Şimdi Ara

GERÇEKLER&YALANLAR SERİSİ 1:Muslera Dünyanın En İyi 3 Kalecisinden Birisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mantikla (pes fifa) Sabri Dunyada ki en iyi 5 sagbekten biri oluyor.

Tez çürütüldü dagilabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hart i geç sirigu yu geç .hart i taraftar bile yetersiz görüyor.bu sene en az 10 tane hatalı gol yemiştir.

Atleticonun kalecisi 1 numara neuer le beraber.onur da ilk 20 de dir.

Muslera kesinlikle ilk 10 da dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

avrupa'da hatta dunya'da bir kaleci sikintisi var mi? var

avrupa bizim ligimizi ne kadar takip ediyor? hic mac oynamayan salih'i bilecek ve ona 10m € teklif edebilecek kadar takip ediyorlar

muslera'ya herhangi bir teklif var mi? yok.

yan toplarda zayif mi? zayif
    cikislarda %90 ihtimalle hata yapar gol yedirir veya penalti yaptirir mi? yaptirir
    geri paslarda sikinti yasiyor mu? yasiyor

karsi karsiya pozisyonlarda teknigi iyi
    uzaktan sutlarda gol yeme ihtimali zor

benim icin ne cok iyi ne cok kotu bi kaleci, ortalama bir performansi var, abartildigi gibi kimsenin cikarip 20-25 verecegini sanmiyorum. maximum fiyatina biz aldik bence.

Hangi büyük takımın kaleci sıkıntısı var?

atletico madrid
    monaco

2 takim aklima geldi simdi, bakalim herhangi birisinden teklif gelecek mi

everton da sayilabilir

• quote:

quote:

quote:

avrupa bizim ligimizi ne kadar takip ediyor? hic mac oynamayan salih'i bilecek ve ona 10m € teklif edebilecek kadar takip ediyorlar

cikislarda %90 ihtimalle hata yapar gol yedirir veya penalti yaptirir mi? yaptirir

benim icin ne cok iyi ne cok kotu bi kaleci, ortalama bir performansi var, abartildigi gibi kimsenin cikarip 20-25 verecegini sanmiyorum. maximum fiyatina biz aldik bence.

atletico madrid
    monaco

everton da sayilabilir

2 takımın sıkıntısı var diye Avrupa'da hatta Dünya'da kaleci sıkıntısı mı olmuş oluyor? Ki bu takımlarda biri henüz geçen sene Araplara satılmış ve yapılanmaya giden bir takım, diğeri de 3-4 senelik bir yapılanmanın sonucu bu kadar yükselmiş bir takım. Zaten Atletico belki de tekrar anlaşacak Courtois ile belli değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

atletico madrid
    monaco

everton da sayilabilir

2 takımın sıkıntısı var diye Avrupa'da hatta Dünya'da kaleci sıkıntısı mı olmuş oluyor? Ki bu takımlarda biri henüz geçen sene Araplara satılmış ve yapılanmaya giden bir takım, diğeri de 3-4 senelik bir yapılanmanın sonucu bu kadar yükselmiş bir takım. Zaten Atletico belki de tekrar anlaşacak Courtois ile belli değil.

kaleci sikintisi var derken, demek istedigim su

atiyorum su an courtois, neuer gibi isimleri o kaleci sikintisi yok dedigin takimlara koysan, onlarin kalecilerini keser mi? keser.

simdi hem diyorsunuz ki muslera en iyi 10 kaleci icinde, o zaman o kalecilerden hangisini kesebilir? bence hic birini kesemez cunku iyi ama o kadar iyi bi kaleci degil. en iyi 10 kaleci icinde diyosan mantiken atiyorum buyuk liglerde oynayan 20 takimdan en az 11inin kalecisinden iyi olmasi lazim, ama degil.

demek istedigimi anlatabildim mi?

ilk20 ilk30 falan deseniz neyse de 5-10 a girecek kadar iyi bir kaleci degil muslera.

• Daha önceki mesajımda da yazmıştım.

Stéphane Ruffier
    Steve Mandanda
    Pepe Reina
    Igor Akinfeev
    René Adler
    Federico Marchetti
    Victor Valdes
    Salvatore Sirigu

Bunlardan net iyi kaleci Muslera.

Diego Lopez
    Hugo Lloris
    Roman Weidenfeller
    Joe Hart

Bence bunlarla da aynı seviyede ve hatta daha iyi ama bu kişiden kişiye değişebilir tabi.

Yani ilk 5 biraz abartı olsa da ilk 10-12 kaleci arasına rahat girer Muslera.
    @Beamer
  • hocam ben de bu ülke için benzer şeyler zaman zaman düşünüyorum ve saydığınız 20 kalecinin tamamını da yeterince izlemedim... ama mesela Federico Marchetti muslera nın çok gerisinde.. aynı sınıfta bile sayılamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

okumayın.

Okumadım kanka saol

ben de okumayayaım bari.. bakir dimağım hastalık kapar sonra... neme lazım...
  • Petyr Baelish kullanıcısına yanıt
    hocam kabaca soyle bir hesap yap

ingiltere liginden ilk 5 hatta ilk 7 takimin kalecisini kesemez, everton haric

italya ligi ilk 3
    ispanya ligi ilk 3

takimin kalecisini kesemez. daha almanya fransa falan girmedim simdiden 10-12 kaleci oldu.

ha ama su an gondersek daha iyisini de biz alamayiz orda anlasalim.

muslera bana gore asmir begovic, mandanda falan ayarinda bir kaleci.

tekrar soyluyorum, kotu degil ama abartildigi kadar da iyi olmadigini dusunuyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

En iyi 3 kalecisinden biri lafını kim söylüyorsa o kafayı yaşamak isterdim.Bence dünyanın en iyi kalecisi Fernando Muslera.

o kafanın 100 katını yaşamak istiyorsan sizin fernandesçilerle takıl biraz.
  • Listeye bir bakim dedim direk valdesi gordum bakmaya gerek yok dedim ayrica dunyanin en iyi 3. Kalecisi hic kimseye denmez en iyi kaleciside denmez dunyanin en iyilerinden denir, dunyanin en iyi kalecisini neye gore karar verebilirsin ki

• Bana göre Muslera gerçekten çok iyi bir kaleci hele hele Valdesin olduğu listede Muslera kesinlikle olmalı
  • Onur'a laf atan tipler görüyorum. Komikleşmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

En iyi 3 kalecisinden biri lafını kim söylüyorsa o kafayı yaşamak isterdim.Bence dünyanın en iyi kalecisi Fernando Muslera.

Bizde sizin Fernandes'i Avrupa'nın en iyi oyuncusu sanıp 20-25 milyon rakamlar biçtiğiniz kafayı yaşamak istedik ama bir türlü başaramadık.Ne kadar denediysek olmuyor..

18 Milyona transfer oldu zaten bizim biçmemize gerek yok.

• FIFA'nın değerlendirmesine göre sıralıyorsun ya, peki bu da FIFA'nın potansiyel sıralaması:

http://sofifa.com/players/?dir=desc

6. sırada Muslera.

Ayrıca overall sıralamasında ise (En güncel liste)http://sofifa.com/players/?sort=oa

14. sırada Muslera.

Bu arada 10. sıradaki Valdes'ten çok daha iyi bir kalecidir Muslera. Emin ol Türkiye liginde olmasa örnek aldığın FIFA onu ilk 5'e de yerleştirirdi.

• Victor Valdes'den sonrasını okumadım
  • francisco guillermo ochoa.
    bu geceki meksikanın kalecisi. ekle lsiteye kaleci budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLahm

quote:

Her şeye katiliyorum da kardesim Muslera'nin yan toplari kotuyse hangi kalecinin iyi?

Ing. Italya macinda Siriguyu cok dikkatli izledim, Muslera gibi cepheden sutlarda cok iyi, karsi karsiya pozisyon olmadi kiyasliyamiyorum ama yan toplari berbatti. 1-2 kez bosa cikti ondan sinrada hic bir yan topta kaleden acilmadi hep bakti...

Muslera bizde degilde ATM gibi bir takimda olsa emin ol ilk 5 e girer ama ulkenin adi ve futbolu hem degerini hemde klasmanini etkiliyor.

Gunumuzde bir kaleciyi digerlerinden ayiran ve herkesde olmaya ozelligi topu oyuna sokmasi ve isabetli pas atmasi... kisacasi oyun zekasi.. Karsi karsiyalari ve cepheden gelen sutlarda cok iyi, yan toplar fena degil, hatta Muslera geldiginden beri klasik Turk takimi ozelligi olan duran toptan kornerden gol yeme olayi azaldi, burde begenmemezlik yapip yan toplarina laf ediyorlar.

• Olum patos selçuğu bitirdi bu da muslerayı bitirecek. totemci olum bunlar. gizli bir tarikat falan mı a.y. tarafından kurulan
  • Tamam zaman zaman forumdaki tartışmalar sonucu gs'lı arkadaşlar bu tarz kelamlar etmiş olabilirler. Bu konuyu açmak için muslera nın ilk 3 gol yediği maçı beklemende çok ironik olmuş. Muslera nın kalitesini konuşmamıza gerek yok. İlk 3 te olmayabilir ama uzun zamandır gs'ın kaleci arayışına son vermiş olması bile yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.