Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
447.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ringoffire

quote:

Orijinalden alıntı: esiks1

arkadaşlar bir konuda yardımınızı bekliyorum, ilk çıkan geveylerden var bende şu anda sorunsuz kullanıyorum. iphone'un da sürümü 4.1 modem firmware 02.10.04

ben şu anda telefonu bilgisayara bağlayıp itunes'dan güncelle desem, telefon kitlenir mi? 4-5 ay bekledikten sonra artık güncelleme yapmaktan korkar oldum.

bilgilendirebilirseniz sevinirim. teşekkürler.

Dün Gevey 1. nesil takılı iphone 4.1 sürümü 4.3.3'e yükselttim. Hiçbir sorun çıkmadı.

Ancak cihaz yükseltildikten sonra ilk aşamada birkaç kez tak/çıkart, reboot filan yaptım (belki acele ettim)ancak adımları sabırla uygularsanız çalışıyor. Gevey biraz yavaş tepki verebildiğinden adımları atarken hiç acele etmeyin yeter.

Elimde 2. nesil sarı gevey (sadece bir kez 112 aratan, ama 3G problemi olan versiyon) vardı, onu taktım hiçbir sorun yok. 3G çalışmıyor ancak Edge çalışıyor. Yavaş da olsa internet var en azından. 3. Nesil Gevey (3G sorunsuz) elime geçince ona geçiş yapacağım.

Özetle, elindeki Gevey hangi model olursa olsun en son firmware güncellemesi yapabilirsin.

hocam güncellemeyi geveyle simkartınız takılıykenmi yaptınız yoksa att kartla güncelleme ve aktivasyon yaptıktan sonramı geveyi takarakmı yaptınız.

• Evet, Gevey içindeyken yükseltme işlemini yaptım.

İTunes işlemini bitirince zaten telefon da reboot ediliyor. O zaman Gevey'in "Kabul Et" ekranı beliriyor.

Ayrıca, ATT kartı istemedi, yükseltme işleminden sonra Aktivasyon gerekmedi. Kısacası, Gevey içeride SIM kartla takılıyken yükseltme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringoffire -- 5 Temmuz 2011; 13:30:40 >
  • İyi çalışmalar arkadaşlar.
    Telefonumda kullandığım gevey var. Normak bir şekilde hattı buluyor aramalarda smslerde sorun yok.
    Kullandığım hat avea ve 1 gblık internet paketi var.
    3Gyi aktifleştiriyorum hücresel veriyi aktişleştiriyorum. APN kısmına internet yazıyorum. Girmiyor. Kapatıp açıyorum ama 3g aktifleşmiyor köşede 3g çıkmıyor. Edgede çıkmıyor.

Sorun telefonda mı gevey demi nerde anlayamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gssal_emre -- 5 Temmuz 2011; 16:32:28 >

• Hepsi küçük harf olmalı.

Resimdeki MMS ayarları hatalıysa şu şekilde belki olabilir:
    MMSC: mms.avea.com.tr/servlets/mms
    MMS Proxy: 213.161.151.201:8080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringoffire -- 5 Temmuz 2011; 17:15:17 >
  • Supreme Sari lar hala en iyisi gorunuyor arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webunlocked -- 5 Temmuz 2011; 17:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webunlocked

Supreme Sari lar hala en iyisi gorunuyor arkadaslar

Ben dün sarı supreme'e geçtim. Ancak 3G çalışmadı, Edge çalışıyor sadece.

Bahsettiğin Manuel/Otomatik yapınca 3G sorunu halloluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Arkadaşlar bugün çıktım bir Gevey aldım ancak Ankara esnafı işte orjinal mi çakma mı bilinmez... Rehberde ekli numaralar bizi aradığında ilk arama ekranında isimleir yazmıyor mu tüm Geveylerde?

Gevey ler ile yurt disi gibi gorunuyor hat, bu sebepten +9 ile kayit gerekli gibi duruyor. Benim tum teller +9 zaten, sorun olmuyor

Evet ben de sadece bu çözümü buldum ve oldu.

Hazır Gevey varken elimde Sunsky'dan hepsinden birer tane alıp beklemeyi düşünüyorum, ne de olsa telefon çalışıyor artık beklemek sorun olmaz. Yardım eden herkese çok teşekkürler.

Merhaba,

Valla hepsinden alip demene gerek yok, hepsi denendi :)

Yazdim daha once ama kisaca Supreme Sari lar en iyisi Turkiye icin. 112 yi bir kez yapip hattinizi hep otomatik alabilirsiniz. Sadece 3G gelmez turkiye de otomatik, 112 lazim yine onu aktive etmek icin. Supreme Sari larin Pro versiyonu da cikiyor sanirim, kartinizi kesmeden takabileceksiniz, ayni Gevey Pro gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

@MaedHrOS

Yanlis bilgilendirme yok, ben kendi kullandigim tecrubelerimi aktariyorum. Senin calismayinca digerleri calismiyor demek degil.

Bir de hattin nedir? Turkcell mi, Avea mi? Vodafone mu? Bulundugun sehir?

Otomatik alinca sinyalleri 3G nin de kapali olduguna bak.

otomatik alma diye birşey zaten yokki, ilk kullanım esnasında 112 arayarak hattın gelmesini sağlıyorum kapatıp açıyorum no service diyor cihaz carrier menusunden manuel seciyorum hat direk olarak geliyor ve internet falanda sorunsuz..sonra tekrar otomatiğe alınca her kapatıp açışta hat direk olarak geliyor ve internetde sorunsuz çalışıyor ama manuel/otomatik olayını yapmadan kesinlikle gelmiyor dediğim gibi 5 tane gevey oldu elimde sürekli test ediyorum.

internet otomatik gelmiyorsa birde benim yöntemi dene istersen. önce manuel sonra otomatik.

Merhaba,

Enteresan, ben de manual hic yapmadan Sari Supreme lerde hat otomatik geliyor. 3G kapaliyken de hic gitmiyor, 3G acikken sinyal kaybi olabiliyor. Evet, 112 yi bir kere yapma zorunlulugu var maalesef.

Senin onerdigin Manual / Oto olayini hic denemedim, once manual sonra oto yapinca 3G de sorunsuz geliyorsa, cok iyi. Peki sadece bir kere Manual / Oto yapmak yetiyor mu? Sonra istedigin kadar kapat/ac, 1-2 hafta sonra dahi, 3G de otomatik geliyor mu sende?

Oyleyse denemeye deger

manuel/oto yaptım 10 defa kapatıp açmışımdır hatta yarım saat bekletip açtım direk olarak herşey normal çalışıyor sendede normal çalışacaktır bande hiçbir şekilde hat gelmiyor manuel/oto yapmadan 1-2 haftalık deneme yapamadım supremelerin çalışma mantığı hoşuma gitmedi manuel/oto olayı falan..tabiki 1 kere yaptıktan sonra belkide 1 ay normal çalışacak denemek lazım.

Supreme Sari larda Manual yapmana hic gerek yok, o yuzden ben onu kullaniyorum, yurt disina cikinca rahat oluyor. Manual secimi ama dedigin gibi calisiyorsa, ben denemedim, Turkiye icerisinde kullanim icin cok iyi o zaman

• quote:

arkadaşlar bir konuda yardımınızı bekliyorum, ilk çıkan geveylerden var bende şu anda sorunsuz kullanıyorum. iphone'un da sürümü 4.1 modem firmware 02.10.04

ben şu anda telefonu bilgisayara bağlayıp itunes'dan güncelle desem, telefon kitlenir mi? 4-5 ay bekledikten sonra artık güncelleme yapmaktan korkar oldum.

Merhaba,

Hayir, kilitlenmez. 4.3.3 ve 04.10.01 baseband e upgrade olur, ve bu surum ve baseband de Gevey in kullandigi acik mevcut, dolayisi ile sorunsuz kullanirsin.
  • quote:

quote:

Dün Gevey 1. nesil takılı iphone 4.1 sürümü 4.3.3'e yükselttim. Hiçbir sorun çıkmadı.

Ancak cihaz yükseltildikten sonra ilk aşamada birkaç kez tak/çıkart, reboot filan yaptım (belki acele ettim)ancak adımları sabırla uygularsanız çalışıyor. Gevey biraz yavaş tepki verebildiğinden adımları atarken hiç acele etmeyin yeter.

Elimde 2. nesil sarı gevey (sadece bir kez 112 aratan, ama 3G problemi olan versiyon) vardı, onu taktım hiçbir sorun yok. 3G çalışmıyor ancak Edge çalışıyor. Yavaş da olsa internet var en azından. 3. Nesil Gevey (3G sorunsuz) elime geçince ona geçiş yapacağım.

Özetle, elindeki Gevey hangi model olursa olsun en son firmware güncellemesi yapabilirsin.

Merhaba,

Eksik bir bilgi var.

Supreme Sari larda 3G sorunsuzdur. Ag ayarlarindan 3G ve Data roaming acik degil mi?

Supreme Kirmizi lardan bahsediyorsan 3G sorunsuz diye, onlarda da 3G calisir.

Sorun olarak yazmis oldugun, telefon kapatilip acilinca 3G nin gelmesidir, ki bu HICBIR MODELDE Turkiye icerisinde GELMEZ!!!

Supreme Sari ve Supreme Kirmizi lar diger bircok ulkede HEM sinyali HEM 3G yi sorunsuz aktive ediyorlar otomatik. Turkiye'nin 3G altyapisi sagolsun :( zayif sinyaller cok kotu

Supreme Kirmizi lar hatta Turkiye icin daha kotu, cunku sinyal i bile otomatik getiremiyor. En iyisi bizim memleket icin Supreme Sari

Supreme Kirmizi yi alip hic deneme.

• quote:

Evet, Gevey içindeyken yükseltme işlemini yaptım.

İTunes işlemini bitirince zaten telefon da reboot ediliyor. O zaman Gevey'in "Kabul Et" ekranı beliriyor.

Ayrıca, ATT kartı istemedi, yükseltme işleminden sonra Aktivasyon gerekmedi. Kısacası, Gevey içeride SIM kartla takılıyken yükseltme yaptım.

Dogurudur;

telefonu fabrika ayarlarina don olarak yukleme yapmadiktan sonra, yazilim yukseltmelerde AT&T kartina ve iTunes aktivasyonuna gerek yoktur
  • quote:

Evet, Gevey içindeyken yükseltme işlemini yaptım.

Cok muhtemelen Uluslararasi Dolasim i acmamissin
  • Applenberry den orijinal gevey pro sim aldim. Islemleri uyguladigimda sorunsuz kullaniyorum tel i, fakat 2-3 saat icerisinde hatti kaybediyor, no service yazisiyla karsilasiyorum. Islemleri tekrarlamam gerekiyor.

Turkcell hattimla ve yurtdisinda kullandigim hatta denedim, ayni sorun ikisinde de var. Cozumu var mi bu olayin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guenis

Applenberry den orijinal gevey pro sim aldim. Islemleri uyguladigimda sorunsuz kullaniyorum tel i, fakat 2-3 saat icerisinde hatti kaybediyor, no service yazisiyla karsilasiyorum. Islemleri tekrarlamam gerekiyor.

Turkcell hattimla ve yurtdisinda kullandigim hatta denedim, ayni sorun ikisinde de var. Cozumu var mi bu olayin?

Jailbreak li mi telefonun? Eger oyleyse orijinal yazilimi yukle, cozulme ihtimali yuksek.

Eger jailbreak li de degilse cipte sorun var.

Bu arada Gevey in Pro ve Supreme modelleri de dahil hepsi Gevey tarafindan uretiliyor ve orijinaldir. ApplenBerry sitesinde digerleri satilmasin mantigi ile, kendi yuksek fiyattan satmaya calistigi icin orijinal degildir vs vs diyor. Tek kelime: Yalan :p
  • sorunun jailbreak te olabilecegini dusunerek, 4.3.3 e restore da ettim ama uzun sureli calismiyor hala. iphone da kullandigim iki hatti da nokia tel. im e taktigimda sorunsuz kullanabiliyorum. Yani sorun ya benim tel. de ya da dedigin gibi gevey kartta. applenberry ye mesj attim simdi, bakalim ne cevap verecekler.
  • yurt dışından gelen pasport kaydı olmayan telefonları çalıştırırmı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

yurt dışından gelen pasport kaydı olmayan telefonları çalıştırırmı bu

Merhaba,

Sorunun icerisinde iki tane birbirini etkilemeyen sorular var.

Yurt disindan gelen telefonlari calistirir mi? EVET

Kayitsiz telefonlari calistirir mi? HAYIR. Kayitsiz telefonlar Telekom tarafindan kapatildigi icin, ne yapsan calismaz. Gidip kaydettirerek IMEI sini actirman gereklidir. SONRA Gevey calistirir mi? Evet. :)
  • Gevey konusunda kafam iyice karıştı kimisinde 3G sorunlu vs vs...
    Bana 3G sorunsuz çalışsan,arama,mesaj atabileceğim kısacası simfree telefonlardaki gibi olan gevey hangisi söylermisiniz?
  • Arkadaşlar bir sorum olacak yeri burasımı bilmiyorum nereye yazacağımı söylerseniz oraya da yazabilirim. Elimde amerikadan alınma iphone4 var sim kilitli. Bunu satmak istiyorum acaba ne kadar eder bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.A

Arkadaşlar bir sorum olacak yeri burasımı bilmiyorum nereye yazacağımı söylerseniz oraya da yazabilirim. Elimde amerikadan alınma iphone4 var sim kilitli. Bunu satmak istiyorum acaba ne kadar eder bilgisi olan varmı?

Sifirsa takriben 800-1000 TL arasi olur. Tabii kayitli ise. Kayitli degil ise alan kullanamacagindan dolayi, pasaport kayit yaptirabilecek bir alici bulman lazim.
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.