Şimdi Ara

''Getir'' Moto Kuryesinin Yoldaki Terörü!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar, 2 buçuk saat önce bir ana cadde üzerinde elimde alışveriş poşetleri ile yürürken boş yolda karşıdan gelmekte olan getir.com'a ait moto kurye yolun kenar kısmındaki yuvarlak bir bölümdeki su birikintisine doğru aniden direksiyon kırıp gaza basarak üzerime bilinçli şekilde pis su bulaştırdı!

    Öyle ani bir sürat yaptı ki, yarışlarda o şekilde gaza basmazsınız herhalde.

    Hatta o an kaldırımda birkaç metre mesafede bir kadın durmuş telefonda konuşuyordu. Sular O'na kadar ulaştı ve kadın konuşmasını bırakıp öfkeli şekilde sayıklamaya başladı.

    Bu tür haysiyet ve onur yoksunu mahlukların hizmet sektöründe yer almaları korkunç! Bu şahsın getireceği paketlerin sağlıklı şekilde ulaşabileceğine nasıl güvenebiliriz ki?


    Bu tür firmaların moto kuryelerine numara verilmeli. Mesela arkama döndüğümde arı gibi uzaklaşmıştı ve ne bir plaka ne de kaskından dolayı yüzü görünüyordu.

    Eğer motosikletin arka sepetinde büyük yazılarla kurye kodu yazılı olsaydı firmayı arayıp o kuryenin numarasını vererek şikayette bulunabilirdim.

    Örnek ''0010'' gibi dört haneli kurye kodları olmalı ve motosikletin arkasındaki o paket konan bölüme büyük yazılarla yazılmalı.

    Aksi halde böyle kanı bozukların suistimal edici hareketleri devam edecektir.


    Eminim kızacaksınız ama bugün ona bolca beddua edeceğim. Asla yaptığım bir şey değil ama tanımadığı insanlara bilinçli şekilde zarar vermeye çalışan böyle ruhu bozuk biri için dileyeceğim tek şey, okkalı bir kazaya denk gelip cezasını çekmesidir.

    Kusuruma bakmayın.








  • getire şikayette bulundunuz mu?

  • Ara ve olayın yaşandığı bölge ve saati bildirerek şikayet et. Belli bölgelere sadece belli şubeler servis veriyor ve hangi kuryenin hangi mesaide çalıştığı belli. Aynı zamanda kuryelerin de saatlik güzergahları + GPS izleri belli. Saati verdiğinde söylediğin kuryenin tespit edilmesi çok da zor değil.

  • Meticulous kullanıcısına yanıt

    Henüz değil ama şimdi sayfalarına bakacağım ve oradaki şikayet bölümüne yazacağım.

  • BSG B kullanıcısına yanıt

    Ben de benzer şekilde düşündüm ve 10 dakika sonrasında saati kontrol edip yaklaşık süreyi aklımda tuttum. Şimdi kendi sayfalarına girip oradaki şikayet bölümüne durumu yazacağım.

    Birilerine zarar vererek haz alan züppelere öyle bir iş teslim etmesinler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.