Şimdi Ara

Geri görüş kamerası tavsiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
43.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu ürün işi mi görür mü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: damdakiayi

https://m.n11.com/bestar-be-5dk-5-inc-dikiz-ayna-monitor-ve-arka-gorus-kamerasi-P206521448?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIrozDkcCz3AIVQsYYCh058AGSEAQYBCABEgJFsPD_BwE&gclsrc=aw.ds

Bu ürün işi mi görür mü acaba?
    Götürür ama kamerayı tampon bir. Şekilde tutturman lazım. Benim verdiğim linkteki ürünler birebir uyumlu orjinalliği bozmayan ürünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Götürür ama kamerayı tampon bir. Şekilde tutturman lazım. Benim verdiğim linkteki ürünler birebir uyumlu orjinalliği bozmayan ürünler.

Alıntıları Göster
    Sizin dediğiniz ürünleri alsam bana kaç gün ulaşır?
    Daha önce hiç yurt dışı alışverişim olmadı.

Orijinalden alıntı: damdakiayi

Sizin dediğiniz ürünleri alsam bana kaç gün ulaşır?
    Daha önce hiç yurt dışı alışverişim olmadı.

Alıntıları Göster
    Benim arkadaşım için aldım ortalama 25 günde geldi.
    Dikiz aynası şeklinde olanı tavsiye etmiyorum. Ben epey kullandım. Ancak bunların hepsi 4.3 yada 5 inç olduğundan ve ekran teknolojisinden dolayı parlama yapıyor ve ekranı görmek için eğilip bükülüyorsunuz. Çünkü ayna aynı anda geri camını gösteriyor ve parlıyor. Ben masraf yapmamak adına dikiz in içini açtım ve içindeki ekranı aldım. Ekranın dışına kendim bir kasa yaptım mukavva dan. Sonra telefon tutucu lar gibi mıknatıs olayı ile orjinal dikiz in sol tarafına ön cama taktım ve görüntü yansımadığı için gayet güzel görüntü alıyorum. Ayrıca dikiz ile ekran yan yana olduğu için daha hakim oluyorsun. İsterseniz resim atabilirim. Mukavva dan olduğu için şuan biraz dandik oldu :) Ama proje aşamasında şuan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • urun.n11.com
    Araç Monitör 3.5 Kamera Geri Görüş Set Harward Hr-gm36 - n11.com
    https://urun.n11.com/tv-ve-monitor/arac-monitor-35-kamera-geri-gorus-harward-hr-gm36-P262290107

2010 model fiat fiorino aracıma almak istiyorum. ürün hakkında yorum bulamadım.

aynaya takılan monitör istemiyorum. çok özellikli ürüne de gerek yok. sadece arka kamera yeter.

değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• 2017 model egea aracıma geri görüş kamerası alacağım. Hangisini önerirsiniz?

https://www.hepsiburada.com/kalite-4-3-inc-ekran-4-led-gece-goruslu-geri-vites-kamera-seti-p-HBCV0000407NON?magaza=ucuzcu-market

Bu iş görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 18 Haziran 2023; 19:2:29 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.