Şimdi Ara

Yapı Kredi Bankası Geri ödemesiz 20.000 TL avans fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
9.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YAPI KREDİ BANKASI

Geri ödemesiz 20.000 TL almak için bankaya gitmeye, uzun kuyruklar beklemeye gerek yok. İnternetten hızlı ve kolay başvuru yaparak 20.000 TL nakitinizi alabilirsiniz. İlk adım Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirmek ve ilk kez Yapı Kredili olmak.

Yapı Kredili olmak için ikinci adım, uygulamada "Yapı Kredi Müşterisi Ol" menüsüne tıklamak ve bu esnada "AVANS20BIN" kodunu girmek. Ardından Yapı Kredi görüntülü işlem asistanlarına bağlanarak bilgilerinizi doğrulayabilir, işlemlere devam edebilirsiniz. Bunu ve diğer tüm bankacılık işlemlerini 08.00 ila 01.00 saatleri arasında istediğiniz yerden yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Geri ödemesiz 20.000 TL avans fırsatı!
    Yapı Kredi Bankası Geri ödemesiz 20.000 TL avans fırsatı!mynet finans
    Geri ödemesiz 20.000 TL avans fırsatı! Bankaya gitmeden kolay ve hızlı başvuru...
    https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/geri-odemesiz-20-000-tl-avans-firsati-bankaya-gitmeden-kolay-ve-hizli-basvuru/498134/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 5 Mart 2025; 11:19:6 >

• _____________________________
    “Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir”

• Hem müşteri olucan, hem kredi kartı çıkıcak, hem kredin onaylanıcak. Zeki Müren de bizi görecek. Sonra 20.000

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    • Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra 31 Mart 2025 tarihine kadar en az 30.000 TL tutarında Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanılması ve ödülün yatırılabilmesi için bu tarihe kadar kredi kartının açılması gerekmektedir.

• 20.000 TL ödül tutarı müşterinin yeni açtığı kredi kartına artı bakiye olarak yüklenecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_54868553/tm.htm
  • şikayetvar şikayet ile kaynıyor.

Ben denedim, vermediler😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : Jeopol
  • kredi kartı ve kredi onaylama politikası nasıl bu bankanın?

• Klasik Türk bankası taktikleri, o kredi ya da kredi kartından birini mutlaka onaylamaz. 1650 puanla kredi kartı alamamıştım zamanında, borç limit oranım iyidi, gelir 4X olayından etkilenmemek için yüksek girmeme rağmen vermediler. Kısaca çöp kampanya

30k 12 ay toplam geri ödeme 46k. Verdikleri 20k'nın 16'sını geri aldılar bile. %5,59 faiz.. Komedi.

Bu kampanyanın diğer bankaların 0 faizli kredilerine göre ne avantajı var? Müşteri olmamızı istiyorsa kesenin ağzını açıcak böyle çakallıklara gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

gir o zaman görürsün nasıl bir banka olduğunu 

Ben zaten müşterisiyim. Dolayısıyla kampanyadan faydalanamıyorum. Eskiden daha aktif kullanıyordum, taksit kampanyaları mevcuttu ama artık hiçbir yerde taksit yapmıyor neredeyse. O yüzden kullanmıyorum artık. Hiçbir artısı yok neredeyse ama bu kampanya kötü gelmemişti bana.

http://forum.donanimhaber.com/m_54868553/tm.htm
  • %90 olacaklar
    önce bankaya üyelik olacak banka kartı ve kredi kartı cıkacak sonra puan düşük deyip vermeyecekler

acıklamada böyle baslıyor zaten
    "AVANS20BIN" koduyla Yapı Kredi Mobil’den müşteri ol, kredi kartını al, 30.000₺ kredi kullan, 20.000₺ bakiye kazan!
    • Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel ihtiyaç kredisi ve kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecektir.Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra 31 Mart 2025 tarihine kadar en az 30.000 TL tutarında Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanılması ve ödülün yatırılabilmesi için bu tarihe kadar kredi kartının açılması gerekmektedir.

Kredi başvuruları, bankamız kredi politikaları çerçevesinde değerlendirilmekte olup uygun bulunması durumunda kullandırım yapılır. Kredi başvurularınızı değerlendirirken, KKB skoru, gelir bilgisi, demografik özellikler ve borçluluk durumu gibi kriterler dikkate alınır. Faiz oranlarımız; müşteri profili, kredi tutarı ve vadesine göre değişiklik gösterebilir. Başvurular olumsuz sonuçlanabilir veya talep edilenin altında bir limit ile onaylanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 7 Mart 2025; 16:12:53 >

• Bu şartları sağlayabilen oldu mu çok merak ediyorum. Burada bir kurnazlık var gibi geliyor. Üye olduktan sonra kredi de vermiyor, kredi kartına da onay vermiyor.
    Ne güzel iş hesabı sileceğim en kısa zamanda

Koç boşa kurşun atmaz. İşini bilir.

Mevcut müşteriye doğru düzgün puan kampanyası yapmayan banka yeni müşteriye mi kolay şartlar sağlayacak?

3 yada 6 ay seçenekleri varmı acaba

Siz yenisiniz galiba. Mevcut müşteri zaten cepte önemli olan yeni müşteri kazanmak.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.