Şimdi Ara

Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
2
Favori
9.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun uzun atiezmin bireyselciligini deistlerce deizmin neden yayılmak istenen bir şey olamayacağını anlatma gereği duymuyorum sen de bunları biliyor olmalısın ve şuna takıldım.

Bu adam eğer "herkesi müslüman yapacağız, hiç ateist, eşcinsel bırakmayacağız" deseydi o zaman dediğinde haklı olabilirdin. Ki herşeyden önce İslam'da böyle bir olay yok.

İslamiyet tam olarak nasıl yayıldı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 10 Mayıs 2023; 7:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İftiraları at, salla, DH giriş tarihinden karakter analizi yapmaya çalış, ondan sonra ağzının payını alınca özelden numara yolla, tehdit et ama engel yiyen, ceza yiyen, trol olan ben ve benim gibiler  

Neyse ki bunlar çok hafif. Ben DH'de beni Hitler gibi sabun yapmak isteyenlerin gram ceza almadığını gördükten sonra herşeyin olabileceğine kanaat getirdim  

• Saygı göstermek ya da saygı gösteren yok.

Japonlar felaketmi yaşıyor şu an? Yoksa tam aksine asrın şu an en büyük deprem felaketi olan 9,1 lik felaketten bile kurtulmalarımı gerçek olan.

Tanıdığım bütün ateistler ahlaklı insanlar. Ahlaksız eylem yapanını görmedim. Aksi türlüsünü yazınca başımız ağrıyor ne hikmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 10 Mayıs 2023; 10:34:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanoğlu sayısız ana ve ara yola dağılabilir. İnsanları sınıflandırırken gittiği yollan yaptığı eylem uyumlu diye mi bakmak gerekir. Çin de ateist uygurlara yaptıklarına bak. Orası uzun mevzu. Ben ahiret inancı olan bir insanım. Felaketin asılı insanın kendi içindir. Sonsuz hayatını yok etmektir. Sen sadece dünya açısından bakarsan orada da çok büyük sıkıntılar görüyorum şahsen.

Mesela fatiha suresinde yalnız sana ibadet ederiz cümlesi benim dünyamı başıma yıktı. Allah kime ibadet ediyor?

Yaratıcı kısmına bir şey diyemem. Ancak kuranda ki çelişkiler beni şu fikre itti. Bu dünyada ne söylendiyse insanoğlu söyledi, ne yazıldıysa insanoğlu yazdı.

• önce gençlerin neden deizm ateizm benimsediklerini çözsünler. Sözde dini bütün diye devleti yönetip kendi ve yandaş çocukları lüks ve şatafat içinde yaşarken bunların fotoğrafları özelliklede çocuklarının milyonluk araçlar ile hayatlarının yansıdığı bir ortamda herhangi bir ürüne (elektronik, araba aklınıza ne gelirse) ulaşamayan gençlerin bunları görüp de tepkisiz kalmasını beklemiyorsunuz herhâlde.

• Beni forumdan bir çoğunuz tanır, 20 yıldır bu foruma üyeyim, forumun bir çok bölümünde aktif olmuşluğum var. Daha önce muhalefet blokunun yanlış hareketlerinden dolayı forumda mhp ve erdoğanı savunduğum oldu. Bu yüzden çok kez hararetli tartışmalar yaşayıp karşılıklı olarak birbirimizi kırdığımız oldu. Bugün gelinen durumda bu seçim Türk milletinin varlık mücadelesi haline gelmiştir. Benim hiç bir siyasi partiden, hiç bir kişiden çıkarım yoktur. Kendi ekmeğini kazanan milliyetçi değerlerini en öne koyan sıradan bir vatandaşım.

Bu seçimde işler değişti. Akp+mhp koalisyonunun suriyeli, afgan ve pakistanlı sığınmacıları geri gönderme gibi bir programı olmaması onları milliyetçiler için asla tercih edilmeyecek bir seçenek haline getirmiştir. Türk devleti pkk terör örgütü dahil bütün terör örgütlerini 100 kere bitirecek gücü kendinde bulabilir ama milyonlarca terörist şehirlerimize yerleşirse bu durumdan kurtulmak belki 50-100 seneye mal olabilir. Muhalefet blokunu beğenmiyor olabilrsiniz ama akp-mhp tekrar hakim güç olursa çok farklı dertlerimiz olacaktır. Milliyetçiler için kadroları ve çalışmaları değerlendirildiğinde, kâr zarar hesabı yapıldığında en isabetli seçim "Mecliste İyi Parti + Başkanlıkta Kemal KILIÇDAROĞLU" şeklinde olacaktır. Sığınmacıları göndermeye yönelik programı olan bir taraf, milliyetçiler için sığınmacıları gönderme programı olmayan tarafa göre daha önceliklidir. Sadece bu durum bütün her şeyi değiştirecek ağırlıktadır.

Kâr zarar hesabı yapmaz, baş başa kalacağımız sıkıntıları görmezsek, muhalefet blokunun sadece kusurlarına bakıp sayın Sinan OĞAN yada Muharrem İNCE'ye falan verirsek çok büyük bir risk almış oluruz.

• Hadi bunları geçtim. Gerçekte arşivlerde mevcut parşomenler, kayıtlar demek yalan değil.

Siz gerçeği biliyor ama bunu inkar etmek yerine, hakaret olarak görüyorsunuz.

Yapılmış işte. İstesende sindiremesenizde bu iş olmuş.

Bunun din ile ilgili olduğunu da düşünmüyorum. Yaradılış itibari ile o tarz işlere eğilimli olanlar, ne kanun ne din ne fıtrat hiç birşeyi takmayarak yaşamlarını sürdürdüler ve halende sürdürüyorlar.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Yalnız sana ibadet ederiz derken, kulun yaratıcıya ibadet etmesi ve onu teklemesi geliyor benim aklıma direkt. Sen ne düşündün ki?

• Tebliğ ile yayıldı. Tabi sosyal medyadaki uydurma hikayeleri okuduğunuz için herkesin kılıç zoruyla müslüman olduğunu sanıyorsunuz :) Öyle olsaydı bütün Osmanlı coğrafyası müslüman olurdu. Gayrimüslim hiçbir millet kalmazdı. Tabi siz bütün Arapları da müslüman sanıyorsunuz bi de o var. Bu konudaki basit denklemleri kendiniz de kurabilirsiniz aslında. Çok düşünme gerektiren bi şey değil. Türklerin de katliamla müslüman olduğuna inanıyorsunuz falan. O yüzden asırlarca İslam'a en büyük hizmeti Türkler yaptı zaten.

İslam'ın nasıl yayıldığı sorusunda samimiysen, Boşnakların nasıl toplu olarak İslam'ı kabul ettiğini, neden Hırvat, Sırp, Yunan ya da Bulgarların olmadığını araştır, sorgula.

Arkadaş beni engellemiş o yüzden yazamadım. Kendisine dünyadaki en büyük katliamları ateistlerin, marksistlerin yaptığını hatırlatabilirsiniz. Sovyetlerden Çin'e, Balkanlardaki komünist, ateist idarelerden Pkk'ya kadar hepsinin ateizm için dinlere karşı mücadele ettiğini, tarihte elerine güç geçtiğinde insanlara nasıl faşist müdahaleler yaptıklarını hatırlatın. İyilik meleği yapmış hepsini :)

" Ama sanki "ateistleri, deistleri, eşcinselleri asacağız, keseceğiz, zorla müslüman yapacağız" demiş gibi algı yapıyorsunuz"

Kendini veya başkasını kandırma, dini referans alan her yönetim şekli eninde sonunda aşırılığa kaçar. İrandan başla tüm müslüman ülkelerde aynı durum var. Recm cezasından tut, dine müslümanlara en ufak bir eleştiri- hakaret değil- sorgusuz sualsiz idam sebebi, herhangi bir hukuk sistemi olmadığı için geri dönüşü de yok. Başı açık sokakta gezmek kırbaç ardından hapis cezası, hindistan, pakistan gibi ülkelerde sokakta başı açık kadınlara toplu taciz kültürü geleneği var. Alkol almanın cezası da idama kadar gidiyor.

Hizbullahın, fatih erbakanın istediği yönetim şekli bu, babası erbakan da aynı kafadaydı. Ömrü boyunca anayasayı değiştirmeye çalıştı, anayasada dini ve inananları koruyan, hakaret edenlere sağlam ceza öngören bir sürü madde var. Amaç ilk 3 maddeyi değiştirmek, vatan umurlarında değil çünkü ümmetçilikten arapçılıktan başka birşey düşündükleri yok. Türk, türkçe kelimeleri bunları çok rahatsız ediyor arap milliyetçisi oldukları için.

• Önce ablasını felaketten kurtarsın. Mirası bölüşürken İslam hukukunu ezdi geçti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Dürüst cevaplar vermek gerekir tarihi kendimize göre egip bükerek doğru sonuçlar çıkararak geleceğe gidemeyiz. Bizim sorunumuz ülke olarak budur. Herkes tarihi kendine göre yontuyor. Evvela bunu kabul etmemiz gerek yoksa sen haklı çıktın ben haklı çıktım diyerek horoz dövüşü yaparız.

İslamiyetin güzellikle tebliğler görerek göstererek yayılmadığını kim iddia edebilir. Ancak kılıç zoru ile de Müslüman olunduğunu neden gözden kaçırmaya çalışıyorsun.

Burada uzun uzun tarihi anlatamayacağım ki benim işim de değil katlarca kez fazlası zaten açık kaynaklarda var. Şunu artık milletçe toplum olarak kabul edelim. Tarihi yorumlarken objektif olalım ve lütfen tarihi kendimize göre cevirmeyelim.

Bir toplumun din değiştirmesinde en etkili unsur güç dengeleridir. Gücün yeterse kendi dinin hakim olur yetmezse yetenin dinine tabii olursun. Ufak bir topluluksan egemen bir yerden destek alırsın. Çoğu kez siyasal olarak mecbur kaldığın için de din değiştirilir. Her ne olursa olsun kılıç ile din değiştirmenin de içinde olduğu güç dengeleri önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 10 Mayıs 2023; 16:16:19 >

• Cerade kullanıcısına yanıt

Doktor, psikiyatr, psikolog, biyolog felan kısacası konu uzmanı değilseniz o halde ya kaynak göstereceksiniz ya da çenenizi kapatmayı öğreneceksiniz. Bilim literatüründe cinsel yönelimler hastalık ya da bozukluk olarak geçmez, doğaldır ve doğuştandır. Nokta. Aksini ispatlamak istiyorsanız gider tıp fakültesini bitirir üstüne de psikiyatri uzmanlığınızı yapar, makalenizi yayınlatabiliyorsanız yayınlatır tüm bilim alemine kanıtlarsınız, eğer yapabiliyorsanız. Öyle iddia ettiğin gibi de sonradan ortaya çıkan birşey felan değil bu. Canı sıkılıyor bugün de gay olayım demiyor kimse. Cinsel kimliğini bastırmıştır, zaman içerisinde kabullenmiştir o ayrı. Ama her eşcinsel birey doğuştan eşcinseldir.

Tutturmuşsunuz bir pedofilidir zoofilidir gidiyor. Yahu iki yetişkin bireyin kendi özgür rızalarıyla cinsel ya da romantik fark etmez bir ilişki kurmaları ile, reşit olmayan rıza veremeyen ve sonucunda psikolojik/fizyolojik zarar gören çocuklarla bebeklerle ilişkiye girilmesini nasıl bir tutabiliyorsunuz? Hayvanlar hakeza. Bunlar hastalıktır sebebi de bellidir. Kendi iradesiyle kendi isteklerine göre hareket eden bireyler ile asla aynı kefeye koyulamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 10 Mayıs 2023; 17:4:1 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.