Bildirim
geri ödemeli kredi hakkında?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hemen keserler bence, kesme konusunda çok hızlılar çünkü.
mesela öğrenciliğin bitince ailenden sağlık sigortasından filan yararlanamıyosun, mezun olduğunun ertesi günü hasta olursa o kesilmiş oluyor, çat diye.
o değil de geri ödücez faiziyle başvurduk, bize kredi vermediler lan hala anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: mcardle
mesela öğrenciliğin bitince ailenden sağlık sigortasından filan yararlanamıyosun, mezun olduğunun ertesi günü hasta olursa o kesilmiş oluyor, çat diye.
o değil de geri ödücez faiziyle başvurduk, bize kredi vermediler lan hala anlamadım.
1.sınıf mısın? Ciddi soruyorum dalga değil bak :) -
kardeşim bence geri ödemeli alma ya.hazır parayı yemek kolay oluyor ama ödemeye gelince çok zor ya -
quote:
Orijinalden alıntı: andaceyi
quote:
o değil de geri ödücez faiziyle başvurduk, bize kredi vermediler lan hala anlamadım.
1.sınıf mısın? Ciddi soruyorum dalga değil bak :)
yok şuan 3. sınıfım, 1. sınıfta başvurdum. Geri ödemeli olduğu için herkese veriyolar, böyle biliyoduk, başvurduğu halde kredi alamayan benden başka kimse görmedim
edit: almadığım için mutluyum, öğrenci adama güzel para gibi geliyo başvururken filan hoşuna gidiyo başta, mantıklı düşününce gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 16 Ekim 2011; 4:20:55 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: andaceyi
quote:
1.sınıf mısın? Ciddi soruyorum dalga değil bak :)
yok şuan 3. sınıfım, 1. sınıfta başvurdum. Geri ödemeli olduğu için herkese veriyolar, böyle biliyoduk, başvurduğu halde kredi alamayan benden başka kimse görmedim
edit: almadığım için mutluyum, öğrenci adama güzel para gibi geliyo başvururken filan hoşuna gidiyo başta, mantıklı düşününce gerek yok.
Salla o zaman almadığın iyi olmuş hocam :) Biz alıştık bol paraya elimize geçeni harcamaya başladık :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X