Şimdi Ara

Gerçekçi korku filmi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçma olaylar olmayacak.. teksas katliamı tarzı

• Ben bi aralar liste yapmıştım internetten bir kaçını izlemedim izlemeyide düşünmüyorum ama sözlüklerdeki yorumlara bakılırsa sı.çtırtıyormuş.

cannibal holocaust
    srpski film
    salo o le 120 giornate di sodoma
    The Evil Dead
    The Exorcism of Emily Rose
    Suspiria

Not: Suspiria filmini çok eskiden izlemiştim ciddi anlamda sı.çtırtır.Diğerlerine bakmam bile hele ilk 3 film ömrüm boyunca izlemeyi düşünmüyorum kime baksam anabacı sövüyor yönetmenlerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Haine -- 12 Kasım 2012; 19:34:11 >
  • cannibal holocaust öyle ahım şahım gerilim veya korku değil, etkisinde kalmazsınız, sadece hayvan sahneleri gerçek, diğer sahneler, dönemine göre gerçekçi çekilmiştir.

Emily rose izledim korkutacak birşey yok.

evil dead in ilk çekileni, cadılar bayramı makyajından çıkmış gibi gülünç maskelerle dolu, oda tırt

Bence halka-2 deki kuyu sahnesi dehşettir, gerçekten s.çırtmıştı, tabi birazda sabah gündoğumunda tek başıma izlemenin etkiside olmuştu...
  • bitane film vardı bi kız kanalizasyon gibi bi alanda hapis kalıyordu,ordan çıkmaya çalışıyordu galiba yanında 1-2 kişi daha vardı adını unuttum ama güzel filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

cannibal holocaust öyle ahım şahım gerilim veya korku değil, etkisinde kalmazsınız, sadece hayvan sahneleri gerçek, diğer sahneler, dönemine göre gerçekçi çekilmiştir.

evil dead in ilk çekileni, cadılar bayramı makyajından çıkmış gibi gülünç maskelerle dolu, oda tırt

Bence halka-2 deki kuyu sahnesi dehşettir, gerçekten s.çırtmıştı, tabi birazda sabah gündoğumunda tek başıma izlemenin etkiside olmuştu...

Hocam bende halka nın hiç birinde tırsmadım.REC filmi var o da çok korkunç diyorlar bilmiyorum.Bir de A Serbian film ile Salo filmini izlediniz mi onlar hakkında görüşleriniz nelerdir? Ben izlesem mi izlemesem mi diye içim içimi yiyiyor.Biri demiş 3-4 ay zorno izleyemezsin psikolojin bozulur 4 ayda kendine gelemezsin diye yorumlar okudum.O kadar da iğrenç mi gerçekten?

• The Exorcist
    The Identity
    1408
    Descent 1,2

Saçmalıklar illaki var ama filmler gayet iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Filmi Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

cannibal holocaust öyle ahım şahım gerilim veya korku değil, etkisinde kalmazsınız, sadece hayvan sahneleri gerçek, diğer sahneler, dönemine göre gerçekçi çekilmiştir.

Hocam bende halka nın hiç birinde tırsmadım.REC filmi var o da çok korkunç diyorlar bilmiyorum.Bir de A Serbian film ile Salo filmini izlediniz mi onlar hakkında görüşleriniz nelerdir? Ben izlesem mi izlemesem mi diye içim içimi yiyiyor.Biri demiş 3-4 ay zorno izleyemezsin psikolojin bozulur 4 ayda kendine gelemezsin diye yorumlar okudum.O kadar da iğrenç mi gerçekten?

Halka da zaten tırsacak bir durum yok, sadece halka 2 de finalde kuyu sahnesinde, kızın peşinden abudik, gubudik bir şekilde tırmanması, ve sabahın 5'inde tek başıma izlemem nedeniyle baya baya gerilmiştim. Sayısız korku filmini izlemiş biri olarak "The excorsist" yani ilk çekilen "şeytan" filminden sonra en çok tırstığım film olmuştur.

Bu yaşıma geldim, halen bu 2 filmdeki karakterlerden tırsarım. Bir de yakın zamanda "The evil dead" için yeni çekime başlamışlar ve şu resmi koymuşlar afiş için, gel de tırsma şimdi.

• quote:

quote:

quote:

Halka da zaten tırsacak bir durum yok, sadece halka 2 de finalde kuyu sahnesinde, kızın peşinden abudik, gubudik bir şekilde tırmanması, ve sabahın 5'inde tek başıma izlemem nedeniyle baya baya gerilmiştim. Sayısız korku filmini izlemiş biri olarak "The excorsist" yani ilk çekilen "şeytan" filminden sonra en çok tırstığım film olmuştur.

Bu yaşıma geldim, halen bu 2 filmdeki karakterlerden tırsarım. Bir de yakın zamanda "The evil dead" için yeni çekime başlamışlar ve şu resmi koymuşlar afiş için, gel de tırsma şimdi.

A Serbian ile Salo filmini izlediniz mi? Bence korku filmi severiyseniz bunlara bi göz atın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Death'

The Exorcist
    The Identity
    1408
    Descent 1,2

Yazdığınız tüm filmleri seyrettim, identity kesinlikle korku filmi değildir, hafif gerilim vardır ama tırsacak bir durum yoktur. The exorcist için diyecek bir lafım yok, sonuçta bir çok kutsal kitapta bahsedilen ve gerçekten varolan bir mahlukat için çekilmiş bir filmdir. İşte bu yüzden de tırsmak doğaldır.

Descent serisi çok beğenerek izlediğim ve gerildiğim filmlerdir ama korku filmi saymıyorum onları da, tabi bu durumda herkese göre değişir. 1408 evet korku ve gerilim olarak güzeldir.

Bir de korku filmi her yaşa göre değişiklik gösteriyor, mesela 7-8 yaşlarında iken ve annemler evde yokken televizyonda "fly" sinek filmini seyretmiş ve annemler geldiğinde kapıyı açmaya bile gidememiştim. Hatta annemler biran önce gelsin artık diye habire dua etmiştim. Yıllar sonra, o günlşerin hatırına tekrar izlediğimde "pfff bundan mı bu kadar korkmuşum" diye hayıflanmıştım.

• Orijinalden alıntı: La Haine

........

A Serbian ile Salo filmini izlediniz mi? Bence korku filmi severiyseniz bunlara bi göz atın derim.

Hocam inanmayacaksın ama şuanda etrafı telörgüyle çevrili, en yakın insanın 1km uzaklıkta olduğu bir tek katlı müstakil bir binada tek başıma nöbet tutuyorum, kalp krizi geçirsem sabaha kadar kimsenin ruhu duymaz. Böyle bir ortamda aşırı cesaret edip öyle filmler deneyemem. Çok fazla korku filmi seyrettim ve çokta severim, belki dediğiniz filmleri de izlemişimdir, o kadar çok film seyrediyorum ki artık neyin ne olduğunu birbirine katıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 'Death'

The Exorcist
    The Identity
    1408
    Descent 1,2

Yazdığınız tüm filmleri seyrettim, identity kesinlikle korku filmi değildir, hafif gerilim vardır ama tırsacak bir durum yoktur. The exorcist için diyecek bir lafım yok, sonuçta bir çok kutsal kitapta bahsedilen ve gerçekten varolan bir mahlukat için çekilmiş bir filmdir. İşte bu yüzden de tırsmak doğaldır.

Descent serisi çok beğenerek izlediğim ve gerildiğim filmlerdir ama korku filmi saymıyorum onları da, tabi bu durumda herkese göre değişir. 1408 evet korku ve gerilim olarak güzeldir.

Bir de korku filmi her yaşa göre değişiklik gösteriyor, mesela 7-8 yaşlarında iken ve annemler evde yokken televizyonda "fly" sinek filmini seyretmiş ve annemler geldiğinde kapıyı açmaya bile gidememiştim. Hatta annemler biran önce gelsin artık diye habire dua etmiştim. Yıllar sonra, o günlşerin hatırına tekrar izlediğimde "pfff bundan mı bu kadar korkmuşum" diye hayıflanmıştım.

Henüz beni korkutan film göremedim nedense... Korku filmleri gerçekten vasat oluyor... Bazı arkadaşlar gerilimde öenrdikleri için yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

bitane film vardı bi kız kanalizasyon gibi bi alanda hapis kalıyordu,ordan çıkmaya çalışıyordu galiba yanında 1-2 kişi daha vardı adını unuttum ama güzel filmdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

cannibal holocaust ........

Hocam bende halka nın hiç birinde tırsmadım......

Halka da zaten tırsacak bir durum yok, .......

İnsanın inanacağı bir dini, korkacağı bir Allahı, ve bir aile terbiyesi olmayınca varacağı son noktayı gösteren bir film. Şimdi neden bu kadar çok din, peygamber ve kitap indirilmiş daha iyi anlıyorum, yukarıdaki saydığım 3 şeyi olmayan insan, nefsinin kölesidir ve sınır tanımadan tatmin olmaya çalışır...

Filmde tırsacak bir durum yok, zaten finalde de aşırı derecede zayıf efektler var, yani gerçekçi yapamamışlar.... Ben işlenen konu olarak değil ama korku ve gerilim öğeleri olarak abartıldığını düşünüyorum, tırsılacak bir film değil yani...

Edit : Yönetmenin sokak ortasında dövülerek öldürüldüğünü de yazayım unutmadan. Hakedip etmediğini çok düşündüm ama cevap bulamadım. Mesaj mı veriyor, teşvik mi ediyor? Belli değil... Saçmasapan bir film olmaktan öteye gidememiş işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaras -- 13 Kasım 2012; 2:34:07 >

• mesajım bulunsun
  • quote:

Ben bi aralar liste yapmıştım internetten bir kaçını izlemedim izlemeyide düşünmüyorum ama sözlüklerdeki yorumlara bakılırsa sı.çtırtıyormuş.

cannibal holocaust
    srpski film
    salo o le 120 giornate di sodoma
    The Evil Dead
    The Exorcism of Emily Rose
    Suspiria

Not: Suspiria filmini çok eskiden izlemiştim ciddi anlamda sı.çtırtır.Diğerlerine bakmam bile hele ilk 3 film ömrüm boyunca izlemeyi düşünmüyorum kime baksam anabacı sövüyor yönetmenlerine.

korku kategorisine giriyorlar, ama korkudan eser yok filmlerde hele ki srpski film korku değil genel olarak filmde iğrençlik var, arkadaşın istediği film ayarına girmez

• Kesinlikle izlenmeli

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hun_ter -- 14 Kasım 2012; 0:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Kesinlikle izlenmeli

Bunları unuttuk hatırlattığın iyi oldu Rec Serisi izlenmeli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.