Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (822. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.632
Cevap
718
Favori
860.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece kalite değil, servis çokluğu reklam ve sponsorluk giderleri vb. bunlar da ciddi maliyet düşürür. homend çaydanlık aldım zamanında 8 sene oldu hala taş gibi çalışıyor. elektronik işi biraz şans işi okulda arçelik telve makinası var iki sene de bozuldu. içinde bir parça maliyetli bir şekilde değişti. daha once forumda bahsi geçti ticari kullanılmasin diye belli bir pisirme kotası koymuslar.

evdeki arçelik buzdolabı 6 sene sonra bozuldu servis fabrika hatası var dedi, aynı model dolap gönderdi fabrika, bozulanla hicbir alakası yok kalite olarak modeli numarasına kadar aynı olmasına rağmen. ben arceliği o zaman servisi icin tercih etmiştim simdi iyi ki etmişim diyorum.

eyvallah hocam peki bu makineler iç aksamı vs aynı mı oluyor bilginiz var mı yoksa illa ki servis kalitesi dışında işçilik malzeme kalitesi farkı da oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

illa fark vardir ama o aradaki 700 tl lik fark malzeme kalitesinden mi yoksa üst mesajda yazdığım etmenlerden mi o kısmı tartışılır bence.

kullananlar genelde hep aynı kaliteyi yakaladıklarını söylüyor, bu durumda sizin söylediğiniz sebepleri ön plana çıkarıyor, teşekkürler hocam.

• kavrulmamış kahve çekirdeğinde kafeinli kafeinsiz gümrük vergileri yüzde 5 düştü işin güzelliği bakliyattaki gibi süre yok yani 31.12.2021 demiyor inşallah kalıcı olur fiyatlara yansır sevgili kahveseverler duyurmuş olayım gerçi stoklu çalıştıkları için hemen fiyatlara yansımasını beklememek gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Eylül 2021; 19:57:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı değer arkadaşlar; bir kahve makinesi almaya karar verdim, şuan amazonda DeLonghi EC 685.M 1700 lira civarlarına satılıyor. Biraz hobi olarak kullanıp zaman harcamak istiyorum, henüz kahve dünyasında çaylak bile sayılmam ama araştırmayı severim artık farklı şeyler de denemek istiyorum. Demek istediğim tam otomatik bir makine düşünmüyorum. 1500-2000 civarlarında en mantıklı seçenek nedir tavsiyelerinize ve tüm bilgilerinize açığım şimdiden çok teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: victor66

Saygı değer arkadaşlar; bir kahve makinesi almaya karar verdim, şuan amazonda DeLonghi EC 685.M 1700 lira civarlarına satılıyor. Biraz hobi olarak kullanıp zaman harcamak istiyorum, henüz kahve dünyasında çaylak bile sayılmam ama araştırmayı severim artık farklı şeyler de denemek istiyorum. Demek istediğim tam otomatik bir makine düşünmüyorum. 1500-2000 civarlarında en mantıklı seçenek nedir tavsiyelerinize ve tüm bilgilerinize açığım şimdiden çok teşekkür ederim.

EC685M bu fiyata şu anda satan yok Tr'de. 1700 olduğuna emin misiniz?

Giriş seviyesi için hayli hayli iş yapar bu cihaz. Hatta, tat konusunda çok seçici değilseniz, uzun süre iş yapacak bir cihaz olabilir.

Ek ilave 1 ( saat 12:13)

Bende şimdi gördüm amazondaki ürünü, şaşırdım.

Ek ilave 2

Fiyat detaylarını incelemekte fayda var. İthalat ücreti depozitosu gibi yazılar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 9 Eylül 2021; 12:16:9 >

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Ürün almanyadan geliyor, ithalat ücreti dediği de gümrük vergisi vs her şey dahil toplam fiyat 1.7k. Daha fazlası çıkmıyor cebinizden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inanılır gibi değil almanya fiyatı bile 200 eurodan başlıyor Amazon bazen böyle şeyler yapıyor özellikle satıcı amazon germany olan ürünlerde sanırım kampanya benzeri kendi kendine bir şeyler yapıp gümrük ve kargo dahil neredeyse almanya fiyatına geldiği oluyor birkaç sefer ben böyle ürünler aldım sorunsuz gelir eğer düşünülüyorsa çok güzel fiyat

Üç yıldır kullanıyorum gayet güzel bir makina. O zaman bile 1250 gibi bir fiyata almıştım bu fiyat gayet iyiymiş.

• Herkese teşekkürler, ürünü alıyorum o vakit. Üründe yapabileceğim modifikasyon önerilieriniz veya almamı tavsiye ettiğiniz kahve yapım gereçleri ve kahve tavsiyelerinize de açığım, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • victor66 kullanıcısına yanıt

Bir şey daha öğrenmiş olduk. Teşekkürler.

:) Makinayi bi alın da, devamı bu forumda. Kahve seçimi, öğütme v.s. yorumlarla buralardayız.

Bu makinayı alırsanız bir de oğütücü seçimi yapınız bence. Kahve işine girecekseniz taze öğütüm kahve ile girmenzide fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 9 Eylül 2021; 14:18:6 >

teşekkürler hocam makine gelince tekrar sizleri rahatsız ederim :)

en önemli kısım değirmen makinadan sonra. üç yıldır kullanıyorum sadece demir bir tamper aldım, bir de süt cezvesi. bir de benim degirmen de deleonghi onu modifiye ettim daha ince ceksin diye.

KG79 mu var sende hocam?

Ben KG79 kullanıyorum. Çıkış kutusundaki statiklenme problemini çözemedim. Bu konuda var mı fikriniz veya diğer arkadaşlardan fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 9 Eylül 2021; 16:30:49 >

evet kg79 var internette gördüm, bir fıs su sıkıyorlar çekirdeklere elektiriklenme icin. ama ben hic denemedim.

Deneyeyim. Teşekkürler

Şimdi el değirmeni ve kahve temin edebileceğim satış yerleri(ankarada dükkan veya e ticaret olabilir) tavsiyelerinizi almayı çok isterim.

@sadays @mcroses @Levcho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor66 -- 9 Eylül 2021; 23:38:13 >
    Merhaba arkadaşlar, Yakında yayınlayacak olduğum demleme kursundan bir bölüm. tanıtım olması açısından paylaşıyorum. Yükledikten sonra montajda bir kaç hata gördüm.Ama tembelliğime geldi yeniden yapamadım; idare edin. 🤣 Sürç-i lisan ettiysek affola. Kanalıma abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Ayrıca beni instagram üzerinden takip edebilir; https://www.instagram.com/kahvesakal/ Kavurduğum kahveleri https://overdosecoffee.com/magaza adresinden satın alabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=EnSz6gNu3RU&feature=youtu.be

:)

Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.