Şimdi Ara

Geri görüş kamerası tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
43.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Dikiz aynasına takılanlara bakın.

Hocam onlar mevcut dikiz aynama mı takılıyor? Montajı nasıl bilmiyorum

Edit: hocam şimdi baktım da mevcut aynanın üstüne onların gönderdiği aynayı klipsleri yardımıyla takıyormuşuz. Çok mantıklı geldi, bu daha iyi olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 31 Ocak 2017; 21:27:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam fotoğraf görünmüyor.

Eklemeyi unutmuşum hocam özür dilerim

Geri görüş kamerası tavsiye

HB' den 15 liraya alıp 150 liraya satmıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

quote:

hala mevcut :)) .
    100 tl ye satılık ..

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

quote:

quote:

quote:

100 tl ye satılık ..

Bu cihazın görüntü kalitesi nasıl? Güzel bi kamera alsam kaliteli bir görüntü elde edebilir miyim?

• Böyle bi monitör işimi görür mü arkadaşlar?

quote:

quote:

quote:

quote:

100 tl ye satılık ..

Bu cihazın görüntü kalitesi nasıl? Güzel bi kamera alsam kaliteli bir görüntü elde edebilir miyim?

kendisinde zaten kamera var. lcd nin kalitesi gayet güzel kullanışlı piksel sayısı iyidir. kamerasıda güzel çekiyor. youtube ta flip up rear view diye aratınız.

Chris Baldwinyoutube
    4.3" Flip Up Reversing Camera Monitor
    https://www.youtube.com/watch?v=P-t4N-8oDA4

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

100 tl ye satılık ..

kendisinde zaten kamera var. lcd nin kalitesi gayet güzel kullanışlı piksel sayısı iyidir. kamerasıda güzel çekiyor. youtube ta flip up rear view diye aratınız.

Chris Baldwinyoutube
    4.3" Flip Up Reversing Camera Monitor
    https://www.youtube.com/watch?v=P-t4N-8oDA4

Hocam şimdi bakıyorum da bu monitörü kullanarak yanına farklı kameralar koyarak satıyorlar. Kötü kamera koyuyor 150 yazıyor, iyi kamera koyuyor 250 yazıyor. Ben de ordaki kameralara güvenemediğim için bu monitörü ayrı alıp yanına da kamerayı ayrı seçip kendim kombin yapmak istiyorum. 200 civarına geliyor bu şekilde. Monitör 85-105 arası değişiyor. Sonuçta tüm bağlantı kabloları kamera ve monitörde kutu içerisinde geliyor. 50 lira da bağlantı ücreti verip aksesuarcıda halledecem mecburen

• Kamera ccd olsun karanlıkta iyi iş görüyor.
    Ekran olarak 5" Av-in girişli navigasyon ve 5" dikiz aynası kullandım. Navigasyon daha iyi görüntü veriyor. Ama extra yer kaplamasın dersen şu dikiz aynasını tavsiye ederim. Çift girişli olduğundan ön kamera bile takabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Kamera ccd olsun karanlıkta iyi iş görüyor.
    Ekran olarak 5" Av-in girişli navigasyon ve 5" dikiz aynası kullandım. Navigasyon daha iyi görüntü veriyor. Ama extra yer kaplamasın dersen şu dikiz aynasını tavsiye ederim. Çift girişli olduğundan ön kamera bile takabilirsin.

www.hepsiburada.com
    Modacar Geri Görüş Kamera 340015 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/modacar-geri-gorus-kamera-340015-p-OTM340015

www.hepsiburada.com
    Opax M-3005 Renkli Tft Lcd Katlanabilir Araç Monitörü 4.3 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/opax-m-3005-renkli-tft-lcd-katlanabilir-arac-monitoru-43-inch-p-OTOPAXM-3005?magaza=Opax
    Güvenlik

Hocam şöyle bi kombin yapmayı düşündüm ama sizce nasıl olur? Aksesuarcılar bu kameraların su alacağını söyleyip duruyor da anlam veremedim. Trafikte bakıyorum tüm araçlarda var nerdeyse. Bu ikisini alsam güzel bi görüntü elde edebilir miyim? Ben özellikle akşam görüşünü merak ediyorum

• Ben şu kameradan aldım gayet de iyi görüntü zaten ekranların çözünürlükleri düşük olduğu için çok kaliteli bir kamera almaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert05 -- 4 Şubat 2017; 22:11:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mert05 kullanıcısına yanıt
    Gece nasıl hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert05 -- 4 Şubat 2017; 23:56:58 >
  • Hocam aynalı modellerde 7 inch full diye satılanlar var çek ve puan ile 200 e alınabiliyor. Müzik ve film oynatabiliyormuş bende ona yoğunlaştım montaj için işi bilen bir usta bulursam şansımı deneyeceğim.

urun.n11.com
    Geri Görüş Kamera Seti 7 " Dokunmatik Ayna Monitör+ Hd Kamera - n11.com
    http://urun.n11.com/park-sensoru/geri-gorus-kamera-seti-7-ayna-monitor-hd-kamera-P42105582

• mert05 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.. Görüntü gayet yeterli görünüyor gece karanlığında bile

Orijinalden alıntı: mltya44

Hocam aynalı modellerde 7 inch full diye satılanlar var çek ve puan ile 200 e alınabiliyor. Müzik ve film oynatabiliyormuş bende ona yoğunlaştım montaj için işi bilen bir usta bulursam şansımı deneyeceğim.

urun.n11.com
    Geri Görüş Kamera Seti 7 " Dokunmatik Ayna Monitör+ Hd Kamera - n11.com
    http://urun.n11.com/park-sensoru/geri-gorus-kamera-seti-7-ayna-monitor-hd-kamera-P42105582

Park sensörü ve oto aksesuar işi yapan yerlere sor hocam. 70-100 lira arası dediler hep. Ama benim sürekli gittiğim aksesuarcı var ona yaptıracam 50 liraya. Onda da tek çeşit monitörlü ve tek çeşit aynalı olan var. Monitöre 250, ayna olana 350 diyor ama taksit falan olayı yok. Nakit çalışıyor. Bu da bana gelmiyor. Ben kendim alıp ona montaj yaptıracam

• Hocam internetten almak bana daha cazip geliyor esnaf arkadaşlar eline düşürdü mü affetmiyor sağolsunlar. Verdiğim linkteki benim için yeterli yorumları da güzel. Keşke elim yatkın olsa da kendim yapsam. Astra sedan aldım araba büyük geliyor, bir ay oldu park ederken çok zorlanıyorum. Sokak dar arabalar arasında 20 25 cm boşluk anca var mecbur bir şekilde halledeceğim

• Hocam elim hiç yatkın değil yapayım derken elimdekini de bozmaktan korkuyorum. Güvenilir bir usta bulsam el emeği neyse vermeye razıyım. 60 ile 80 lira arasında taktırılıyormuş çok olsun 100 olsun yeterki temiz iş yapsın.

Orijinalden alıntı: mltya44

Hocam internetten almak bana daha cazip geliyor esnaf arkadaşlar eline düşürdü mü affetmiyor sağolsunlar. Verdiğim linkteki benim için yeterli yorumları da güzel. Keşke elim yatkın olsa da kendim yapsam. Astra sedan aldım araba büyük geliyor, bir ay oldu park ederken çok zorlanıyorum. Sokak dar arabalar arasında 20 25 cm boşluk anca var mecbur bir şekilde halledeceğim

Evet ben de o yüzden internetten kamera ve monitör ü ayrı ayrı alacam. Ben de Laguna aldım. Araba gemi gibi. Cam filminden dolayı gece zorlandığım oluyor. Aynalar da Karartmalı galiba onun da etkisi var. Gece nerdeyse hiç göremiyorum. Ben yine park sensörü sayesinde bi şekilde yapıyorum da babam çok zorlanıyor. Böyle bişey istedi. Araştırdım hem de açılıp kapanan monitör alacam, bir de kamera alınca tamamdır. İnternetten alınca taksit yapma şansım da var. 3-4 taksitle alırım artık

• Ben 2008 cliodan geçtim çok fark etti yerde dar olunca inip bakıyorum mecbur. Aslında 1300 verip multimedya taktirip kurtulmak var ama sürekli yeni şeyler çıkıyor bugün verip altı ay sonra pişman olmak istemiyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.