Şimdi Ara

GERÇEKLER&YALANLAR SERİSİ 1:Muslera Dünyanın En İyi 3 Kalecisinden Birisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: urugakhina

arkadaş bu listeyi hangi oyundan almış acaba

Fifa 2014 hatta ruffier niye var biliyormusun adamın l1de sezonun kalecisi oldu oyunun ut mounda bu sene o yüzden puanu 86 filan oldu o kartında o yüzden

http://www.futhead.com/14/players/gk/all/all/all/all/all/all/all/all/rating/table/

Buradan almış legend oyuncuları silmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

arkadaş bu listeyi hangi oyundan almış acaba

Fifa 2014 hatta ruffier niye var biliyormusun adamın l1de sezonun kalecisi oldu oyunun ut mounda bu sene o yüzden puanu 86 filan oldu o kartında o yüzden

http://www.futhead.com/14/players/gk/all/all/all/all/all/all/all/all/rating/table/

Buradan almış legend oyuncuları silmiş

okullar tatil ya ondan sanırım

• Tüm zamanların en iyi iki kalecisi

Genzo Wakabayashi ve Ken Wakashimazu'dur.

GERÇEKLER&YALANLAR SERİSİ 1:Muslera Dünyanın En İyi 3 Kalecisinden Birisi

GERÇEKLER&YALANLAR SERİSİ 1:Muslera Dünyanın En İyi 3 Kalecisinden Birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

Hart i geç sirigu yu geç .hart i taraftar bile yetersiz görüyor.bu sene en az 10 tane hatalı gol yemiştir.

Atleticonun kalecisi 1 numara neuer le beraber.onur da ilk 20 de dir.

Muslera kesinlikle ilk 10 da dir.

sirigu mükemmel bir kalecidir onu niye geçiyorsun. İlk 5 yapsam sirigu'yu yine koyarım.
  • Türklerin abartma huyu konusunda haklısın ama listeye victor valdes, reina, Lopez filan yazmayaydin iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne diyon la değişik?
  • Şu listede Muslera'dan bariz iyi bulduğum çok az kaleci var. Valdes'i, beğenilmeyen Hart'ı, saydığın negatif özelliklerin hepsine sahip Mandanda'yı, milli takımına zorla giren Ruffier'i, yetersizliği sebebiyle gönderilip, yerine listede olmayan kaleci aldırılan Reina'yı, ne idüğü belirsiz Marchetti'yi, çok kısa bir süre parlayıp, aynı hızda düşüş yaşayan ve unutulan Akinfeev'i, bir maçta 9 gol yiyebilen Adler'i, Muslera'dan asla üstün olduğunu düşünmediğim Handanovic, Sirigu ve Weidenfeller'i yazarak beni anca güldürdün, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

Şu listede Muslera'dan bariz iyi bulduğum çok az kaleci var. Valdes'i, beğenilmeyen Hart'ı, saydığın negatif özelliklerin hepsine sahip Mandanda'yı, milli takımına zorla giren Ruffier'i, yetersizliği sebebiyle gönderilip, yerine listede olmayan kaleci aldırılan Reina'yı, ne idüğü belirsiz Marchetti'yi, çok kısa bir süre parlayıp, aynı hızda düşüş yaşayan ve unutulan Akinfeev'i, bir maçta 9 gol yiyebilen Adler'i, Muslera'dan asla üstün olduğunu düşünmediğim Handanovic, Sirigu ve Weidenfeller'i yazarak beni anca güldürdün, teşekkürler.

• akinfeevden sonrasını okumadım daha saatte 1cm hızla ilerleyen topu ellerinden kaçıran adam
  • Reina dünyanın en overrated kalecisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Evet beyler İfşa teamin öncülerinden birisi olarak ifşa team ölmedi diyorum ve;

http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-14-top-20-keepers

Rank Common Name Overall Team League
    20 David De Gea 82 Manchester United Barclays Premier League
    19 Stéphane Ruffier 82 AS Saint-Etienne Ligue 1
    18 Julio Cesar 82 Queens Park Rangers Football League Championship
    17 Steve Mandanda 83 Olympique de Marseille Ligue 1
    16 Joe Hart 83 Manchester City Barclays Premier League
    15 Pepe Reina 83 Napoli Italy Serie A
    14 Diego Lopez 83 Real Madrid Liga BBVA
    13 Roman Weidenfeller 83 Borussia Dortmund Bundesliga
    12 Victor Valdes 83 FC Barcelona Liga BBVA
    11 Thibaut Courtois 84 Atlético de Madrid Liga BBVA
    10 René Adler 84 Hamburger SV Bundesliga
    9 Federico Marchetti 84 Lazio Italy Serie A
    8 Salvatore Sirigu 84 Paris Saint-Germain Ligue 1
    7 Samir Handanovič 84 Inter Italy Serie A
    6 Igor Akinfeev 84 CSKA Moskva Russia Premier League
    5 Hugo Lloris 84 Tottenham Hotspur Barclays Premier League
    4 Petr Čech 85 Chelsea Barclays Premier League
    3 Manuel Neuer 86 Bayern München Bundesliga
    2 Iker Casillas 86 Real Madrid Liga BBVA
    1 Gianluigi Buffon 86 Juventus Italy Serie A

cCcİfşaTeamcCc

sır değilki listeyi oradan aldım tek tek bu isimleri yazmak niye haızr liste varken.Yazılanların doğruluğuna bak,nasılına dğeil takılmayın böyle şeylere

senelerin fm oyuncusu ,futbol takipçisiolarak bırakında birşeyler hakkında fikrimiz olsun

mantığa bak bu listedeki bütün kalecilerin her maçını izliyorsun o zaman birde gs maçlarını izlesen senede yaklaşık 600 maç izliyorsun (minimum söyledim) yani o kadar boş zaman olan bir adamsın

• 2005ten beri uyeyim hic ceza almadim ama muslera icin alinir. Musleraya iyi kaleci degil diyen agir sigirdir yada Galatasaray dusmanidir

3 Sezondur en az gol yiyen kaleci degil mi bu adam daha neyin ispati pesindesiniz, hele de bu defansla.

Bu adam degil mi bir sezonda en cok macta gol yememe rekorunu kiran

yok en iyi 3 kaleciymis yok 5 kaleciymis bize ne birader, sec o listeden en iyisini gelsin Turkiyede daha iyi performans gostersin ondan sonra konusalim

Cok agir konusmak geciyor ama yine de ya sabir diyorum, Allah idrak mekanizmasi nasip eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

2005ten beri uyeyim hic ceza almadim ama muslera icin alinir. Musleraya iyi kaleci degil diyen agir sigirdir yada Galatasaray dusmanidir

3 Sezondur en az gol yiyen kaleci degil mi bu adam daha neyin ispati pesindesiniz, hele de bu defansla.

Bu adam degil mi bir sezonda en cok macta gol yememe rekorunu kiran

yok en iyi 3 kaleciymis yok 5 kaleciymis bize ne birader, sec o listeden en iyisini gelsin Turkiyede daha iyi performans gostersin ondan sonra konusalim

Cok agir konusmak geciyor ama yine de ya sabir diyorum, Allah idrak mekanizmasi nasip eylesin

+1
  • Doğru zaten Casillas'ta çok kötü bir kaleci , Joe Hart'ta...Bu neyin kafasıdır anlamadımki , geçen sene dünyanın en iyi kalecisi kim diye sorsan Casillas der çoğu kişi şimdi formsuz diye yerden yere vuruluyor , ne garip insanlarsınız!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum futbolcu kıyaslamaktan vazgeçmeyecek anlaşılan. Yaa Muslera şundan iyi, şu kaleci Muslera'dan iyi diyorsunuz da, nereye göre diyorsunuz ? Muslera başka takımda oynasa da aynı şeyi diyecek miydiniz ? Eminim Muslera yerine atıyorum Karcemarskas bizde olsaydı bu sefer de onu övecektiniz. Bu kadar dar görüşlü olmayın arkadaşlar. Dünya üzerinde ne kadar üst düzey kaleciler var. Buffon, Hart, Curtois, Neuer, Julio Cesar, Pletikosa, Weidenfeller vs.
    Şu kalecilere bir bakın. Bunların hangisini kıyaslayabilirsin ki ? Hepsi birbirinden iyi kaleciler. Formda oldukları veya formsuz oldukları zamanlar olabilir. Muslera'da aynı şekilde formda ve formsuz zamanı olabilir. Belki bu kalecilerin arasında adı yazılması gereken bir kaleci de olabilir. Ama yok ilk 3 e girer, yok ilk 5 e girer muhabbeti yapmayın. Dünya üzerinde sadece Muslera yok.

Şöyle de birşey var. Trabzonsporlu bir taraftar için Onur dünyanın en iyi kalecisi olabilir. Aynı şekilde Gaziantep'li bir taraftar Karcemarskas'ı dünyada hiçbir kaleciye değişmeyebilir.
    Özlü Söz = Herkese kendi arabası mercedes gibi gelir. Benim olmayan ferrarinin tekerini

• Adam victor valdes iyi kaleciler arasına yazılmış. Eğer victor valdes barcelonanın kalecisiyse muslera hayli hayli barcelonada oynar

http://www.youtube.com/watch?v=K_Xv2zsMeLc
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.