Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
7.746
Cevap
263
Favori
1.922.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam selamlar, madem yöneticisiniz bu işleri biliyorsunuz. Ben 30lu yaşlarıma kadar tabiri caizse yardırmak istiyorum. Full çalışıp kendimi geliştireceğim. Çünkü hayattan beklentim bu, tatmin edici bir iş yapmak istiyorum, kendimi buna adayacağım yani. Lafı fazla uzatmadan, bana mezuniyetten sonra ne önerirsiniz? Ankarada savunma şirketleri tarafından tanınan bir üniversitede son sınıfım, ortalamam yüksek. Teknik bilgimin de son sınıf öğrencisine göre (çevreme bakarak) gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.

Şuanda bu büyüklerden birinde aday mühendisim. Aday süreci bitince daha çok gelecek vaad eden ve daha keyifli işlerin yapıldığı bölümlere/birimlere geçmeye çalışacağım. Eğer kabul etmezlerse resti çekip istifa edip küçük şirketlere mi yöneleyim, öbür büyükleri mi deneyim, yoksa oturup oturduğum yerde maaşımı mı alayım? Her kafadan farklı bi ses çıkıyor, ben kendi içimdeki sesi dinlemek istiyorum ama para da hayatın bir gerçeği.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt
    Sav sanda çalışma derim eski bir koç holding ve Oyak personeli olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Nerede çalışayım hocam?

Bölüm ne hocam

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

elektrik elektronik

• superposition S kullanıcısına yanıt

TAI'yi neden aynı kefeye koymadınız hocam diğerlerinden dezavantajı olan şeyi nedir ? En iyi başlangıç olarak roketsan ve aselsan demişsiniz de

• Hocam toplamda ne kadar deneyiminiz var?

adaylık sürecinde o şirkete ait fikrin olmuştur, devam etmek ister misin(aslında cevabı da vermişsin)? ben yeni mezun olsam -san'ları düşünmezdim, yeni mezun için gayet iyi teknokent firmaları var. çalışmak istediğin alana göre teknokentte bir şirkette 2-3 sene çalışsan edindiğin tecrübeyle istediğin -san'da çalışırsın kaçırdığın birşey olmaz.

• engineer98 E kullanıcısına yanıt

ben bir yere koymadım, maaşlarına göre böyle.

şunu da sürekli vurguluyorum, maaşına göre asla değerlendirmeyin. hatta yeni mezunsanız maaşı boşverin.

• cictatanga C kullanıcısına yanıt
    9 ay.

• Lan sen iyice şizofreniye bağladın kendine gel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • superposition S kullanıcısına yanıt

maaşına göre değerlendirme yapmazsak, Hangi ss firması yeni mezun için en iyisidir diyelim ve noktalayalım o zaman ? ( hızlı kademe almak olsun, kendini geliştirmek olsun )

• 2.5 yıldır işsizim.😊 Okulda öğrendiklerimi de unuttum. Yazılımdan da anlamıyorum. Boşa okudum ve keşke ilk seneden bıraksaydım.

YTÜ EHM.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer98 E kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu bölüme göre değişir kademeler sabit dostum burası devlet yılın gelir alırsın 7+ tecrübeden sonra yönetici lider olman senin performansına 2030daki dinamiklere bağlı ee’ci isen Aselsan her türlü senin için çok daha iyi

• 7 yıllık tecrübeli bir inşaat mühendisine bu ülkede en çok ne önerirsiniz.

kamudayım istifa etmeyi düşünüyorum. maaş çok az. aselsan-roketsan gibi kurumlar inşaat mühendisi almıyor, olsa oralar için uğraşırdım.

• Görkem ! kullanıcısına yanıt

Maaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

Kamuda mühendis maaşı 18 bin lira zor alıyorlar ne 25 i. Adamlar sabah akşam twitterda hasthag çalışması düzenliyor maaşımız yükseltin diye.

• Olum bu işleri nasıl buluyorsunuz ya

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.