışacak denemek lazım.

• aynı sorun bende de var yardım
    quote:

quote:

Klasik bir şekilde tekrar çıkarttım sim tray i taktık başlattım telefonu, fakat sürekli sim kart takılı değil hatası alıyorum.
    çıkar tak tekrar denedim çince yazılar geldi kabul ettim. Sinyal gelmesini beklerken geçersiz sim ve kart takılı değil hataları alıyorum sürekli.

Yokmu yardım edebilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1player

aynı sorun bende de var yardım
    quote:

quote:

Yokmu yardım edebilecek.

Bitek ikimizdemi var yahu bu olay.
    PS:Bende artık çince yazılar bile gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaVeR -- 4 Temmuz 2011; 19:11:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1player

aynı sorun bende de var yardım
    quote:

quote:

Yokmu yardım edebilecek.

Bitek ikimizdemi var yahu bu olay.
    PS:Bende artık çince yazılar bile gelmiyor

Ayni sorun bende de olmaya basladi.

• arkadaşlar bir konuda yardımınızı bekliyorum, ilk çıkan geveylerden var bende şu anda sorunsuz kullanıyorum. iphone'un da sürümü 4.1 modem firmware 02.10.04

ben şu anda telefonu bilgisayara bağlayıp itunes'dan güncelle desem, telefon kitlenir mi? 4-5 ay bekledikten sonra artık güncelleme yapmaktan korkar oldum.

bilgilendirebilirseniz sevinirim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esiks1 -- 5 Temmuz 2011; 10:36:26 >
  • @esiks1

Güncelle 4.3.3 e yükselsin. Hiç sorunsuz kullanıyorum. Jailbreak te yaptım. İçinde Gewey olduğunu bile unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esiks1

arkadaşlar bir konuda yardımınızı bekliyorum, ilk çıkan geveylerden var bende şu anda sorunsuz kullanıyorum. iphone'un da sürümü 4.1 modem firmware 02.10.04

ben şu anda telefonu bilgisayara bağlayıp itunes'dan güncelle desem, telefon kitlenir mi? 4-5 ay bekledikten sonra artık güncelleme yapmaktan korkar oldum.

bilgilendirebilirseniz sevinirim. teşekkürler.

Dün Gevey 1. nesil takılı iphone 4.1 sürümü 4.3.3'e yükselttim. Hiçbir sorun çıkmadı.

Ancak cihaz yükseltildikten sonra ilk aşamada birkaç kez tak/çıkart, reboot filan yaptım (belki acele ettim)ancak adımları sabırla uygularsanız çalışıyor. Gevey biraz yavaş tepki verebildiğinden adımları atarken hiç acele etmeyin yeter.

Elimde 2. nesil sarı gevey (sadece bir kez 112 aratan, ama 3G problemi olan versiyon) vardı, onu taktım hiçbir sorun yok. 3G çalışmıyor ancak Edge çalışıyor. Yavaş da olsa internet var en azından. 3. Nesil Gevey (3G sorunsuz) elime geçince ona geçiş yapacağım.

Özetle, elindeki Gevey hangi model olursa olsun en son firmware güncellemesi yapabilirsin.

• @haylaz2000
    @ringoffire

teşekkürler arkadaşlar, birazdan güncelleme yapacağım, hayırlısı :)
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.