Şimdi Ara

GET mi kapıda ödeme mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu satacagım ve sahıbınden sıtesınden 2 ciddi 1 i meçhul bir arkadaş talip.
    birisi get ile kredi kartıyla kesin alacağım diyor get açabilirmisin diye sordu diğeri kapıda ödeme ile satın almak istiyor

telefonum ilanda belirttiğim gibi yalan yanlış yok fakat alıcı üçkağıtçı çıkıp onay vermez ve telefonu cizip,bozup geri yollama riski var sanırım

birde alışverişi onaylarsa kredi kartı ile ödemeyi biz satıcılar taksit halinde felan almıyoruz değilmi,son olarak satıcı için bunlara karşılık ptt kapıda ödeme dahamı güvenli

TRABZONSPOR
  • +1 Aynı konuyu bende merak ediyorum adam benim ürün arızalı yolluyorum bunu göze alarak alacak ama bu adam içiindeki ekranı vs değiştirip 7 gün içinde geri yollarsa ne olacak ? veya anakartını değiştirip yollarsa ?

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • 2013 devrine kadar bu olaya henüz satıcı gözüyle bakılamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • Satıcı için ikiside riskli olabiliyor.Alıcıyı iyi seçmek lazım.Kapıda ödeme tek sıkıntı paranın sana ulaşması geç ve aynı zamanda kesintisi çok diye hatırlıyorum en son bir notebook satmıştım bu şekilde,sorun yaşamamıştım.

GET ise satıcıdan çok alıcı tarafını kolluyor.Yani alıcıyı iyi seçmezsen uğraşırsın.Ürünü iade etmek istese bile sen onay vermedikten sonra para ona gitmez.Bu süreçte hem sen hem o zarar görebilir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.