Şimdi Ara

Yapı Kredi Bankası Otomatik Ödeme Talimatı 100 liraya varan puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
6
Favori
1.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/185351

    11 Temmuz - 10 Ağustos 2020 tarihleri arasında, müşterilerimizin bireysel vadesiz mevduat TL hesabından veya bireysel ya da World Business kredi kartından verecekleri; İlk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.
    Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Temmuz - 10 Eylül 2020 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.
    Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Eylül 2020 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanların yansıtılması 2 iş günü kadar sürebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 6 ay öncekiler bitti. Tekrar verebilşiyor muyum iptal etsem?
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    iptal edip en az 6 ay yapı kredi de olmaması gerekiyor talimatların.dönüşümlü olarak 2 yıldır böyle yapıyorum.6 ay başka bankada 6 ay yapı kredide.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess'de 6 ay otomatik ödeme talimatı vermiştim. İptal ettim. Şimdi Yapı Kredide vereceğim fakat fatura başı 2şer TL gibi bir ücret kesiyor. Normal midir bu durum? Kredi kartı ile talimat vermek istiyorum bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smartboy.34 S kullanıcısına yanıt
    Axess'te faiz işliyor Yapıkredi'de yok. Bir önceki kampanyada 3 talimat vermiştim, Elektrik için 6 ay süre dolmasına 1 hafta mı ne varmış, puan eksik yaktı. Tam 6 ay süre geçtiğine emin olduğunuz talimatı verin.
  • Evet hocam Yapı Kredide faiz olayının olmaması güzel. Bahsetmiş olduğum yaklaşık 2şer TL lik işlem masrafı hakkında bilginiz var mı? Tek seferlik bir ücret mıdır acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kredi kartından verilen otomatik ödeme talimatlarında TREPAŞ, TURKCELL ENERJİ ELEKTRİK, Limak Uludağ, Aydem Epsaş, Gediz Elektrik, Millenicom Telekom, Akedaş Elektrik, Gazdaş Trakya Doğalgaz, Turknet kurumlarından işlem masrafı alınmaktadır."
    "0 - 75 TL arası anlaşmalı kurum fatura ödemeleri 2 TL ,75,01 TL ve üzeri anlaşmalı kurum fatura ödemeleri 2,5 TL alınmaktadır."

    Diğer kurumlardan alınmıyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.