Şimdi Ara

Lastik toka ile saç nasıl toplanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
18.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçım baya uzadı, toplanabilecek kıvamda. Ancak ben daha önce hiç saç uzatmadığım için nasıl olacağını bilmiyorum. Lastik tokam var topluyorum toka düşüyor. Tokayı birkaç kez çevirmek mi gerekiyor?

Lastik Toka ile Saç Nasıl Toplanır

Saçını hızlı ve kolay bir şekilde toplamanın pratik bir yolu lastik tokadır. İşte saçını lastik toka kullanarak toplamak için adım adım bir kılavuz:

1. Saçını tara: Karışmaları gidermek için önce saçını iyice tara.
    2. Saçını istediğin şekilde topla: Saçını at kuyruğu, topuz veya dağınık topuz gibi istediğin şekilde topla.
    3. Lastik tokayı saçının etrafına geçir: Lastik tokayı saçının topladığın kısmının tabanına yerleştir ve iki ucunu tut.
    4. Tokayı birkaç kez çevir: Tokanın uçlarını saçının etrafına sıkıca birkaç kez çevir.
    5. Tokayı sonlandırdığında ucundan geçir: Tokanın uçlarını birlikte tut ve tokayı sonlandırdığın yerden geçir.
    6. Tokanın gevşek uçlarını sıkıca çek: Tokanın gevşek uçlarını sıkıca aşağı çekerek tokayı saçında sabitle.
    7. Saçını istediğin gibi ayarla: Topuzu veya at kuyruğunu istediğin gibi gevşetmek veya sıkılaştırmak için saçını ayarla.

İşte lastik toka ile saçını bağlarken kullanabileceğin bazı ipuçları:

• Daha kalın saçların daha kalın lastik tokalara ihtiyacı olacaktır.
    • Saçını daha sıkı toplamak için tokayı daha fazla çevir.
    • Saçına daha fazla hacim kazandırmak istiyorsan tokayı saçının köklerine yakın bir yere yerleştir.
    • Lastik tokanı daha uzun süre dayanıklı hale getirmek için güneş ışığından ve ısıdan koru.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunu bilen varsa bile utancından buraya yazamaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlara sorsana olum yok mu tanıdığın kız falan
    Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki?
  • ss at anlatayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesnizani -- 1 Temmuz 2016; 20:31:58 >
    'Başkasını ve kendini bilirsen, yüz kere savaşsan tehlikeye düşmezsin; başkasını bilmeyip kendini bilirsen bir kazanır bir kaybedersin; ne kendini ne de başkasını bilmezsen, her savaşta tehlikedesin'.
  • knk tokayı sağ bileğine geçir ondan sonra kafandaki bütün saçları sağ elinle topla bırakma tut öyle, ondan sonra sol elinle tokayı saçına 2-3 kere dola işte
    youtubeye man bun tutorial yazarsan çıkar ödödödödö

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.