Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Amerika'dan almış olduğum ve TR'de geveyle kullandığım iphone 'u Amerika'ya gittiğimde kullanamadım. Tekrar tekrar işlemleri denememe rağmen bir türlü operator bulamadı.
    Searching aşamasında kaldı dakikalarca...
    Bence mağdur olmamak için yanınızda yedek telefon götürün her ihtimale karşı. Ben ordan telefon almak durumunda kalmıştım.
    Eğer Amerika'da Gevey ile kullanan arkadaşlar varsa herhangi farklı bi ayar yaptılar mı acaba?

Kolay gelsin
  • sunita , iyi ki bu bilgiyi yazdın , ben de telefonun kullanılacağını düşünmüyorum orda sorun çıkacak gibi geliyor o yüzden yedek telefon sart bence.

Eger kullanabilirsek ne kadar güzel olur tabi ama diger ihtimalde geçerli sonuçta.
  • Gevey yurtdışında çalışır. Önceki sayfalarda yer alan kullanıcı tecrübelerini okumanız yeterli. Bir örnek:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: driftspec

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *beto*

quote:

Orijinalden alıntı: Alluregirl

Arkadaşlar Geveyle çalışan iPhonelarınız (Turkcell,Avea,Vodafone) yurtdışında görüşmeye açık olsa bile çalışmıyor.Daha öncede forumda yazılmıştı bende bizzat ülke dışında her hatla denedim ancak olmuyor.Boşuna o ülkenin acil aramasını denemeyin.

Yanlış bilgi vermeyin. Telefonunu geveyle açtığım bir kişi, 2 defa yurtdışında çıktı ve hiçbir problem yaşamadı.

Yarin yurtdisina cikiyorum. Buradan bilgilendiririm herkesi :)

Su anda Hollanda dayim. Klon Gevey kullandigim iPhone 4 um, Turkcell hattimla calisiyor. Telefonu bastan actim Turkiye de yaptigim metotlari yaptim ve hat geldi. Ama gelmesi biraz uzun surdu. Hatta 112 yi bile aramadim, 118 i aradim.

Bir problem yok kisacasi. Calisiyor.

tesekkürler iste bunu bekliyordum sagolun

Rica ederim.
    Hatta teknik ayrıntı da vereyim.

Gevey bahsettiğim gibi klon. Karşılama ekranı Çince olan. Sunsky dan almıştım.
    iOS 4.3.3 versyon. Baseband 02.10.04
    Hat bahsettiğim gibi Turkcell (Hazır Kart). 128k MicroSIM.
    Amsterdam 'da T-Mobile 'dan çekti. Eindhoven 'da KPN 'den çekiyor.

Trende defalarca tünele girip çıktım, hat gitti ama sonra geri geldi. Hatta test için software unlocklu, KPN NL hat takılı iPhone 2G telefonum ile Gevey 'li Turkcell hat takılı iPhone 4 ümü No Service yazarken yan yana koydum. Tünelden çıktığımızda iPhone 2G den 40 saniye daha önce hattı yakaladı.

Türkiye 'den SMS aldım, Turkcell yurtdışı karşılama mesajını da aldım. Türkiye 'deki numaralara çağrı da bıraktım.

Bana bir sorun varmış gibi gelmedi.

• Sim card slotunda bir temazsızlık olmuş sanırım. Şuan çalışıyorsa birdaha kolay kolay sorun olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: fuatft

Merhaba arkadaslar,

Dun Gevey sim aldim. Tum islemleir izzah edildigi skeilde yaptim. Enson sebeke airyor ve 1-2dk sonra sebeke yok diyor. Birturlu sebeke gelmiyor. Belkide 20 kere denedim islemleir olmadi. Yardimci olaiblir misniz? Versyondan olaiblir mi? Versyon 4.1 (8b117) bb 2.10.04.

Islemleir yaptiktan sonra gene servis yok diyince telefon aickken simkarti cikarttim sonra biraz ugrastim tekrar taktim hicbirsey yapmadan biranda hat geldi. Bu sorunu yasayanlara denemelrini oneririm. Insallah ileride hat gitmez gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrkN.06

Bir de bende genelde edge açıkken galiba arada veri alışverişi yapıyor ve hoparlörden cızırtı geliyor bu yüzden de odadayken edge yi kapalı tutuyorum. Fakat internete girmek istediğimde internet hemen gelmiyor. Biraz süre geçmesi gerekiyor 30 sn - 1 dakika gibi. Acaba bu herkeste var mı ? Ya da bu geveyin neden olduğu bir sorun mu, çözümü var mı ?

edit: Sbsettings te "Data IP Address" kısmında ip 'im gözükmesine rağmen giremiyorum. Çok garip ve şu an 1 dakikadan fazla bir zaman oldu hala girebilmiş değilim.

arkadaşlar buna çözüm öneris olan yok mu ?

Ayrıca dün şehirler arası yolculuk yaparken bir anda hat gitti. Kısa süreli birşey zannettim fakat 1 saat boyunca gelmedi bende aynı işlemleri tekrar yapmak zorunda kaldım uçak modu vs. Hattım tekrar geldi fakat eve geldikten sonra tekrar bir kere daha durup dururken hat gitti ve yine aynı gün içinde 2 kere aynı işlemi yapmak zorunda kaldım. Acaba buna benzer bir sorunla karşılaşan var mı ya da buna bir çözüm önerisi olan ?

Teşekkürler.

• Simkart yuvasini cikartip tekrar dikkatlice yerlestirin. belki bir temazsizlik vardir. bir de uluslararasi dolasim acik olmali.

benzer bir durumla kaesilasmadim ama aklim gelen cozumler bunlar.
  • Arkadaslar iletim raporu alabilmek icin cydia dan iphoneDelivery uygulamasını indirdim fakat sanıyorum bu uygulamayı indirdikten sonra mesaj kısmında resim göndermek icin basılan fotograf ekleme butonu gitti. Bunu yaşayan başka arkadas varsa ya da iletim raporu almak icin başka çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrkN.06

Arkadaslar iletim raporu alabilmek icin cydia dan iphoneDelivery uygulamasını indirdim fakat sanıyorum bu uygulamayı indirdikten sonra mesaj kısmında resim göndermek icin basılan fotograf ekleme butonu gitti. Bunu yaşayan başka arkadas varsa ya da iletim raporu almak icin başka çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. :)

MMS ayarlarınızı tekrar yapacaksınız.
  • Gevey'e geçmeyi düşünenler, bir önceki versiyona göre "hafifçe" revize edilmiş Gevey Pro'yu düşünebilirler. 112, 118 vs. gibi numara çevirme talebi hep var bu yüzden "eski" geveycileri çok da ilgilendirmiyor.

Değişiklikler:
    + Daha hızlı Çip (IC)
    + SIM kartın kesilmesini gerektirmeyen yeni tasarım

Pro versiyonu tedarik eden bazı siteler:
    Sunsky (5,15 USD + posta)
    http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?contact=&subject.id=207717

Mydalle (9,80 USD + posta)
    http://www.mydalle.com/genuine-gevey-pro-iphone-4-sim-unlock-not-need-cut-sim-card_p982.html

Applenberry (28,00 USD + posta)
    http://applenberry.com/store/gevey-sim/gevey-sim-pro.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ringoffire

Gevey'e geçmeyi düşünenler, bir önceki versiyona göre "hafifçe" revize edilmiş Gevey Pro'yu düşünebilirler. 112, 118 vs. gibi numara çevirme talebi hep var bu yüzden "eski" geveycileri çok da ilgilendirmiyor.

Değişiklikler:
    + Daha hızlı Çip (IC)
    + SIM kartın kesilmesini gerektirmeyen yeni tasarım

Pro versiyonu tedarik eden bazı siteler:
    Sunsky (5,15 USD + posta)
    http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?contact=&subject.id=207717

Mydalle (9,80 USD + posta)
    http://www.mydalle.com/genuine-gevey-pro-iphone-4-sim-unlock-not-need-cut-sim-card_p982.html

Applenberry (28,00 USD + posta)
    http://applenberry.com/store/gevey-sim/gevey-sim-pro.html

free kargo olan bazı sıteler varda osıtelerde yokmu pro moıdelı???

• arkadaşlar ben sattım kurtuldum. gidip sim free aldım.
    genede bağımlılık yaptığı için bi bakıyorum bu sayfaya.
    slm lar saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk55

arkadaşlar ben sattım kurtuldum. gidip sim free aldım.
    slm lar saygılar.

evet cok onemli bir bilgi.kurtuldugunuza sevindik...
  • Merhaba arkadaslar,
    Bugüne kadar olan yardımlarınıza teşekkür ediyorum . Bir sorum daha olacak . Ben 3g yi kullanamaıyorum. Bu gevey yüzünden midir , yoksa Turkcell hattının bi şekilde 3g'ye mi açılması gerekir . Nasıl oluyor ben anlayamadım ???
  • Arkadaşlar yeni iphone 4 alacaklar geveyden uzak mı durmalı?
  • quote:

slm lar saygılar.

kaça sattın kardeş ? bi de kime sattın şahsa mı telefoncuya mı ?
  • quote:

Arkadaşlar yeni iphone 4 alacaklar geveyden uzak mı durmalı?

Ben alalı daha 1 ay olmadı.Sorunsuz kullanıyorum. 1000 tl ye amerikadan arkadaşıma aldırdım.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte.Uğraşacağız.
    Yanlız ben çok memnunum.Geveyi açtım haftalardır telefonu kapatmadım.Sorunsuz gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

quote:

slm lar saygılar.

kaça sattın kardeş ? bi de kime sattın şahsa mı telefoncuya mı ?

telefoncuya satmadım. birine sattım orjinal gevey içinde 1400 tl.

bu arada sim free kayıtsız 1350 tl ye aldım
    (ikiside 32 gb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yk55 -- 28 Mayıs 2011; 23:44:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bystenly
    Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var Turkcell bu microsim için herhangi bir ücret alıyomu?

10 TL aliyor. Standart fiyatidir.

TIM lerden alin. Fazla fiyat isterse 10 lira olmasi gerektigini soyleyin. Ve elinizdeki SIM karta ihtiyaclari yok, SIM kartim yok kirildi falan dersiniz. Bunu soyluyorum cunku bazilari elinizdeki SIM i kesip Micro Sim boyutuna getiriyor ve sizden para istiyorlar. Madem para vereceksiniz hakkinizi alin degil mi?

Kolay gelsin.

Simcard ve Microsim card kesinlikle ama kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

Herhangi bir Tim'de (Benim tecrübeme göre yalnızca Anadolu Yakası - Palladium TRCELL TİM'de istemediler) sizden 10TL isteyeceklerdir , yalnızca ve yalnızca kartın ücretsiz olduğunu söylemeniz yeterli , kesinlikle 2. defa sizden istemezler , 2 günde aldığım 3 kartı da böyle aldım ve Turkcell Gold müşteri temsilcim de kesinlikle ücret ödemememi ve bayii ücretsiz olduğunu söylememe rağmen ısrar ederse yalnıca turkcell'i aramamı söyledi.

Herseferinde 10 tl vermeyin , tekrar ediyorum kartların hepsi ücretsizdir.
    10 TL keyfi bir uygulamadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tweaker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bystenly
    Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var Turkcell bu microsim için herhangi bir ücret alıyomu?

10 TL aliyor. Standart fiyatidir.

TIM lerden alin. Fazla fiyat isterse 10 lira olmasi gerektigini soyleyin. Ve elinizdeki SIM karta ihtiyaclari yok, SIM kartim yok kirildi falan dersiniz. Bunu soyluyorum cunku bazilari elinizdeki SIM i kesip Micro Sim boyutuna getiriyor ve sizden para istiyorlar. Madem para vereceksiniz hakkinizi alin degil mi?

Kolay gelsin.

Simcard ve Microsim card kesinlikle ama kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

Herhangi bir Tim'de (Benim tecrübeme göre yalnızca Anadolu Yakası - Palladium TRCELL TİM'de istemediler) sizden 10TL isteyeceklerdir , yalnızca ve yalnızca kartın ücretsiz olduğunu söylemeniz yeterli , kesinlikle 2. defa sizden istemezler , 2 günde aldığım 3 kartı da böyle aldım ve Turkcell Gold müşteri temsilcim de kesinlikle ücret ödemememi ve bayii ücretsiz olduğunu söylememe rağmen ısrar ederse yalnıca turkcell'i aramamı söyledi.

Herseferinde 10 tl vermeyin , tekrar ediyorum kartların hepsi ücretsizdir.
    10 TL keyfi bir uygulamadır.

faturalı hat kulanıyorum 2 kere jaybettım vodafone ıkısındede ucret almadı yasal degıl zaten alması

• quote:

Orijinalden alıntı: plep05

Arkadaşlar yeni iphone 4 alacaklar geveyden uzak mı durmalı?

kımse gevey ıle kullanmak ıstemez bu cıhazı fakat elınde kılıtlı olanlar mecbur aldılar geveyı ama sen gevey ıle kulanabılecegın bır cıhazı kayıtlı kullanıma hazır sekılde 1100 tlye bulabılırken aynı sekıl kullanıma hazır kayıtlı sımfree cıhazı 1400 tlye yurt ıcı garantılı olanınıda 1500 ve ustune fıyatlara bulabılırsın tamamen butce meselesı bana sorarsan ılk defa alıyormus olsam suan 1350-1400 arasına sımfree kayıtlı temız bır cıhaz bakarım
    not:gevey kendını suan gelıstırme asamasında zaten bu unlock enında sonunda cıkıcak cıkmayan unlock varmı???
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.