Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Geveyi nereden aldiniz arkadAslar bende alicam ama turkiyedeki gg v.b sitelerden mi alayim yoksa yurt disi ebay falanmi sorunsuz ve orjinal urun olmasi kafi

Eğer herşey dahil 5,99 Dolar ile aynıysa veya bu fiyatın altındaysa Türkiye'den alınabilir. Yoksa 5,99 Dolar (Kargo dahil) ile en iyi seçenek:
    http://www.dealextreme.com/p/turbo-unlock-sim-card-with-sim-card-tray-holder-for-iphone-4-4-1-to-4-2-70710

• quote:

Orijinalden alıntı: chuckyvsme

Anliyorum , o zaman Amerika için 911 i arayacağız içinde Turkiyeden olan operator ile yani Turkcelli kullanmak için , zaten cok pahalı oldugu için cagrı yapmak ve msj cekmek icin kullanıyor olacagım . Umarım bi şekilde hat gelir :) orda madur olmayız . :)

Amerika'da en ekonomik çözüm oraya varır varmaz havaalanından pre-paid bir sim kart temin etmeniz ;)
  • Dealextremden sipariş verdim ama 15 günde kargo ancak yola çıktı.Bende bekleyemedim tabiki.Forumda okudugum kadarı ile sscompany nickli sahibinden comdan birinden aldım.30 tl ama kargoyla bana 37 ye geldi.Şu an kullanıyorum bir sorun yok.
  • arkadaslar bende gevey var ve iki tane iphone 4. biriis 4.3.3 birisi de 4.3.1
    ikisinde de geveyi çalıştıramadım?
    ben mi beceremiyorum yoksa bir sorun mu var?
  • 4.3.3 son model baseband çalışıyor. arada bir uygularken sorun yapıyor ama çalışıyor yani
  • yardımcı olabilirmisiniz? gevey nasıl calistiriliyor?
  • İcerisinde talimat oluyor. Kapatip acinca bir yazi cikacak evet tusuna basip ucak modu. Ucak modundan cikarip 112 2 saniye aranacak sonra ucak modu acilip kapatilacak. Simcard uyarisi cikacak. Ucak ac kapa tamamdir.
  • Soft unlock umutları iyice tükendi, bu durum geveyi daha da iştahlandırdı. Piyasa gevey e doyduktan sonra yeni bir sim interposer üretiliyor anladığım kadarıyla. Aşağıdaki linkte GEVEY PRO PLUS tanıtılıyor. 112 veya 911'i çevirmeye gerek yok. Bu işi gevey sizin yerinize yapıyor. Her reboot işleminde 1-2 dakika içinde gevey gsm hattına bağlanıyor.

http://veryrite.com/2011/05/24/gevey-pro-plus-do-not-require-112-dialing-to-unlock-iphone-4/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermukl

Soft unlock umutları iyice tükendi, bu durum geveyi daha da iştahlandırdı. Piyasa gevey e doyduktan sonra yeni bir sim interposer üretiliyor anladığım kadarıyla. Aşağıdaki linkte GEVEY PRO PLUS tanıtılıyor. 112 veya 911'i çevirmeye gerek yok. Bu işi gevey sizin yerinize yapıyor. Her reboot işleminde 1-2 dakika içinde gevey gsm hattına bağlanıyor.

http://veryrite.com/2011/05/24/gevey-pro-plus-do-not-require-112-dialing-to-unlock-iphone-4/

Sinyal yakalama süresi neredeyse şimdiki Gevey ile aynı. 112 işlemlerini bize hissettirmeden yapıyor olsa gerek. Aynı metodsa şu andaki Gevey den tek farkı daha amatör insanların kullanabilecek olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: r_samur
    yardımcı olabilirmisiniz? gevey nasıl calistiriliyor?

Konunun ilk başındaki mesaja bakın.
  • merhabalar bgn gevey den kaynaklanan bi sorundan servis yok yazisi geldi tekrar aktifleştirmeye çalıştıgımda her işlemi yaptm olmadi (daha önce 10 defa yapmştm sorun olmadi) sorun ne olabilir acaba? belki 50 defa denemişimdir
  • Ben çinde yaşıyorum, dün akşam gittim Fransa malı iphone4 olan bir iphone aldım, içinde ekran koruyucuları, ekstra koruyucu dışına kaplama vs kılıf,birde adam simkart yerini değiştirip gevey denen şeyi taktı, phone 0 jailbreakte yaptı toplam 1000 liraya geldi türk parasıyla ..

Fakat bazn şarja veya bilgisayara takınca tekrar geveyi yenilemem gerekiyor bu neden olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadfix

merhabalar bgn gevey den kaynaklanan bi sorundan servis yok yazisi geldi tekrar aktifleştirmeye çalıştıgımda her işlemi yaptm olmadi (daha önce 10 defa yapmştm sorun olmadi) sorun ne olabilir acaba? belki 50 defa denemişimdir

imei numaranızı netten kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

merhabalar bgn gevey den kaynaklanan bi sorundan servis yok yazisi geldi tekrar aktifleştirmeye çalıştıgımda her işlemi yaptm olmadi (daha önce 10 defa yapmştm sorun olmadi) sorun ne olabilir acaba? belki 50 defa denemişimdir

saolasn walla dünden beri boşa ugraşıyormuşum, kontrol ettim kayıt dışı diyor şimdi napmam lazm
  • pasaporta kayıt ettirmeniz gerekiyor cihazınızı..

quote:

quote:

quote:

saolasn walla dünden beri boşa ugraşıyormuşum, kontrol ettim kayıt dışı diyor şimdi napmam lazm

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

pasaporta kayıt ettirmeniz gerekiyor cihazınızı..

quote:

quote:

quote:

6 ay önce gelmiştim yurt dışından umarm yaparlar bgn bi vodafone bayisine gideim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadfix -- 25 Mayıs 2011; 12:48:06 >

• Son bir ay içinde gelmişseniz kayıt yaparlar onun dışında olmuyor bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Son bir ay içinde gelmişseniz kayıt yaparlar onun dışında olmuyor bilginize..

Son 1 ay içinde ülkeye giriş çıkış yapmış bir pasaportta yeter sanırım sahibiyle birlikte.
  • selam unlock dostlarım.kolay gelsın 5 aydır sessız sedasız dınlıyorum yorumlarınızı.gevey cıktıgı zamanlarda bende aldım bır tane.deneyım yazmak için yazıyorum bunu da.
    geldı hemen actım kullanmak ıstedım ancak sım tray ile bırlıkte gevey kartı sım kartımla beraber taktım gevey sımın işlemci blogu cok az tasma yaptı.bende sım trayın oyuk kısmını kestım taktım zor zahmet. ıkı hafta kullandım.pardon iphone 4 4.2.1 usa dan alınma.
    3g den pek memnun kalmadım kesılmeler yasadım.vodafone hattımı kullandım.şehır merkezınde yasadıgım ıcın 3 g sorunu olmadıgını belırtmek ısterım.diğer konularda pek sorun yasamadım .sonra cıkartıp tekrar ıpod olarak kullanmaya basladım halen ıpod olarak kulanıyorum.şimdilerde pro gevey cıkmıs istanbuldan sipariş ederek alacam haftaya bakalım neler olacak.yazarım gene.jb falan hiç yapmadım olduğu gibi kullandım.hala sıfır duruyor meret.pasaport kaydını yaptırmıstım.uzerınde AT@T kart var bırtane ama o kartı alırken uzerınde verdıler hıc kullanmadım bır ara turkıyede cekıyor mu dıye baktım calısmadı zaten.sımdı tekrar yurt dısına gıdecem .bulabılırsem bır AT@T kart bulup kullanacam bakalım.herkese kolay gelsın.

• Merhaba arkadaslar,

Dun Gevey sim aldim. Tum islemleir izzah edildigi skeilde yaptim. Enson sebeke airyor ve 1-2dk sonra sebeke yok diyor. Birturlu sebeke gelmiyor. Belkide 20 kere denedim islemleir olmadi. Yardimci olaiblir misniz? Versyondan olaiblir mi? Versyon 4.1 (8b117) bb 2.10.04.

Islemleir yaptiktan sonra gene servis yok diyince telefon aickken simkarti cikarttim sonra biraz ugrastim tekrar taktim hicbirsey yapmadan biranda hat geldi. Bu sorunu yasayanlara denemelrini oneririm. Insallah ileride hat gitmez gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatft -- 26 Mayıs 2011; 11:11:45 >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.