Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende orjinal 4.3.3 ipsw var fakat ben bunu dev-team den indirmiştim onların işi belli olmaz orjinal firmware ile oynamışlardır belki diye bu şekilde yaptım peki orjinal 4.3.3 ü apple dan nasıl indirebilirim link varmı sizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1011.20110503.q7fGc/iPhone3,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw

teşekkürler link ve yardımlarınız için.

restore olduktan sonra bb yükselsin, unlock ve jb sonuçlarını yazıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: meinschatz

quote:

Orijinalden alıntı: ringoffire

quote:

Orijinalden alıntı: meinschatz

quote:

Orijinalden alıntı: Tommyforever

Arkadaşlar merhaba, amerikadan bi gevey alıp jailbreakli telefonuma takıp kullanmaya başladım fakat rehberdeki numaralar gelen aramalarda çıkmıyor(başına +9 koymadığım sürece) bu sorunu nasıl çözebilirim?

Aynı sorunu yaşıyorum. Rehbere kaydettiğim aynı numaradan aynı kişi arıyor ancak ismi değil telefonu gözüküyor. Ne yapmak gerekir ? Bu sorunu yaşayanlar varsa yardım edebilir mi lütfen. Şimdiden teşekkürler

1. Cydia'dan iFile yükleyin.
    2. iFile'i açıp: system / library / frameworks / uikit.framework / phoneformats / uimobilecountrycodes.plist isimli dosyayı açın (sol üstte düzenle düğmesi).
    3. Şu satırı bulun:

<key>286</key>
    <string>tr</string>

* NOT: 286 yerine başka bir rakam da olabilir. Önemli olan "tr" yazan girişi bulmanız.
    4. 286 rakamını 009 ile değiştirin.
    5. Kaydedip çıkın.
    6. Telefonu tamamen kapatıp açın (112, 118, 911 vs. gibi no çevirip Gevey'i yeni baştan tanıtmanız gerekecektir).

Abi harikasın çok teşekkür ederim. Denicem bunu. Telefonu kapamaya korkuyorum geveyden dolayı hat gelmeyecek sorun olacak diye :)

ifile dan tüm işlemleri yaptım açtım kapadım ama hala biri aradığı zaman kayıtlı olmasına rağmen numarası gözüküyor adı gözükmüyor. Ne yapmak gerek. Kişiyi +90 lı mı kaydetmek gerek ? öyle kaydedince aradığında ismi çıkıyor ancak son aramalar listesinde bukez adı gözükmüyor. Ne yapılabilir arkadaşlar ?

• Az önce 4.3.3 orjinal firmware ile restore yaptım ardından redsnow ile jb yaptım sonuç :

- cihaz redsnow ile activate oluyor ( ben rc 16 sürümünü kullandım )
    - jb başarılı bir şekilde oldu
    - baseband 04.10.01 oldu
    - gevey sorunsuz çalışıyor
    - şebekenin 1 kademe göstermesi sorunu bitti

herkese tavsiye ederim

yardımı olan arkadaşlara teşekkürler.

şimdi oyun ve programları geri yüklüyorum itunes tan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 20 Mayıs 2011; 16:28:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Az önce 4.3.3 orjinal firmware ile restore yaptım ardından redsnow ile jb yaptım sonuç :

- cihaz redsnow ile unlock oluyor ( ben rc 16 sürümünü kullandım )
    - baseband 04.10.01 oldu

herkese tavsiye ederim

Unlock değil de activate idir o :) Yanlışlık olmasın.
    MSN e gel de bişeyler sorucam sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Az önce 4.3.3 orjinal firmware ile restore yaptım ardından redsnow ile jb yaptım sonuç :

- cihaz redsnow ile unlock oluyor ( ben rc 16 sürümünü kullandım )
    - baseband 04.10.01 oldu

herkese tavsiye ederim

Unlock değil de activate idir o :) Yanlışlık olmasın.
    MSN e gel de bişeyler sorucam sana.

evet activate değiştirdim post u.

msn deyim ozan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 20 Mayıs 2011; 16:29:37 >

• Ben de baseband korumadan 4.3.3 e geçtim.
    Herşey yolunda. Baseband 04.10.01. Sunsky Gevey.

ultrasn0w software unlock çıksa bile kurmayacağım. Yaptığı batarya sarfiyatını görünce resmen iğrendim.
  • yaypelden gevey alıpta 4.3.3 kullanan varmı arkadaşlar gevey 4.3.3 te çalışıyormu
  • quote:

Ben de baseband korumadan 4.3.3 e geçtim.

ultrasn0w software unlock çıksa bile kurmayacağım. Yaptığı batarya sarfiyatını görünce resmen iğrendim.

bende tek bar probleminden dolayı ultrasnow kurmuştum 4.3.2 ye ve şarjım 1 gün zor yetiyor acaba dediğiniz gibi orjinal firmware ile update yapsam sonra jailbreak şarj problemi çözülürmü dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_sungur

quote:

bende tek bar probleminden dolayı ultrasnow kurmuştum 4.3.2 ye ve şarjım 1 gün zor yetiyor acaba dediğiniz gibi orjinal firmware ile update yapsam sonra jailbreak şarj problemi çözülürmü dersiniz ?

Valla dostum, geçtiğimiz sayfada belirttim. 2 gün önce ultrasn0w kurulu iken telefonu bütün gün kullandım %9 şarj varken 4 saat kullanım, 12 saat stand by değerlerini aldım.
    ultrasn0w u sildim, telefonu şarj ettim sabah tekrar kullanmaya başladım. Dün sabah başladım, kullandım, gece şarj etmedim, bugün de kullandım. %32 de iken 4 küsür saat kullanım 1 gün 5 saat stand by değerleri vardı. %9 olmasını bekleseydim, değerleri siz düşünün. Rahatlıkla 6 saat kullanım ve 1 gün 15 saat stand by değerlerine ulaşabilirdim, belki 2 gün.

Bu testi yaptığımda tek bar sorunum vardı. Az önce dediğim gibi 4.3.3 e orjinal frimware dan restore yapıp baseband ımı yükselttim. Daha sonra redsn0w ile jailbreak yaptım. Şu anda bar problemim yok. Normal çalışıyor.

Bu değerlerden ve testten ötürü artık yazılımsal unlock (ultrasn0w) çıksa da kurmam dediğim gibi. 1 gün zar zor kullanmak nerede, 2 gün rahat rahat kullanmak nerede... Resmen bataryayı içiyor.

Artık anlattıklarıma göre şarj problemi çözülür mü çözülmez mi siz karar verin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

millet 7-8 aydır baseband koruyor bu saatten sonra da çıksa da farketmez gevey ile son baseband da herşey yolunda batarya da nerdeyse iki katına çıktı
  • quote:

Valla dostum, geçtiğimiz sayfada belirttim. 2 gün önce ultrasn0w kurulu iken telefonu bütün gün kullandım %9 şarj varken 4 saat kullanım, 12 saat stand by değerlerini aldım.
    ultrasn0w u sildim, telefonu şarj ettim sabah tekrar kullanmaya başladım. Dün sabah başladım, kullandım, gece şarj etmedim, bugün de kullandım. %32 de iken 4 küsür saat kullanım 1 gün 5 saat stand by değerleri vardı. %9 olmasını bekleseydim, değerleri siz düşünün. Rahatlıkla 6 saat kullanım ve 1 gün 15 saat stand by değerlerine ulaşabilirdim, belki 2 gün.

Bu testi yaptığımda tek bar sorunum vardı. Az önce dediğim gibi 4.3.3 e orjinal frimware dan restore yapıp baseband ımı yükselttim. Daha sonra redsn0w ile jailbreak yaptım. Şu anda bar problemim yok. Normal çalışıyor.

Bu değerlerden ve testten ötürü artık yazılımsal unlock (ultrasn0w) çıksa da kurmam dediğim gibi. 1 gün zar zor kullanmak nerede, 2 gün rahat rahat kullanmak nerede... Resmen bataryayı içiyor.

Artık anlattıklarıma göre şarj problemi çözülür mü çözülmez mi siz karar verin. :)

valla cesaret verdin açıkcası şimdi orjinal fw ile update yapıp sonra redsnow ile jailbreak yapıcam kısmetse değerleri bende paylaşırım yorumlarınız için saolun..

• quote:

quote:

beklediğin hata
  • quote:

beklediğin hata

doğru söylüyosun valla unlock falan yalan oldu zaten güncelle gitsin :D bu arada şimdi başladım orjinal fw yüklüyorum sonra redsnow jailbreak yapıcam inş bi problem olmaz..
  • quote:

quote:

beklediğin hata

doğru söylüyosun valla unlock falan yalan oldu zaten güncelle gitsin :D bu arada şimdi başladım orjinal fw yüklüyorum sonra redsnow jailbreak yapıcam inş bi problem olmaz..

bende bugün yaptım restore ve redsnow ile jb sonrası hem şebeke göstergesi sorunum bitti hemde pil olayı coştu baseband güncellenecek diye korkanlar boşuna işkence etmesinler hem kendilerine hem cihaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 20 Mayıs 2011; 22:14:29 >
  • quote:

bende bugün yaptım restore ve redsnow ile jb sonrası hem şebeke göstergesi sorunum bitti hemde pil olayı coştu baseband güncellenecek diye korkanlar boşuna işkence etmesinler hem kendilerine hem cihaza

zaten 5 çıkıcak yakında onu alırım biraz bekleyip yani baseband koru falan dediğin gibi işkence hem diğer unlocktan da hala bi ses yok çıkıcak gibide durmuyor zaten..
  • arkadaşlar telefon ı tunes bağla ekranında kalıyor jailbreakte yaptım yine orda onu nasıl geçicem ?
  • quote:

arkadaşlar telefon ı tunes bağla ekranında kalıyor jailbreakte yaptım yine orda onu nasıl geçicem ?

O işi serkanky daha iyi bilir, bende AT&T kart vardı aktivasyon yaptım. Ama sen redsn0w rc16 ile jailbreak yaparsan telefonun hactivation olması lazım.
  • att kart bende de var eğer olursa bende öyle yapıyım sorun hallolcaksa?
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.