Bildirim
@golmanya
+1
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
En az 100 Oyun Bölümü Mesajı Yazdı
En az 100 Spor Bölümü Mesajı Yazdı
1 diğer rütbeyi gör
Gönderileri
golmanya (yavuz çimen) · Fenerbahçe altına konu açtı.
11 yıl
Yeni Sezon Kanat Oyuncu Transferi
|
golmanya (yavuz çimen) · FM - Football Manager altına konu açtı.
11 yıl
FM 2015 İlk İzlenimler ve Oyun İlerleyişi
|
12 yıl
Murat Yakın (Gelecek Sezon)
|
13 yıl
Gümüşhanespor|Umuda Yolculuk
|
13 yıl
FM 2014 ONLİNE
|
13 yıl
FM 2014 Taktik Hazırlama
|
13 yıl
FM 2014 Hasretlik Taketti Gel Artık!..
|
golmanya (yavuz çimen) · FIFA Serisi altına konu açtı.
13 yıl
''PES'' ettim ve ''FİFA'' ya
|
golmanya (yavuz çimen) · PES - Pro Evolution Soccer altına konu açtı.
13 yıl
PES 2014 -DEĞERLENDİRME-
|
13 yıl
SİL BAŞTAN DOSTUM...
|
Hakkında
Forum İmzası:
ReAl StRiKeR |
Resimler
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 410
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 410
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

25 Yanıt
0 

şu vizeler başlamadan bi kariyer ataydık iyi oldurdu,Betanın çıkmasına bi kaç gün kala nasıl durumlar heyecan var mı? Bu arada Ajaxla kariyer yapmayı düşünüyorum.efsane geri dönsün hesabı
bir de o ikonu sağa sola aşağı yukarı götürmek baya sıkıntı sürekli başka oyuncuların üstüne gidiyor.Bir de anmalamdığım benim pesin en sevdiğim özelliklerinden biri olan taktik ekranında oyunucuları istediğin her yere koyabilme olayı yok bu seride oyuncuları sadece belli pozisyonlara çekebiliyosunuz.
Diğer ince ayarlar dizlişler vs. normal hatta ince ayarların sayısı artmış farklı özellikler gelmiş taktik oluşturmak için bunlara detaylı bakmak gerekecek.Onun dışında forma seçim menüsü çok basit olmuş bence hiç futbolcu koymayıp direk takımların formalarını koysalar daha güzel olur.
yapmak kolay olmayacak bu iyi bir şey ama tabi oynadığınız karşıdaki kişiye çok açıklar verirse yine yardıranlar olur doğal olarak.Ama cpuya karşı yardırmak imkansız sizden takım oyunu istiyor oyun açık ve net.Özellikle hızlı top sürmelerde top açılabiliyor oyuncu top hakimyetini kaybedibiliyor hemen.Özelikle defanslar baya agresif olmuş oyunda bu baya iyi olmuş heleki hava toplarında verilen tepkiler müthiş bi hınçla yükseliyor toplara ama yükselmeleri bazen uçuk kaçık olabiliyor baya uçuyolar gibi gözüküyor bazen.
Defanstan pasla çıkarken dikkatli olmak lazım defans oyuncuları biraz hantal olduğu için pasları çok iyi atamıyolar.oyuncuların özelliklerine göre becerileri güzel yansıtılmış pes 13 te nerdeyse defanslarla bile çalım atabiliyodunuz burda o yok.benim en ayar olduğum etradına 360 derece dönme olayı bitmiş sadece belli teknik oyuncular daha keskin dönüşler yapabliyolar ama abartılı değil.örn. gsde sneijder gibi.Oyuna kaleye gitmek imkansız falan diye yorumlar duymuştum ama bu doğru değil ama zorlaşmış.bi kere etkili hücum için hızlı paslaşma hızlı düşünme bol ver-kaç bol yerden ve havadan arapası gerekiyor.ve topu ilerde tutmayı becermeniz lazım takımınız yerleştikten sonra daha iyi hücum yaplıyor yoksa duvara çarpıp geri gelirsiniz sürekli ben baya pozisyona girdim süperstar da ayrıca poz gol yapmakta çok zor değil.Şut olayı ise biraz değişik yani kafanızdaki şutu atamıyosunuz çoğu zaman tuşu kırma eğilimi gösteriyosunuz ama bakmışınız top yerden kalkmamış.şut çekerken tuşu biraz daha basılı tutmak gerekiyor sert gitmesi için.oyunda özellikle fiziği iyi olan oyuncular rakiplerini ezebiliyor bu iyi bir özellik mesela burakla çoğu zaman hep top eziyosunuz ama drogba fiziğiyle adamları ekarte edebiliyor.Oynanış güzel pes 13 e göre daha zor ve gerçekçi hafif fifa daki koşu ve hareketlenmeye saha içi hareketlerine pesin kendine has kontrolü hissetmeyi de ekleyince gerçekten iyi bir oynanabilirlik var.