Şimdi Ara

Gerçeklerle Savaşmak Yerine Onları Kabullenmeye Karar Verdim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
11
Favori
7.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Hocam senin ileride mutluluğa istediğin hayata kavuşacağını hissediyorum
    yok reis

mutlak mutluluk benim için olanaksız nedenini söyleyemem ama bu böyle

neden böyle düşündün daha doğrusu hissettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Niye ya bence güzel bir düşünce biçimi.

Tam bu dönemin depresif gençlerine göre işte

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Alıntıları Göster
    zodion

help me my master

I expect more from you
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

zodion

help me my master

I expect more from you

Alıntıları Göster
    İyi biri olman için zarto zurto cibili cibili şak şak şak yapman falan gereken aptal bir dönemdeyiz.Ben yapmak istemem,yaparım.İstemek ne yapacağımı bilmek açısından önemli sadece
  • quote:

İyi biri olman için zarto zurto cibili cibili şak şak şak yapman falan gereken aptal bir dönemdeyiz.Ben yapmak istemem,yaparım.İstemek ne yapacağımı bilmek açısından önemli sadece

Alıntıları Göster
    Kendimi snoketan egitim isteyip alamayan atarli ergen kaylo ren gibi hissettim reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kendimi snoketan egitim isteyip alamayan atarli ergen kaylo ren gibi hissettim reis

Alıntıları Göster
    Snoke yoktur palpatine vardır
  • quote:

Snoke yoktur palpatine vardır

Alıntıları Göster
    Ona suphemiz yok reiz

• quote:

Ona suphemiz yok reiz

Alıntıları Göster
    Adamı harcadılar reyis.Screen time'a yazık.Tek yumruk adam mı oynatıyoruz yıldız savaşı mı veriyoruz belli değil
  • quote:

Adamı harcadılar reyis.Screen time'a yazık.Tek yumruk adam mı oynatıyoruz yıldız savaşı mı veriyoruz belli değil

Alıntıları Göster
    Hic problem degil

Reyizimiz Allah'ın izni forceun gücü ilen 10. Filmde donecek ve galaksiyi karanliga bogacaktir insaAllah

• quote:

Hic problem degil

Reyizimiz Allah'ın izni forceun gücü ilen 10. Filmde donecek ve galaksiyi karanliga bogacaktir insaAllah

Alıntıları Göster
    Denge derler zart derler zurt derler yedirmezler galaksiyi
  • quote:

Denge derler zart derler zurt derler yedirmezler galaksiyi

Alıntıları Göster
    Olsun biz de onlara yedirmiyoruz galakside kolelik kaos dikta her türlü pislik var sayemizde

• quote:

Olsun biz de onlara yedirmiyoruz galakside kolelik kaos dikta her türlü pislik var sayemizde

Alıntıları Göster
    Anakin bebesi neyse de neden mace winduya laf attın reyiz.Adamı bilge diye biliyordum
  • quote:

Anakin bebesi neyse de neden mace winduya laf attın reyiz.Adamı bilge diye biliyordum

Alıntıları Göster
    Usta malın en onde gideni o

Tamamen kas hic beyin yok

Yav onun kibri ve guvensizligi yüzünden konsey anakini dışladi

Ashoka onun kibri yuzunden jediliktan vazgecti

Anakin onun hirsi yüzünden elini kesti palpatinein tarafina gecti

Secilmis olan olarak gordukleri cocugu egitmek istemediler ustune kenobi gibi henüz yeni usta olmus adama verdiler ustune palpatine (yani guvenmedikleri bir politikaci ) cocukla ilgilenirken hiçbir şey yapmadilar

Yoda mal o daha da mal en bilge jedi qui gon adam asiri zeki bir adamdi ama iste asiri zeki olursan yukselemezsin yukseltmezler hayatin kanunu bu

• quote:

Usta malın en onde gideni o

Tamamen kas hic beyin yok

Yav onun kibri ve guvensizligi yüzünden konsey anakini dışladi

Ashoka onun kibri yuzunden jediliktan vazgecti

Anakin onun hirsi yüzünden elini kesti palpatinein tarafina gecti

Secilmis olan olarak gordukleri cocugu egitmek istemediler ustune kenobi gibi henüz yeni usta olmus adama verdiler ustune palpatine (yani guvenmedikleri bir politikaci ) cocukla ilgilenirken hiçbir şey yapmadilar

Yoda mal o daha da mal en bilge jedi qui gon adam asiri zeki bir adamdi ama iste asiri zeki olursan yukselemezsin yukseltmezler hayatin kanunu bu

Alıntıları Göster
    Star wars kadercidir,erekseldir.Yani şöyle olunca böyle yaptı yerine şöyleydi o yüzden böyle yaptı demek daha doğru.Windu olaya erken uyandı.Tarih akıllı adamları affetmez.Bakınız genç osman

• quote:

Star wars kadercidir,erekseldir.Yani şöyle olunca böyle yaptı yerine şöyleydi o yüzden böyle yaptı demek daha doğru.Windu olaya erken uyandı.Tarih akıllı adamları affetmez.Bakınız genç osman

Alıntıları Göster
    Yok be usta youtubeda star wars theory falan izle daha ne malliklari var

Hayvan gibi dogu felsefesi asigi olarak tüm jediler icinde QUİ QON ve kismen obi wan haric bilge kimseyi göremedim

Yoda mesela tam balon klasik budist kuralci daga cekilmis hayati yaşamayan tipik rahip örneği

• quote:

Yok be usta youtubeda star wars theory falan izle daha ne malliklari var

Hayvan gibi dogu felsefesi asigi olarak tüm jediler icinde QUİ QON ve kismen obi wan haric bilge kimseyi göremedim

Yoda mesela tam balon klasik budist kuralci daga cekilmis hayati yaşamayan tipik rahip örneği

Alıntıları Göster
    Qui Qon harbiden wisdom 18 karakter.Umarım hep böyle devam eder
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    O zaman mesele şu da olabilir. Egitim Sistem nde ilkokul ve ortaokul da her cocuk ozeldir muamelesi yanlis uygulanmakta. Bir anket yaptik bu cocuklarin yuzde 90 i ozel yetenekli oldugunu zannediyor. Zannediyor çünkü muamele o.

Yok kardesim degiliz ozel bir yeteneğimiz tabiki yok. Ozel yetenegi olan adam harcanip gitmez. Bokun içine koy ordada önü açılır onun yarar gecer.

Ayni anketde lisede bu deger yuzde 20. :D neden cunku liselere giris sinavi agzina siciyor. Hem aile hem cocuk artik bir hayatinda bir sorun olduguna inaniyor. (Kimse egitimle basaeiyi karistirma demesin artik sorular okudugunu anlama ve mantiga yönelik)
    O yüzde 20 de benim liseye gelen uşaklar. Halbuki onlarda özel degil çünkü okulumun sadece yuzde 10 u iyi üniversiteler kazanabiliyor yada bir alanda başarı gosterebiliyor. Bunu yuzlerine vuruyorum ki ruyadan erken uyansinlar. Ozel olmasa bile çaba ile ekonomik imkanlarini artirsinlar diye. Ki oda yok.

Bugun daha iyisindir. Tahminim. Evde 20 saat uyuyabilmekde ayrica bir mutluluk olmali :) ama deprosyon belirtisi goruyorum sizde. Bence arkadaslarla buluşun sohbet edin bu dueumunuzu anlatin. Hafifler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

O zaman mesele şu da olabilir. Egitim Sistem nde ilkokul ve ortaokul da her cocuk ozeldir muamelesi yanlis uygulanmakta. Bir anket yaptik bu cocuklarin yuzde 90 i ozel yetenekli oldugunu zannediyor. Zannediyor çünkü muamele o.

Yok kardesim degiliz ozel bir yeteneğimiz tabiki yok. Ozel yetenegi olan adam harcanip gitmez. Bokun içine koy ordada önü açılır onun yarar gecer.

Ayni anketde lisede bu deger yuzde 20. :D neden cunku liselere giris sinavi agzina siciyor. Hem aile hem cocuk artik bir hayatinda bir sorun olduguna inaniyor. (Kimse egitimle basaeiyi karistirma demesin artik sorular okudugunu anlama ve mantiga yönelik)
    O yüzde 20 de benim liseye gelen uşaklar. Halbuki onlarda özel degil çünkü okulumun sadece yuzde 10 u iyi üniversiteler kazanabiliyor yada bir alanda başarı gosterebiliyor. Bunu yuzlerine vuruyorum ki ruyadan erken uyansinlar. Ozel olmasa bile çaba ile ekonomik imkanlarini artirsinlar diye. Ki oda yok.

Bugun daha iyisindir. Tahminim. Evde 20 saat uyuyabilmekde ayrica bir mutluluk olmali :) ama deprosyon belirtisi goruyorum sizde. Bence arkadaslarla buluşun sohbet edin bu dueumunuzu anlatin. Hafifler
    Aynen öyle

Fight clubda evde anons yapiyor ya hicbiriniz ozel degilsiniz sadece yasayan organizmalarsiniz diye

Coluk çocuğu kandiriyorlar sen ozelsin diye

Buyuyunce benim gibi hayal kirikligi oluyor

Reyiz arkadaslarim hep şehir dışına kacti bea bugun ne yaparım bilmiyorum

Yine uyurum belki şuan uykum var gene uyuyorum 3 4 saat sonra 2 saat uyanik kalip gene uyuyorum

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bildigin depresyon bu.
    Birseyler yapsan iyi olur. Yasli genc akraba arkadas ziyateri fena olmaz. Yalan gulumsemeler falan da olsa uyumaktan daha iyi gelir.
    Gel pupg atalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Bildigin depresyon bu.
    Birseyler yapsan iyi olur. Yasli genc akraba arkadas ziyateri fena olmaz. Yalan gulumsemeler falan da olsa uyumaktan daha iyi gelir.
    Gel pupg atalim.
    O oyunu beceremiyorum reyiz

Ps4 var mi cod atalım

Bugun ne yapayim sence tek basima disarda

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.