Şimdi Ara

GERÇEKLER&YALANLAR SERİSİ 1:Muslera Dünyanın En İyi 3 Kalecisinden Birisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neverthink diye bir ülke varmış.Bu ülkenin vatandaşlarına göre,bu ülke dünyanın en güzel ülkesiymiş,herşeyin en iyisi burdaymış.Dış güçlerin de işi gücü bu ülkeyi karıştırmakmış.Abartmak konusunda üstlerine yokmuş.Yalanların ve hayallerin,gerçeklerden ziyade para ettiği,karın doyurduğu insanların ülkesinde bu durumdan memnun olmayan bir adam varmış.Ve böyle bir seri yazmaya karar vermiş.Kısa ve öz yazacakmış,çünkü Neverthink te insanlar okumayı sevmezlermiş.Adam bilgisayarı açar ve yazmaya başlar.....

Muslera dünyanın en iyi üç kalecisinden biri,tamam üç değilse de 5 yani,neye göre,hiç öyle hisettim.....Gs tv de bu geyik dönüyordu Muslera için,Foruma girdi ve yine benzer şeyler okudu.İnsanlar ciddi ciddi buna inanıyor gibi,bu olasılık bile derin derin düşündürüyordu .adam pc masasından kalktı ve kendi kendine "Muslera dan iyi en az 20 kaleci sayarım"dedi.

David De Gea
    Stéphane Ruffier
    Steve Mandanda
    Joe Hart
    Pepe Reina
    Diego Lopez
    Roman Weidenfeller
    Victor Valdes
    Thibaut Courtois
    René Adler
    Federico Marchetti
    Salvatore Sirigu
    Samir Handanovič
    Igor Akinfeev
    Hugo Lloris
    Petr Čech 85
    Manuel Neuer
    Iker Casillas
    Gianluigi Buffon

Muslera olsa olsa en fazla 21. olur belki diye geçirdi içinden,maç içinde sürekli uyuyan,uyuduğu bu pozisyonlar genelde golle sonuçlanan,konsantrasyon sorununu hemen her maç yaşayan,bir kaleci olsun,hatalı çıkışları hemen her maç yapsın,senelerdir Neverthink ülkesinde top koştursun,ama bir tane büyük takım Avrupa dan istemesin.Buna rağmen en büyük 3 kaleciden biri sayılsın.......bunları düşünürken iran-nijerya maçını izliyordu,daha fazla dayanamadı ve uykusuna yenik zZzZzZzz....

• Çok yaratıcı bir yazı olmuş tebrik ederim.
  • En iyi 3 kalecisinden biri lafını kim söylüyorsa o kafayı yaşamak isterdim.Bence dünyanın en iyi kalecisi Fernando Muslera.
  • Ok knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera yerine al bunlardan birini, eyvallah da Onur nedir?
  • takmayınız
  • Muslera için bu kadar iddaalı konuşmadım ama de gea, joe hart ve Pepe reina nın yediği golleri yaptığı hataları hiç görmedin sanırım.
    Musleraya maç sırasında uyuyor diyorsan bu adamlar stada bile hiç gelmemiş sayılırlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "2015'in en iyi futbolcuları"
    10 yıl önce açıldı
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • musleradan iyi 19 kaleci yazmışsın 20 değil
  • Muslera şu ana kadar gelmiş geçmiş dünyanın en iyi kalecisi. Eğer muslerayi elestirirsen taşa cevrilirsin mazallah. Hele ki muslera ile onuru ayni paragraf icerisinde yazarsan cehennemin en alt katindan kombine almis olursun.
  • Muslera dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri olmayabilir ancak çok iyi bir kalecidir.
    Bana göre Avrupa'da oynamasa da hala en iyi kaleci Julio Cesar'dır. Inter'deki performansı hala aklımda.
  • okumayın.

• Yeni bir patos doguyor

• Herşeye tamamda Victor Valdes iyi bir kaleci değil. O Defansın arkasında bizim Mert oynasa çok daha az gol yerdi.
  • reina kim ya ? geçmişe bakıyorsak ben oliver kahn diyorum.
  • Victor Valdes i o listeye koymasaydın sana katılırdım
  • yav victor valde o listede nasil olabilir. hayatimda bu kadar kotu kaleci gormedim ben. kisisel fikrim muslere iyi bir kalecidir hele hele valdez'den on kat iyi kalecidir. ciddi diyorum bu kadar kotu kaleci gormedim ben. hep bana geldi bazi maclari ama muslera cok rahat cok cok rahat o listeye girer valdez yerine.

• Muslera'yı dünyanın en koyu fanatik Galatasaraylısı bile dünyanın en iyi 3 kalecisi arasına koymaz. O kadar da değil. Abartmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Muslera yerine al bunlardan birini, eyvallah da Onur nedir?

bu yıl tsl deki en iyi kaleci

bu onur a laf çakan tipler kesin muslera aşığı, tipe bakıp yorum yapıyorlar
  • Bu yazı devam etmeli..

Uyandırın yazarı...

Blog olsa okurum valla..
  • Bu iş matematik değil. Doğrular kişiden kişiye değişebilir. Bana göre dünyanın en iyi kalecilerinden biridir. Galatasaray'da olmasından mutluyum. Gerisi bana göre hikayedir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.