Şimdi Ara

Gerçeklerle Savaşmak Yerine Onları Kabullenmeye Karar Verdim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
11
Favori
7.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

EyvAllah reyiz anlamadim ama benim icin nefes tuketiyorsun Allah razi olsun

Alıntıları Göster
    Yani bu yasadigin kotu durumlar sana bir ceza değil. Ceza da ödülde obur tarafta :) demek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Onlar dediğin kişilere senin bir huyunu değiştircek önemi vermemelisin. Çok zeki olmayan milyonlarca insan var gir YouTube a saçma sapan kanallara bi şükür duası edersin. Önemli olan özelliğinin olması değil insanın, bir amacı olması, bir hakikata inanması, inanca bağlanması bence...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Gercek sandigin seyler yasadigin olaylara yaptigin yorumlardir ve senin dusuncelerindir bunlar yorumlamana gore degisir. Insani mutlu yapanda hayati zehir edende senin olaylari yorumlamandir.

Kabullenmek ise icine girilen istenmeyen girdaptan cikmanin anayoludur. Kabullenmek yenilmek demek degildir, yanlislari duzeltmek adina atilan ilk adimdir. Bu sebeple versigin savasta simdiye dek kilicsizdin artik eline kilic almis oldun ve o kilici kullanma kabiliyetinle kendini degerli hissetmenin yolunu bulacaksin. Sen degersiz olduguna kendini inandirmissan beynin bunun dogrulugunu ispatlamak adina elinden gelen herseyi yapacaktir.

Ama dedigim gibi kaybettim artik dedigin anda tunelden cikis yolunun isigini gormussun, dogru yokda ilerleyerek o karanliktan cikmak sana kalmis. Soyleyeceklerim
    simdilik bu kadar, kendine inan.
    Bilmiyorum reyiz

Kafam da durdu bügun ne demek istediğinizi anlayamiyorum

Tek bildigim su ki ben ozel biri degilim
    Mutlu olmayi hak etmiyorum
    İstedigim seyleri insanlari hak etmiyorum

Kendimden cikip Objektif bakacak olursam örneğin rey gibi bir kiz benim olmamali aga bu acik ve net davul bile dengi dengine demisler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Yani bu yasadigin kotu durumlar sana bir ceza değil. Ceza da ödülde obur tarafta :) demek istedim.

Alıntıları Göster
    Reis obur tarafta benim agzima edecekler yav

Hani bi ara sey diyorlardi bu dunyada cektiklerimiz otede gunahlarimizdan mahsup edilecekmis

O yok mu yani

O olsa gene iyi biraz gunah atardim ben zira Allah var cok çektim 12 senedir

• quote:

Alıntıları Göster

Ozel mesaj atabilirsin. Sikildikca yazmak iatersen wp mide verebilirim

• quote:

Alıntıları Göster

Ozel mesaj da atabilirsin konusuruk.

• quote:

Orijinalden alıntı: PC Meraklısı Görkem

Onlar dediğin kişilere senin bir huyunu değiştircek önemi vermemelisin. Çok zeki olmayan milyonlarca insan var gir YouTube a saçma sapan kanallara bi şükür duası edersin. Önemli olan özelliğinin olması değil insanın, bir amacı olması, bir hakikata inanması, inanca bağlanması bence...
    Aynen iste demek istedigim de o

Hani o asagiladigin tiplemeler var ya

Onlarin alayi> hamza5806

Malesef gercek bu reyiz icimde bi cevher olsa cikartip ispatlardim demek ki yok

Kimseyi aşağılamadımki ben :) sadece insanlara verdiğin değeri azaltmanı tavsiye ettim. Cevherle alakası yok bir amacının olmasının elin ayağın tutuyor aklın çalışıyorsa, temel ihtiyacların karşılanıyorsa tamam. Bir hayalin olursa ve onu gerçekleştirmek istiyorsan çalışman gerekli. Üstün zeka falan değil. Sen ihtiyacın olan şeyin zeka olduğunu sanıyorsun ama senin bilgiye ve farklı bakış açılarına ihtiyacın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Meraklısı Görkem -- 20 Ocak 2020; 0:55:57 >
  • Valla o kisimdan emin degilim. Daha o kadar okumadim.
    Ama şu var. Sen yanlısini anlamis ondan dönmüşsün konu kapanmıştır. Allah tovbeleri cokca kabul eden bagislayandir. Diyor her ceza ayetinden sonra.

Hak etmiyorsan değiş brader karakter olarak huy olarak davranis olarak hak edecek birisi ol. Maddi olarak hak etmiyorum diyorsan. "Rey gibi bir kiz demissin" ben onu tanimiyorum. Mesele maddiyatsa muhtemelen benide sikine takmaz. O yuzden belkide ilgilenmiyorum tanimiyorumdur.

Yani burada sana dil döken her arkadasimizin hepside orta hallidir. Ulasabilecekleri seyleri amac edinmislerdir. Ve bu yuzden mutludurlar. Ulasmayi istedikleri yakin hedefleride vardir. Maddi yada konfor acisindan adim adim ulasmak isterler öyle sürüp gider bu.
    Zaten bisikleti olan araba. Arabasi olan daha iyisini. Daha iyisi olan ozel ucak ister bunun sonu yok. Mutluluk bu işlerde degil. Benim icin cocuguma sarilip uyudugum. Sagligi icin sukrettigim andir.

• Forumda hata veriyor mesaji kirk kere atiyorum.

Valla o kisimdan emin degilim. Daha o kadar okumadim.
    Ama şu var. Sen yanlısini anlamis ondan dönmüşsün konu kapanmıştır. Allah tovbeleri cokca kabul eden bagislayandir. Diyor her ceza ayetinden sonra.

Hak etmiyorsan değiş brader karakter olarak huy olarak davranis olarak hak edecek birisi ol. Maddi olarak hak etmiyorum diyorsan. "Rey gibi bir kiz demissin" ben onu tanimiyorum. Mesele maddiyatsa muhtemelen benide sikine takmaz. O yuzden belkide ilgilenmiyorum tanimiyorumdur.

Yani burada sana dil döken her arkadasimizin hepside orta hallidir. Ulasabilecekleri seyleri amac edinmislerdir. Ve bu yuzden mutludurlar. Ulasmayi istedikleri yakin hedefleride vardir. Maddi yada konfor acisindan adim adim ulasmak isterler öyle sürüp gider bu.
    Zaten bisikleti olan araba. Arabasi olan daha iyisini. Daha iyisi olan ozel ucak ister bunun sonu yok. Mutluluk bu işlerde degil. Benim icin cocuguma sarilip uyudugum. Sagligi icin sukrettigim andir.

• PC Meraklısı Görkem kullanıcısına yanıt
    Ben arkadasi anladigim kadariyla. Youtube yada internetseki deki zengin tiplere (dan brizan. Lemur) imtenme durumu var.

Yav bizdede bi bok yok yanliz degilsin .Ama mutluyuz.

Senin gibi dusunse onlarda mutlu olmaz zaten hayatta. Yasadiklari zorluk yok mu var. Yirmilik disi agrimayan kac insan var mesela.

• quote:

Kimseyi aşağılamadımki ben :) sadece insanlara verdiğin değeri azaltmanı tavsiye ettim. Cevherle alakası yok bir amacının olmasının elin ayağın tutuyor aklın çalışıyorsa, temel ihtiyacların karşılanıyorsa tamam. Bir hayalin olursa ve onu gerçekleştirmek istiyorsan çalışman gerekli. Üstün zeka falan değil. Sen ihtiyacın olan şeyin zeka olduğunu sanıyorsun ama senin bilgiye ve farklı bakış açılarına ihtiyacın var.
    çalışma adına bu dönem iyi iş çıkardım

ama şuan tatildeyim bugün nerdeyse 20 saat uyudum ve kendimi mutlu edebilecek hiçbir şey yapmadım
  • quote:

Valla o kisimdan emin degilim. Daha o kadar okumadim.

bilmiyorum usta şuan hiçbir şey için çabalayasım yok sadece mutluluk getirecek 1 şey istiyorum sadece 1 tane

• quote:

Ben arkadasi anladigim kadariyla. Youtube yada internetseki deki zengin tiplere (dan brizan. Lemur) imtenme durumu var.

Yav bizdede bi bok yok yanliz degilsin .Ama mutluyuz.

Senin gibi dusunse onlarda mutlu olmaz zaten hayatta. Yasadiklari zorluk yok mu var. Yirmilik disi agrimayan kac insan var mesela.
    yok be usta parada pulda gözüm yok

ama elimin altında arabaya binip ormana gidecek kadar bile imkan olmaması beni çok üzüyor

daha bir sürü sorunum var

bu konuyu açma sebebim sonunda işe yaramaz biri olduğumu anlamam zira önceden hep derdim ki benim içimde ne cevherler var ama imkan bulamadığımdan ortaya koyamıyorum

artık biliyorum vasat biriyim
    Tm

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

sıradan olduğunu kabul eden insan özeldir
    yeterince iyi olmadıgını kabul edenlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

yeterince iyi olmadıgını kabul edenlerde

Alıntıları Göster
    özellik mözellik yok kendimizi avutuyoruz
  • quote:

Tm
    noldu?
  • Hocam senin ileride mutluluğa istediğin hayata kavuşacağını hissediyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.