Şimdi Ara

Gereken yapıldı savcılığa verildi dilekçe !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Gereken yapıldı savcılığa verildi dilekçe !!!

Gereken yapıldı savcılığa verildi dilekçe !!!

alıntıdır helal olsun adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir olay ama yazan şahsın üslubunu hiç beğenmedim,anlatım bozukluğu,yazım hatası,anlam tutarsızlığı herşey mevcut.Bu dilekçeyi okuyacak memura Allah kolaylık versin diyorum :)
    Resmi belgeden çok msn üslubuyla yazılmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Güzel bir olay ama yazan şahsın üslubunu hiç beğenmedim,anlatım bozukluğu,yazım hatası,anlam tutarsızlığı herşey mevcut.Bu dilekçeyi okuyacak memura Allah kolaylık versin diyorum :)

Ülkemizde resmi dairelerde genelde kabul gören dilekçe türkçe anlamlı karakterle yazılmak zorunda ben de çok zaman evvel bir telefon almıştım noterden satış almıştım orjinalinde alcatel one touch max db olan telefon alkatel van taç meks dibi olarak yazılmıştı çok gülmüştüm ama malesef öyle ...

bu arada inşallah çezasını bulur ben soyulmanın ne olduğunu iyi bilirim... geçmiş olsun...

• takipteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Güzel bir olay ama yazan şahsın üslubunu hiç beğenmedim,anlatım bozukluğu,yazım hatası,anlam tutarsızlığı herşey mevcut.Bu dilekçeyi okuyacak memura Allah kolaylık versin diyorum :)

Ülkemizde resmi dairelerde genelde kabul gören dilekçe türkçe anlamlı karakterle yazılmak zorunda ben de çok zaman evvel bir telefon almıştım noterden satış almıştım orjinalinde alcatel one touch max db olan telefon alkatel van taç meks dibi olarak yazılmıştı çok gülmüştüm ama malesef öyle ...

bu arada inşallah çezasını bulur ben soyulmanın ne olduğunu iyi bilirim... geçmiş olsun...

öyle olması lazim atabiki . türçede olmayan bir harfle mi satış sözleşmesi yapacaktın . bide malesef demişsin . avrupanın ilmine özenelim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

öyle olması lazim atabiki . türçede olmayan bir harfle mi satış sözleşmesi yapacaktın . bide malesef demişsin . avrupanın ilmine özenelim sadece

Marka neyse odur, değiştirmek çok saçma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu takip. Gelişmelerden haberdar olan yazsın arkadaşlar.
  • quote:

Resmi dilekçelerde yabancı kelimeler okunduğu gibi yazılabilir bunda herhangi bir yazım veya üslup hatası yok dostum :)
  • Takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu bu olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.