Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZeneX

Baseband i de esitleyince sanki batarya suresi daha da iyilesti. 30 dakika kullanim, 1 saat 20 dk stand by, batarya 100% su anda :)

Gece biraktigimda ne kadar gidecek bakalim, batarya esit degilken ve ultrasn0w yokken %5 gidiyordu.

ben böyle bir şeyi ipod olarak kullanırken bile görmedim. 30 dakika kullanımda nasıl oluyor da %1 bile gitmiyor çok merak ettim hiç mantıklı gelmedi açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrkN.06

quote:

Baseband i de esitleyince sanki batarya suresi daha da iyilesti. 30 dakika kullanim, 1 saat 20 dk stand by, batarya 100% su anda :)

Gece biraktigimda ne kadar gidecek bakalim, batarya esit degilken ve ultrasn0w yokken %5 gidiyordu.

ben böyle bir şeyi ipod olarak kullanırken bile görmedim. 30 dakika kullanımda nasıl oluyor da %1 bile gitmiyor çok merak ettim hiç mantıklı gelmedi açıkçası

Bu durumda, atma ziyaa mı diyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

quote:

Orijinalden alıntı: FrkN.06

quote:

Bu durumda, atma ziyaa mı diyoruz

Bir daha ki full şarjda gösteririm. Sorun değil. Sabah 5 saat stand by, 38 dk kullanımda %100 idi. Gece %0 şarj yedi. Bu mesajı erken görseydim screen shot alırdım.

• Şimdi bu geveyleri yurtdışında Turkcell hatlarımızı kullanabilmek icin kullanıyor olacakmıyız? onumuzdeki ay yurtdısına cıkıyorum yoksa iphone ipod olmaya geri mi dönecek, kullanan var mıdır?
  • Baseband yükseltmeden 4.3.3 kullanıyorum. Şebeke çekim yeri tek diş gösteriyor, onun dışında sorun yok. Baseband yüksetirsen sanırım bu şekilde bir durum da olmaz.
    Ben soft unlock çıkar diye yükseltmedim. Tercih sizin.

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN ATT KILITLI BIR IPHONE 4 GECTI ELIME JAQILBREAKLI CIHAZ SÜRÜM 4.2.1
    B.B.03.10.01 MENUDE CYDIA GIRDIGIMDE SHSH:4.2.1 4.3.4.3B2,4.3.3 YAZIYOR ŞİMDİ GEVEY ALIP KULLANIP BU CIHAZI BANA BU SEKILDE OLAN BIR CIHAZ ICIN ONERILERINIZ VARMI YANI SURUMUNU FALAN YUKSELTIYIM MI? BASEBANDI BOLEMI KALSIN TSKRLR SIMDIDEN HERKESE
  • istanbul avrupa yakasında en uygun gevey nereden alabilirim arkadaşlar ? iki gün sonra arkadaşım yurt dışına gidecek ona lazım. ayrıca bu geveyi yurt dışı hattında kullanabilir mi ? yok yeni bir gevey mi gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckyvsme

Şimdi bu geveyleri yurtdışında Turkcell hatlarımızı kullanabilmek icin kullanıyor olacakmıyız? onumuzdeki ay yurtdısına cıkıyorum yoksa iphone ipod olmaya geri mi dönecek, kullanan var mıdır?

Kullandım, kullanıyorum da. Bir sorun yok. Aynı methodları uygulayarak hat alacaksınız. Ama hattın gelmesi normalden uzun sürebilir, malum yurtdışı. Normal telefonlarda bile uzun sürüyor.
  • 4.3.3 ile çalışıyor arkadaşlar. Yaşadığım tek sorun mms ve internet ayarlarının silinmiş olması. Onlarıda turkcell veya avea yı arayıp manuel olarak yaptırabiliyorsunuz. Veya netten bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar bazen mesaj atarken "verilere erişmek için hücresel veriyi açın veya wifi kullanın" gibi bir uyarı çıkıyor ve bazen sinir edici olabiliyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba ? Cydia dan popup diye bir programın çözüm olabileceğini bir forumda görmüştüm fakat nereyi aktive etmemiz gerektiğini de çözemedim. Bilen varsa yardımlarını bekliyoruz
  • Bir de bende genelde edge açıkken galiba arada veri alışverişi yapıyor ve hoparlörden cızırtı geliyor bu yüzden de odadayken edge yi kapalı tutuyorum. Fakat internete girmek istediğimde internet hemen gelmiyor. Biraz süre geçmesi gerekiyor 30 sn - 1 dakika gibi. Acaba bu herkeste var mı ? Ya da bu geveyin neden olduğu bir sorun mu, çözümü var mı ?

edit: Sbsettings te "Data IP Address" kısmında ip 'im gözükmesine rağmen giremiyorum. Çok garip ve şu an 1 dakikadan fazla bir zaman oldu hala girebilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrkN.06 -- 23 Mayıs 2011; 21:44:54 >
  • Cızırtı bende de var. Bunun için konu bile açmayı düşünmüştüm. Ancak 3G ile bağlantısını farketmedim. 3G ve EDGE kapalıyken konuşmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckyvsme

Şimdi bu geveyleri yurtdışında Turkcell hatlarımızı kullanabilmek icin kullanıyor olacakmıyız? onumuzdeki ay yurtdısına cıkıyorum yoksa iphone ipod olmaya geri mi dönecek, kullanan var mıdır?

Gevey sadece Türkiye'ye özgü olmadığına ve her ülkede çalışabildiğine göre bir sorununuz olmayacaktır. Ayrıca aynı gevey kartı farklı sim kartlarda tekrar ve tekrar kullanılabilir.

Tek nokta şudur: yeni bir sim her taktığınızda veya her operatör değişiminde (roaming) gevey'i yeniden başlatmanız yani 112, 119, vs gibi no'ları aramanız (1-2sn) gerekecek. Bu 'angaryayı' bir nebze olsun azaltmak için gittiğiniz ülkede tek bir operatör seçip seyahat süresince onda kalmanız akıllıca olabilir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringoffire -- 23 Mayıs 2011; 22:42:58 >
  • arkadaşlar bi sorum olucak ben sürümü 4.3.3 yükselttim fakat istemeden 02.04.10 basebandlı fw indirip öyle yapmışım ve öyle kullanıyordum fakat şarj bir gün zor gidiyor sizce basebandı normal 4.3.3 yükseltsem ve tabiki ultrasnow kurmak zorunda kalmıcam o zaman sarj süresi değişir mi ? yoksa değmez mi ? ne dersiniz tecrübe etmiş olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..
  • Anliyorum , o zaman Amerika için 911 i arayacağız içinde Turkiyeden olan operator ile yani Turkcelli kullanmak için , zaten cok pahalı oldugu için cagrı yapmak ve msj cekmek icin kullanıyor olacagım . Umarım bi şekilde hat gelir :) orda madur olmayız . :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_sungur

arkadaşlar bi sorum olucak ben sürümü 4.3.3 yükselttim fakat istemeden 02.04.10 basebandlı fw indirip öyle yapmışım ve öyle kullanıyordum fakat şarj bir gün zor gidiyor sizce basebandı normal 4.3.3 yükseltsem ve tabiki ultrasnow kurmak zorunda kalmıcam o zaman sarj süresi değişir mi ? yoksa değmez mi ? ne dersiniz tecrübe etmiş olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_49232013/tm.htm
  • quote:

zenex

teşekkürler..
  • Bu kadar çok için yazdığım 'için' özür diliyorum herkesten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_sungur

quote:

zenex

teşekkürler..

Rica ederim :)
  • Geveyi nereden aldiniz arkadAslar bende alicam ama turkiyedeki gg v.b sitelerden mi alayim yoksa yurt disi ebay falanmi sorunsuz ve orjinal urun olmasi kafi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Geveyi nereden aldiniz arkadAslar bende alicam ama turkiyedeki gg v.b sitelerden mi alayim yoksa yurt disi ebay falanmi sorunsuz ve orjinal urun olmasi kafi

bulunduğunuz şehirde telefonculardan alabilirsiniz bir sorun olmaz bu şekilde hem beklememiş olursunuz hem de görerek alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrkN.06 -- 24 Mayıs 2011; 1:14:09 >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.