Şimdi Ara

Gerçek taraftarlar konuya bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bizi skor taraftarı olmakla suçlayan arkadaşlar sizce bu takım nasıl düzelecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 Temmuz'dan bu yana yaşanan bu süreçasdasfbgasfhahsfgshfahsfhsdhasf
  • 4-5 tane iyi trfasnferle iyi olur inler-özil-forvete de ibra, ha birde robben işte o zaman bi ihtimal var düzelme yönünde
  • Alex ceviriyordu boyle maclari eskiden.
  • Oyun kurucu şart.

ne oyun var ne de oyun zevki!

• Şöyle olacak tahminimce.Ya Aykut hoca istifa edecek ki,bugün itibarı ile muhtemel görünüyor.Hal böyle olursa,bu takım hiç çalışmamış açıklamaları eşliğinde yeni bir hoca gelecek,bir iki transfer yapılacak,bir müddet gaz alacağız.İkinci ihtimal yönetim,futbolculara napıyonuz lan siz zılgıtı çekecek,ki halk arasında azizsilin deniyor kendisine,öyle devam edeceğiz.bunun etkisi aslında biraz daha uzun sürüyor,denenmeli mutlaka:)

Ya da devam işte,kazanacağız,kaybedeceğiz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

3 Temmuz'dan bu yana yaşanan bu süreçasdasfbgasfhahsfgshfahsfhsdhasf

şimdi bişey diyecegim ceza yerim yazık olur, hem sana da değmez hakarete, hakaret etmiş olurum .o kötü sözlerin suçu ne ki seninle birlikte anılsınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Alex ceviriyordu boyle maclari eskiden.

+1.Şapkadan tavşan çıkaran yani ummadık yerde gol atabilen bir Alex vardı onu yolladı,bir de Stoch var onunla da ipler kopma noktasında.

• Herhalde Aykut Kocaman'ı destekleyenleri kast ediyorsun. Onlardan biri de benim Şunu da düzelteyim ben hocayı eleştirenlere hiçbir zaman skor taraftarı demedim kendi adıma. Sadece biraz vefalı olalım dedim.

Sorunun cevabına gelirsek. Yerli eleştirilerde sonuna kadar haklısınız. Her ne kadar eksikleri de olsa bu takım böyle oynamamalı. Haksızlığa uğruyoruz diyoruz takım çıkıp çatır çutur oynasın ki birilerini utandırsın. O da yok. Orda haklısınız.

Benim bu vakitten sonra görüşüm şudur. Bu takımın başına yanılmıyorsam 18 kere sezon içi yeni hoca gelmiş. Hiçbiri sampiyon olamamıs. Demek istediğimi anlamışsınızdır. Ha diyecek olabilirsiniz ki aykutla da olamayacağız. Ama aykut kocamanla olma ihtimalimiz yeni hoca gelince olma ihtimalinden daha yüksek. Puan farkını 8 kabul edersek, 9 puanlık farkı kapatmış bir hoca ne olursa olsun. Ve 2011'deki Trabzon bu sezonki Galatasaray'dan daha iyi oynuyordu. İmkansız diye bir şey yok. Ama çok çok zor.

Bırakın adam son istediği transferleri yapsın. En azından 8 yıllık futbolculuğu 2 yıllık hocalığı hatırına. Son bir kurşun verelim eline. Hedefi vurursa zaten zoru başarmış olur. Bu vakitten sonra yeni hoca gelse de kaybedilmiş olur. Yeni hoca ha temmuzda gelmiş ha şimdi. İnanın hiçbir fark yok. Ama aykut kocaman'ın çevirme sansı az da olsa var. Avrupa'da da devam ediyoruz. GS UEFA'yı aldığı sene chelsea'ye 5-0 yenilmişti. Ama uefa'yı aldı. Ha terim kocaman'dan iyi hoca o ayrı. Ama lig de uefa'dan daha kolay. Avrupa'da zaten kayıpsız ilerliyoruz. Yapsın bakalım transferi. 6 ay daha verelim. Başarılı olursa Fenerbahçe başarılı olur. Olmazsa en azından benim gibiler de aykut hoca giderken içi rahat eder. Haksızlık yapılmadığını düşünür.

• ben fenerbahçeyi desteklemicem daha hiçbir lig maçını izlemicem bu aziz gidene kadar demiştim kasımpaşa maçından sonra kendi kendime sözümden de caymadım bu süreçte çok maçta yendik ama hiç bir zaman fenerbahçenin gerçek anlamda düzelmeyeceğini düşünüyordum.kesinlikle alexlede alakası yok bu tavrımın alex daha gönderilmemişti kasımpaşa maçı bitmeden önce.bu sürecin sebebi olarakta klüpteki herkesin yaptığı yüzsüzlüktür.mahkeme kararları açıklanmadan önce ben de destekliyordum fenerbahçeyi ama kararlardan sonra ortaya çıkan gerçekler zaten malum ama karar açıklanmadan önce tabi olarak kendini savunan fb klübü kararlardan sonra yine kendini savunmaya devam etti yüzsüzlük dediğim nokta burası zaten napcaklardı diyebilirsiniz ama ben taraftar özelinde söylüyorum aziz dışarı çıktığında beraat etmiş mumalesi yaptılar omuzlara adılar.bu kadar taraftar desteklemek yerine bu geceki tepkileri o zaman verselerdi bu herif klübün başında olmazdı şu anda aldılar omuzlarına indiremiyolar şimdi benim aykutla bi işim yok ama başarısız buda aşikar ama fenerbahçenin düzelmesi için bazı pisliklerin temizlenmesi lazım bu klüpten kimi kastettiğimi anlamışsınızdır.fenerbahçenin bu halinden tabiki memnun değilim oh iyi oluyo bunlara demiyorum ama beni çocukluğumdan beri tuttuğum takımın yenilmesine üzülmeme noktasına getiren bu insanların bir an önce temiz duygularımla desteklediğim fenerbahçemi bırakıp temizlemelerini istiyorum.futbolculara gelince mücadeleleri için helal olsun diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.